Personeelsuitje

Haka Experience

v.a. € 25.00 p.p.
  • 60 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 5000 personen

Personeelsuitje

Haka Experience

Een echte traditionele Maori dans, een dans vol kracht en energie. Een ware teambuildingsactiviteit. Leer de Haka van onze geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs van Maori en Polynesische afkomst.

Bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsdag of een jubileumuitje? Met de Haka workshop hebben jullie het ultieme teambuilding uitje. Vorm samen met je collega’s, vrienden of familieleden een echte team met de krachtige Haka dans.

Haka is een traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeeland. Vlak voor een gevecht werd de dans uitgevoerd om de band in de groep te versterken en mentaal voor te bereiden voor het gevecht. Tegenwoordig wordt de Haka uitgevoerd tijden Maori ceremonies en vieringen. Het All Blacks rugbyteam van Nieuw-Zeeland staat bekend om hun imponerende Haka dans vlak voor een wedstrijd. Door de Haka dans op het veld te doen, worden de tegenstanders geïmponeerd, versterkt de teamspirit en krijgen ze kracht van elkaar.

Het doel van de Haka workshop is om jullie zelfvertrouwen een boost te geven en leiderschap te ontwikkelen. Door gebruik te maken van lichaam, stem, handen, voeten, benen, tong en ogen stralen jullie kracht en energie uit. Wij bieden 2 soorten Haka workshops aan, zo is er altijd een Haka workshop die bij jullie past!

De introductie belevenis
Een Haka workshop van een uur om jullie te introduceren met deze Nieuw-Zeelandse dans. Jullie worden verrast met een Haka dans van onze instructeurs waarna jullie een uitleg krijgen over Haka. Jullie leren de basistechnieken van de Haka en creëren jullie eigen Haka dans.

De authentieke belevenis

De authentieke belevenis is een uitgebreide Haka workshop van ongeveer 3 uur waarbij jullie niet alleen de basis van de Haka leren maar ook jullie eigen tekst en dans maken. Jullie creëren een hele Haka dans waarbij leiderschap wordt ontwikkeld en teambuilding wordt aangemoedigd.

De Haka workshop kan overal plaatsvinden. Zelfs bij jullie op kantoor! Kies voor de Haka workshop als een ultieme teambuilding. Bijvoorbeeld na jullie vergadering of combineer de Haka dans met een creatief uitje.

Jullie uitje op maat
Zoals gezegd kan het teamuitje Haka volledig aan jullie team worden aangepast. Dit betreft zowel de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Marianne (Phillips)

Actief, energiek, niemand had dit eerder gedaan, verrassend, fun!

Margriet (ING)

De begeleiders hebben er een mooi programma van gemaakt, leuke opzet van de dag en prima als je een uur een samenwerkingsopdracht nodig hebt en mensen uit hun “comfortzone” wilt halen!

Wilma (Albert Heijn)

De energie van Storm, de begeleider was erg goed en wist de hele groep erg snel in beweging te krijgen

Helma (CNS Ede)

Een geweldige ervaring waarin je op een positieve wijze met elkaar in verbinding staat. Je kunt niet anders dan enthousiast raken van deze authentieke belevenis! Een aanrader!

Katia (Dura Vermeer Divisie Infra)

Haka is een unieke en geweldige ervaring om nader in contact te komen met je collegas !

Ania (De Nieuwe Bibliotheek)

Heel leuk om te doen! Goed voor de teambuilding!

Amir (ING Bank)

Leuke teambuilding activiteit. Iedereen wordt door het wedstijdelement erg fanatiek. Goed voorbereid, genoeg personeel en leuk om te zien dat iedereen zelfs met de Haka mee deed.

Jansen (Gemeente Utrecht)

positieve presentatie, meeslepen, hele groep meegekregen. Super leuk ervaring de Haka experience!!

Bjorn (McKinsey & Company)

Super Haka leaders!

William (ING)

Voor de tweede keer hebben wij deze workshop gevolgd als welkomstactiviteit aan het begin van de dag. Een erg goede ijsbreker om elkaar te leren kennen, fijne begeleiders en een goede samenwerking vooraf.

Florien (KPMG)

Wat een leuke ervaring was dit! Heel actief, veel gelachen. Top activiteit met een groep van 200 man!

Lieke (BAM)

Wat een super energizer op een planningsdag met 80 medewerkers. Super HAKA workshop gedaan door Sam!

Lianne (Groepsuitje)

We hebben echt een geweldige middag gehad! Ik zou dit iedereen aanbevelen. De workshop biedt een hoop lol, maar het was ook enorm interessant om deze cultuur te leren kennen en hier iets van te leren! Een geweldige ervaring, die we nooit zullen vergeten!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en/of iets lekkers
13.15 Kennismaking met de begeleider en introductie en uitleg van de workshop
13.30 Start workshop
14.30 Einde workshop
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy