Reviews

Marit (Record automatische deuren B.V.

Fort Boyard en andere activiteiten zijn zeker aan te raden. Vriendelijk personeel die weten hoe je met klanten omgaat. In één woord top!

Mandy (Holland Casino)

Een top dag en een goede mix van fysiek en denken.

André (Godelinde Schoolvereniging)

Het actief met elkaar bezig zijn en de competitieve element was geweldig!

Stefani (BDO Advisory B.V.)

De perfecte activiteit als je opzoek bent naar teambuilding, afwisseling en vooral heel veel lol. Wij hebben genoten!

Mirella (Revoir Groep)

Leuke afwisseling in het programma!

Meer reviews

Lisette (Paramedisch Centrum Albergen)

Gezellige, afwisselende dag! Lekker actief en goede teambuilding!

Mariana (Teambuilding)

We were very lucky with the weather, which allowed us to fully enjoy the outdoor program. Fort Boyard is a very active program and promotes working as a team, to get the points. I love the last, when we solved the puzzle and had to run to find the safe!

Jordi (Gemeente Amsterdam)

Leuke gemengde activiteit, voor een ruime doelgroep.

Louise (gemeente Amsterdam)

Leuke dag gehad, iedereen heeft de mogelijkheid mee te doen. De diversiteit aan onderdelen is super. Spannend, uitdagend, behendigheid, samenwerken, denken en vooral veel lol met elkaar.

Margit (familie-uitje)

Een enorm gezellige, actieve en goed georganiseerde dag. De begeleiding en de locatie was top een dag om niet te vergeten!

Anneke (Maropa)

Wij hebben een fantastische dag gehad. Een leuk, afwisselend programma in combinatie met goede organisatie heeft ons een geweldige dag bezorgd.

Ilona (Poliservice BV)

Goede begeleiders, goed eten van de BBQ, leuke activiteiten!

Frank (GVB)

Leuke begeleiding, leuke verschillende spellen. Tevens nog lekker weer een ideale combinatie. En de uitstekende bbq. Super dag!

Tom (De Lotto)

De instructeurs waren erg enthousiast. Er was voldoende tijd voor alles en toch het gevoel veel verschillende dingen gedaan te hebben. Alles was ook goed georganiseerd, alle benodigdheden waren er.

Carine (C-Job)

Sportief, competitie, teambuilding en afwisseling. Alles bij elkaar zorgde voor een ontzettend leuk en geslaagd personeelsuitje!

Jan (Nijhuis bouw b.v)

Mooie gelegenheid om op informele manier met elkaar om te gaan. Het programma was actief en samenwerken was echt nodig om alle onderdelen te halen.

Jasper (Groepsuitje)

We hebben erg genoten van het programma. We vonden het erg leuk dat er verschillende activiteiten aan bod kwamen. Het programma was leuk en goed te doen voor iedereen.

Monique (Stenfert)

Ford Boyard is een leuk en spannend spel, waarbij je ook nog aan de teambuilding werkt. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

Esther (Jotun B.V.)

Een ontzettend leuke dag om met elkaar sportief bezig te zijn en af te sluiten met een heerlijk BBQ.

Monique (Stenfert)

Ford Boyard, is een leuk, spannend spel, waarbij je ook nog aan je teambuilding werkt. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad.

Saskia (Hubrecht)

Erg leuk! Goede mix van ‘spannende’ dingen en meer toegankelijke activiteiten. Perfect voor een groep van mensen met gemengde interesses.

Carine (C-Job)

Sportief, competitie, teambuilding, afwisseling. Alles bij elkaar voor een ontzettend leuk en geslaagd personeelsuitje!

Sander (Brandweer Neuenen)

Erg goed, de 2 begeleiders waren goed voorbereid en wisten er een gezellige dag van te maken. Top locatie met enthousiaste medewerkers, een erg leuke dag gehad. Goed, leuke activiteiten en af en toe een dolletje!

Paul (Aannemingsbedrijf J.Th. Kuin bv)

Een hele leuke dagbesteding met diverse activiteiten.

Nancy (VGO Advies B.V.)

Weer of geen weer, wij hadden geen weer.... Het was een top dag, top organisatie!

Nouschka (Sports Unlimited Retail)

Wij hebben een superdag gehad!

Bart (Particulier)

Goede en geduldige begeleiding. Variatie aan activiteiten!

Wendy (Montae)

Afwisselende activiteiten en leuke team/samenwerking elementen.

Fort Boyard

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Fort Boyard
De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons prachtige outdoor terrein op de Veluwe! Wie kent het programma nog?

 

Fort Boyard is een spel waarbij BN-ers tegen elkaar strijden door middel van een zoektocht naar sleutels en gouden munten. Het spel wordt gespeeld rondom de cellen van het zogenaamde Fort Boyard.

Opdrachten dienen door de teams op tijd te worden voltooid, pas dan krijgt men een sleutel. Het is de bedoeling dat je met je team zo veel mogelijk sleutels (punten) verdiend om tijdens het eindspel de kluis te kunnen kraken! Hoe meer sleutels, hoe langer je de tijd hebt om het hek door te komen naar de kluis.

Maar wees niet bang, wij laten geen tijgers los als je in de zogenaamde kooi terecht komt. Nee, wij laten een GORILLA los! Ren voor je leven als je team verzaakt!

 

Ga de uitdaging aan.. spanning en avontuur!
Wij hebben een speciaal Fort Boyard bedrijfsuitje samengesteld met diverse spannende, avontuurlijke opdrachten om zo veel mogelijk punten te verdienen. Zo ga je bijvoorbeeld boogschieten, krijg je een opdracht door een gangenstelsel en een puzzel. Maar dat is nog niet alles.. want als er iemand hoogtevrees heeft, dan is “Fort Boyard” een nog grotere uitdaging. Je zult namelijk ook een oversteek moeten maken van maar liefst 10 meter hoog! Dit doe je op een smalle balk van 15 cm breed. Durf jij het aan?


Kraak de kluis!

Wij besparen je de eet beproevingen, maar er moet wel gebouwd worden bij Fort Boyard. Hoe en wat precies.. dat blijft spannend tot jullie de beproevingen gaan doorstaan met de verschillende teams.

Aan het eind van alle onderdelen is er natuurlijk nog een finale spel, het kraken van de kluis! Alle onderdelen die je tijdens het programma hebt gedaan gaan nu een belangrijke rol spelen. Gebruik al jouw sleutels.. en pak de winst!

 

Een spannend, ludiek en avontuurlijk middagprogramma op de Veluwe!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur     Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel) 
• 13.30 uur     Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers (optioneel)

• 13.50 uur     Welkom en uitleg van het programma 
• 14.00 uur     Start Fort Boyard
• 15.15 uur     Pauzedrankje(non alcohol) (optioneel)
• 15.30 uur     Vervolg van Fort Boyard
• 16.30 uur     Gezamenlijk finale spel kluis kraken
• 17.00 uur     Einde programma, omkleden en opfrissen

• 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje (optioneel)

• 18.00 uur     Opening BBQ buffet (optioneel)

• 20.00 uur     Einde programma (optioneel)

 

Top 3 combinaties met dit programma

1. Airsoften

2. Ik Hou Van Holland Borrelspel

3. Improvisatie Workshop


Wilt u het arrangement “Ford Boyard” boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Fort Boyard

v.a. € 45.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.