Reviews

Astrid (Vriendenuitje)

De dansleraar was tijdens de workshop erg vrolijk en enthousiast!

Tamara (L'Oréal Group)

Alles wordt voor je geregeld. goed contact onderling wat ik erg belangrijk vindt en daarnaast was het ook een super sportief en leuk uitje.

Malika (Sunweb)

Iedereen had wel een lesje in dansen nodig en dit hielp zeker. De instructeur legde alles goed uit en zorgde ervoor dat iedereen uit zijn comfortzone stapte.

Aylin (Videoland)

In het begin waren we allemaal nog terughoudend, maar uiteindelijk werden we wat losser en danste we de sterren uit de hemel.

Salsa of Merengue workshop

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:
Salsa of Merengue workshop
Maak nu kennis met de swingende dansen van de tropische eilanden Cuba en de Dominicaanse Republiek!

De muziek, afkomstig uit het Caribische gebied brengt de sfeer mee van wuivende palmbomen, witte stranden, warme avonden. Bij het horen van de vrolijke klanken van de salsa & merengue zul je merken dat je niet stil kunt blijven staan.

In de workshop merengue starten we beginnersniveau. De passen zijn relatief eenvoudig. Jong of oud, man, vrouw, hoe jullie gezelschap ook is samengesteld, iedereen kan meedoen.

Tijdens de workshop wordt regelmatig gewisseld, waardoor de groep elkaar beter leert kennen. Na de workshop kan iedereen zich helemaal uitleven op de dansvloer.

Voor mensen met danservaring hebben we de salsaworkshop. Hierin leggen we de basis uit van de LA-style (Los Angelesstijl) salsa, die nu het meest wordt gedanst in Nederland.

We geven workshops door het hele land. Monsterevents werkt samen met diverse gezellige locaties in combinatie met een diner of compleet feest. Daarnaast kun je ook een workshop volgen op onze sfeervolle leslocatie of ons uitnodigen voor een workshop op een door jullie zelf geregelde (en betaalde) locatie.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.30 uur          Ontvangst met lunch (optioneel)
• 14.30 uur          Ontvangst met koffie/thee
• 14.45 uur          Uitleg inhoud workshop ‘Salsa of Merengue'
• 15.00 uur          Start programma
• 17.30 uur          Einde programma, borreluurtje (optioneel)
• 18.00 uur          Diner (optioneel)
• 21.00 uur          Einde

Wilt u deze “Workshop Salsa of Merengue” boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Salsa of Merengue workshop

v.a. € 21.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.