Reviews

Lieke (BAM)

Wat een super energizer op een planningsdag met 80 medewerkers. Super HAKA workshop gedaan door Sam!

William (ING)

Voor de tweede keer hebben wij deze workshop gevolgd als welkomstactiviteit aan het begin van de dag. Een erg goede ijsbreker om elkaar te leren kennen, fijne begeleiders en een goede samenwerking vooraf.

Jansen (Gemeente Utrecht)

positieve presentatie, meeslepen, hele groep meegekregen. Super leuk ervaring de Haka experience!!

Amir (ING Bank)

Leuke teambuilding activiteit. Iedereen wordt door het wedstijdelement erg fanatiek. Goed voorbereid, genoeg personeel en leuk om te zien dat iedereen zelfs met de Haka mee deed.

Bjorn (McKinsey & Company)

Super Haka leaders!

Meer reviews

Marianne (Phillips)

Actief, energiek, niemand had dit eerder gedaan, verrassend, fun!

Lianne (Groepsuitje)

We hebben echt een geweldige middag gehad! Ik zou dit iedereen aanbevelen. De workshop biedt een hoop lol, maar het was ook enorm interessant om deze cultuur te leren kennen en hier iets van te leren! Een geweldige ervaring, die we nooit zullen vergeten!

Margriet (ING)

De begeleiders hebben er een mooi programma van gemaakt, leuke opzet van de dag en prima als je een uur een samenwerkingsopdracht nodig hebt en mensen uit hun "comfortzone" wilt halen!

Florien (KPMG)

Wat een leuke ervaring was dit! Heel actief, veel gelachen. Top activiteit met een groep van 200 man!

Katia (Dura Vermeer Divisie Infra)

haka is een unieke en geweldige ervaring om nader in contact te komen met je collegas !

Haka Experience

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Haka 

Een echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een ware teambuildingsactiviteit. Leer de Haka van onze geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs van Maori en Polynesische afkomst.


Bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsdag of een jubileumuitje? Met de Haka workshop hebben jullie het ultieme teambuilding uitje. Vorm samen met je collega´s, vrienden of familieleden een echte team met de krachtige Haka dans.


Haka is een traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeeland. Vlak voor een gevecht werd de dans uitgevoerd om de band in de groep te versterken en mentaal voor te bereiden voor het gevecht. Tegenwoordig wordt de Haka uitgevoerd tijden Maori ceremonies en vieringen. Het All Blacks rugbyteam van Nieuw-Zeeland staat bekend om hun imponerende Haka dans vlak voor een wedstrijd. Door de Haka dans op het veld te doen, worden de tegenstanders geïmponeerd, versterkt de teamspirit en worden de teamleden een echte team en krijgen ze kracht van elkaar.


Het doel van de Haka workshop is om jullie zelfvertrouwen een boost te geven en leiderschap te ontwikkelen. Door gebruik te maken van lichaam, stem, handen, voeten, benen, tong en ogen tonen jullie kracht en energie uit. Wij bieden 2 soorten Haka workshops aan, zo is er altijd een Haka workshop die bij jullie past!


De introductie belevenis

Een Haka workshop van een uur om jullie te introduceren aan deze Nieuw-Zeelandse dans. Jullie worden verrast met een Haka dans van onze instructeurs waarna jullie een uitleg krijgen over Haka. Jullie leren de basistechnieken van de Haka en creëren jullie eigen Haka dans.


De authentieke belevenis

De authentieke belevenis is een uitgebreide Haka workshop van ongeveer 3 uur waarbij jullie niet alleen de basis van de Haka leren maar ook jullie eigen tekst en dans maken. Jullie creëren een hele Haka dans waarbij leiderschap wordt ontwikkeld en teambuilding wordt aangemoedigd.


De Haka workshop kan overal plaatsvinden. Zelfs bij jullie op kantoor! Kies voor de Haka workshop als een ultieme teambuilding. Bijvoorbeeld na jullie vergadering of combineer de Haka dans met een creatief uitje.


Uw uitje op maat

Zoals gezegd kan het teamuitje Haka volledig aan uw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers.


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 15.00 uur      Ontvangst met een drankje naar keuze (optioneel)

• 15.15 uur      Start Haka workshop

• 16.15 uur      Einde teambuilding

• 16.15 uur      Aansluitend borrel uurtje (optioneel)

• 18.00 uur      Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)


Optionele toevoegingen aan het programma

Vergaderen, Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea

 

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.Top 3 combinatie met andere programma’s

1.     Expeditie Robinson XL

2.     De Ultieme Stranddag

3.     Jongens tegen de Meisjes


Wilt u een arrangement boeken in AmsterdamHaarlemAlkmaarZaandamUtrechtAmersfoortLelystadAlmereDen HaagDelftLeidenRotterdamDordrechtBreda,TilburgEindhovenDen BoschMiddelburgNijmegenArnhemApeldoornAssenEmmenEnschedeZwolle,

LeeuwardenGroningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Haka Experience

v.a. € 25.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.