Reviews

Nancy (VGO Advies B.V.)

Weer of geen weer, wij hadden geen weer.... Het was een top dag, top organisatie!

Paul (Aannemingsbedrijf J.Th. Kuin bv)

Een hele leuke dagbesteding met diverse activiteiten.

Sander (Brandweer Neuenen)

Erg goed, de 2 begeleiders waren goed voorbereid en wisten er een gezellige dag van te maken. Top locatie met enthousiaste medewerkers, een erg leuke dag gehad. Goed, leuke activiteiten en af en toe een dolletje!

Carine (C-Job)

Sportief, competitie, teambuilding, afwisseling. Alles bij elkaar voor een ontzettend leuk en geslaagd personeelsuitje!

Saskia (Hubrecht)

Erg leuk! Goede mix van ‘spannende’ dingen en meer toegankelijke activiteiten. Perfect voor een groep van mensen met gemengde interesses.
Meer reviews

Monique (Stenfert)

Ford Boyard, is een leuk, spannend spel, waarbij je ook nog aan je teambuilding werkt. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad.

Esther (Jotun B.V.)

Een ontzettend leuke dag om met elkaar sportief bezig te zijn en af te sluiten met een heerlijk BBQ.

Monique (Stenfert)

Ford Boyard is een leuk en spannend spel, waarbij je ook nog aan de teambuilding werkt. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad!

Jasper (Groepsuitje)

We hebben erg genoten van het programma. We vonden het erg leuk dat er verschillende activiteiten aan bod kwamen. Het programma was leuk en goed te doen voor iedereen.

Jan (Nijhuis bouw b.v)

Mooie gelegenheid om op informele manier met elkaar om te gaan. Het programma was actief en samenwerken was echt nodig om alle onderdelen te halen.

Carine (C-Job)

Sportief, competitie, teambuilding en afwisseling. Alles bij elkaar zorgde voor een ontzettend leuk en geslaagd personeelsuitje!

Tom (De Lotto)

De instructeurs waren erg enthousiast. Er was voldoende tijd voor alles en toch het gevoel veel verschillende dingen gedaan te hebben. Alles was ook goed georganiseerd, alle benodigdheden waren er.

Frank (GVB)

Leuke begeleiding, leuke verschillende spellen. Tevens nog lekker weer een ideale combinatie. En de uitstekende bbq. Super dag!

Ilona (Poliservice BV)

Goede begeleiders, goed eten van de BBQ, leuke activiteiten!

Anneke (Maropa)

Wij hebben een fantastische dag gehad. Een leuk, afwisselend programma in combinatie met goede organisatie heeft ons een geweldige dag bezorgd.

Margit (familie-uitje)

Een enorm gezellige, actieve en goed georganiseerde dag. De begeleiding en de locatie was top een dag om niet te vergeten!

Louise (gemeente Amsterdam)

Leuke dag gehad, iedereen heeft de mogelijkheid mee te doen. De diversiteit aan onderdelen is super. Spannend, uitdagend, behendigheid, samenwerken, denken en vooral veel lol met elkaar.

Jordi (Gemeente Amsterdam)

Leuke gemengde activiteit, voor een ruime doelgroep.

Fort Boyard

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Fort Boyard
De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons prachtige outdoor terrein op de Veluwe! Wie kent het programma nog?

 

Fort Boyard is een spel waarbij BN-ers tegen elkaar strijden door middel van een zoektocht naar sleutels en gouden munten. Het spel wordt gespeeld rondom de cellen van het zogenaamde Fort Boyard.

Opdrachten dienen door de teams op tijd te worden voltooid, pas dan krijgt men een sleutel. Het is de bedoeling dat je met je team zo veel mogelijk sleutels (punten) verdiend om tijdens het eindspel de kluis te kunnen kraken! Hoe meer sleutels, hoe langer je de tijd hebt om het hek door te komen naar de kluis.

Maar wees niet bang, wij laten geen tijgers los als je in de zogenaamde kooi terecht komt. Nee, wij laten een GORILLA los! Ren voor je leven als je team verzaakt!

 

Ga de uitdaging aan.. spanning en avontuur!
Wij hebben een speciaal Fort Boyard bedrijfsuitje samengesteld met diverse spannende, avontuurlijke opdrachten om zo veel mogelijk punten te verdienen. Zo ga je bijvoorbeeld quad rijden, krijg je een opdracht door een gangenstelsel en een puzzel. Maar dat is nog niet alles.. want als er iemand hoogtevrees heeft, dan is “Fort Boyard” een nog grotere uitdaging. Je zult namelijk ook een oversteek moeten maken van maar liefst 10 meter hoog! Dit doe je op een smalle balk van 15 cm breed. Durf jij het aan?


Kraak de kluis en vermijd de gorilla!

Wij besparen je de eet beproevingen, maar er moet wel gebouwd worden bij Fort Boyard. Hoe en wat precies.. dat blijft spannend tot jullie de beproevingen gaan doorstaan met de verschillende teams.

Aan het eind van alle onderdelen is er natuurlijk nog een finale spel, het kraken van de kluis! Alle onderdelen die je tijdens het programma hebt gedaan gaan nu een belangrijke rol spelen. Want je wil niet gepakt worden door de gorilla! Gebruik al jouw sleutels.. en pak de winst!

 

Een spannend, ludiek en avontuurlijk middagprogramma op de Veluwe!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur     Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel) 
• 13.30 uur     Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers (optioneel)

• 13.50 uur     Welkom en uitleg van het programma 
• 14.00 uur     Start Fort Boyard
• 15.15 uur     Pauzedrankje(non alcohol) (optioneel)
• 15.30 uur     Vervolg van Fort Boyard
• 16.30 uur     Gezamenlijk finale spel kluis kraken
• 17.00 uur     Einde programma, omkleden en opfrissen

Optioneel

• 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje

• 18.00 uur     Opening BBQ buffet

• 20.00 uur     Einde programma

 

Top 3 combinaties met dit programma

1. Airsoften

2. Ik Hou Van Holland Borrelspel

3. Improvisatie Workshop


Wilt u het arrangement “Ford Boyard” boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Fort Boyard

v.a. € 42.50 p.p.