Bedrijfsuitje

Fort Boyard

v.a. € 49.50 p.p.
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Locatie op aanvraag
 • 20 – 500 personen

Bedrijfsuitje

Fort Boyard

De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons prachtige outdoor terrein op de Veluwe! Wie kent het programma nog?

Fort Boyard is een spel waarbij BN-ers tegen elkaar strijden door middel van een zoektocht naar sleutels en gouden munten. Het spel wordt gespeeld rondom de cellen van het zogenaamde Fort Boyard.

Opdrachten dienen door de teams op tijd te worden voltooid, pas dan krijgt men een sleutel. Het is de bedoeling dat je met je team zo veel mogelijk sleutels (punten) verdiend om tijdens het eindspel de kluis te kunnen kraken! Hoe meer sleutels, hoe langer je de tijd hebt om het hek door te komen naar de kluis.

Maar wees niet bang, wij laten geen tijgers los als je in de zogenaamde kooi terecht komt. Nee, wij laten een GORILLA los! Ren voor je leven als je team verzaakt!

Ga de uitdaging aan.. spanning en avontuur!
Wij hebben een speciaal Fort Boyard bedrijfsuitje samengesteld met diverse spannende, avontuurlijke opdrachten om zo veel mogelijk punten te verdienen.

Zo ga je bijvoorbeeld boogschieten, krijg je een opdracht door een gangenstelsel en een puzzel. Maar dat is nog niet alles.. want als er iemand hoogtevrees heeft, dan is “Fort Boyard” een nog grotere uitdaging. Je zult namelijk ook een oversteek moeten maken van maar liefst 10 meter hoog! Dit doe je op een smalle balk van 15 cm breed. Durf jij het aan?

Kraak de kluis

Wij besparen je de eet beproevingen, maar er moet wel gebouwd worden bij Fort Boyard. Hoe en wat precies.. dat blijft spannend tot jullie de beproevingen gaan doorstaan met de verschillende teams.

Aan het eind van alle onderdelen is er natuurlijk nog een finale spel, het kraken van de kluis! Alle onderdelen die je tijdens het programma hebt gedaan gaan nu een belangrijke rol spelen. Gebruik al jouw sleutels.. en pak de winst!

Een spannend, ludiek en avontuurlijk middagprogramma op de Veluwe!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Wendy (Montae)

Afwisselende activiteiten en leuke team/samenwerking elementen.

Gerben (SOA People)

Begeleiding was top! Activiteiten waren leuk en voor ons was het een verrassing dat er een kado was voor de winnaars. BBQ was goed. Locatie en hotel waren top!

Tom (De Lotto)

De instructeurs waren erg enthousiast. Er was voldoende tijd voor alles en toch het gevoel veel verschillende dingen gedaan te hebben. Alles was ook goed georganiseerd, alle benodigdheden waren er.

Stefani (BDO Advisory B.V.)

De perfecte activiteit als je opzoek bent naar teambuilding, afwisseling en vooral heel veel lol. Wij hebben genoten!

Margit (familie-uitje)

Een enorm gezellige, actieve en goed georganiseerde dag. De begeleiding en de locatie was top een dag om niet te vergeten!

Paul (Aannemingsbedrijf J.Th. Kuin bv)

Een hele leuke dagbesteding met diverse activiteiten.

Esther (Jotun B.V.)

Een ontzettend leuke dag om met elkaar sportief bezig te zijn en af te sluiten met een heerlijk BBQ.

Mandy (Holland Casino)

Een top dag en een goede mix van fysiek en denken.

Sander (Brandweer Neuenen)

Erg goed, de 2 begeleiders waren goed voorbereid en wisten er een gezellige dag van te maken. Top locatie met enthousiaste medewerkers, een erg leuke dag gehad. Goed, leuke activiteiten en af en toe een dolletje!

Saskia (Hubrecht)

Erg leuk! Goede mix van ‘spannende’ dingen en meer toegankelijke activiteiten. Perfect voor een groep van mensen met gemengde interesses.

Monique (Stenfert)

Ford Boyard is een leuk en spannend spel, waarbij je ook nog aan de teambuilding werkt. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

Monique (Stenfert)

Ford Boyard, is een leuk, spannend spel, waarbij je ook nog aan je teambuilding werkt. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad.

Marit (Record automatische deuren B.V.

Fort Boyard en andere activiteiten zijn zeker aan te raden. Vriendelijk personeel die weten hoe je met klanten omgaat. In één woord top!

Lisette (Paramedisch Centrum Albergen)

Gezellige, afwisselende dag! Lekker actief en goede teambuilding!

Ilona (Poliservice BV)

Goede begeleiders, goed eten van de BBQ, leuke activiteiten!

Bart (Particulier)

Goede en geduldige begeleiding. Variatie aan activiteiten!

André (Godelinde Schoolvereniging)

Het actief met elkaar bezig zijn en de competitieve element was geweldig!

Mirella (Revoir Groep)

Leuke afwisseling in het programma!

Frank (GVB)

Leuke begeleiding, leuke verschillende spellen. Tevens nog lekker weer een ideale combinatie. En de uitstekende bbq. Super dag!

Louise (gemeente Amsterdam)

Leuke dag gehad, iedereen heeft de mogelijkheid mee te doen. De diversiteit aan onderdelen is super. Spannend, uitdagend, behendigheid, samenwerken, denken en vooral veel lol met elkaar.

Jordi (Gemeente Amsterdam)

Leuke gemengde activiteit, voor een ruime doelgroep.

St. Antonius Ziekenhuis

Leuke teambuilding!

Jan (Nijhuis bouw b.v)

Mooie gelegenheid om op informele manier met elkaar om te gaan. Het programma was actief en samenwerken was echt nodig om alle onderdelen te halen.

Carine (C-Job)

Sportief, competitie, teambuilding en afwisseling. Alles bij elkaar zorgde voor een ontzettend leuk en geslaagd personeelsuitje!

Carine (C-Job)

Sportief, competitie, teambuilding, afwisseling. Alles bij elkaar voor een ontzettend leuk en geslaagd personeelsuitje!

Jasper (Groepsuitje)

We hebben erg genoten van het programma. We vonden het erg leuk dat er verschillende activiteiten aan bod kwamen. Het programma was leuk en goed te doen voor iedereen.

Mariana (Teambuilding)

We were very lucky with the weather, which allowed us to fully enjoy the outdoor program. Fort Boyard is a very active program and promotes working as a team, to get the points. I love the last, when we solved the puzzle and had to run to find the safe!

Nancy (VGO Advies B.V.)

Weer of geen weer, wij hadden geen weer…. Het was een top dag, top organisatie!

Anneke (Maropa)

Wij hebben een fantastische dag gehad. Een leuk, afwisselend programma in combinatie met goede organisatie heeft ons een geweldige dag bezorgd.

Nouschka (Sports Unlimited Retail)

Wij hebben een superdag gehad!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamenlijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamenlijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Lunch
 • Diner
 • BBQ
 • Vergadering
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy