Beachvolleybal toernooi

Beachvolleybal toernooi

v.a. € 17.50 p.p.
  • 45-180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20-200 personen

Beachvolleybal toernooi

Wil je met blote voeten in het zand staan en ongedwongen een potje volleybal spelen met vrienden of collega’s? Is jouw organisatie of gezelschap sportief ingesteld? Vind je een competitie tijdens je bedrijfsuitje, personeelsdag of teamuitje een belangrijk element… dan is een beachvolleybal toernooi het ultieme uitje voor jullie!

We trekken weer massaal naar het strand, want het zonnetje straalt aan de hemel. Tijd voor een actief bedrijfsuitje op één van de mooiste stranden van Nederland.

Beachvolleybal is het spel waarbij het de bedoeling is om de bal in het vak van de tegenstander op de grond te krijgen. Het uitje is geschikt voor iedereen en een activiteit waar veel mensen plezier aan beleven, een gegarandeerd succes! De focus van het beachvolleybal toernooi ligt op sportiviteit, competitie en teambuilding.

In teams van 5 of 6 personen gaan jullie de strijd aan met elkaar, samenwerken staat tijdens dit ultieme bedrijfsuitje centraal om te kunnen winnen! Vandaar dat het beachvolleybal toernooi zich uitstekend leent voor een bedrijfsuitje met een teambuilding tintje.

Onder leiding van onze professionele en enthousiaste instructeurs begeleiden wij jullie beachvolleybal toernooi! Zijn er speciale wensen dan maken wij graag samen met jullie een programma op maat.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.45 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
17.45 Einde gezamenlijke activiteit
18.00 Aanvang borrel (optioneel)
18.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy