Reviews

Officier (DPG Media)

Goede begeleiding bij de Airsoft, zeer vriendelijk, enthousiast en behulpzaam personeel!

Dirk (particulier)

Het was een ontspannende, toch actieve ervaring. De spelen zorgden ervoor dat je jezelf echt even een soldaat voelde!

Nicole (Eltra Engineering BV)

Leuke activiteit op spannende locatie met echt de beleving gezamenlijk een missie uit te voeren!.

Stefan (Vrijgezellendag)

Het airsoften zelf was erg vermakelijk!

Roy (vrijgezellendag)

Super goed! Dat je in het spel werd mee genomen door de hardcore fanatiekelingen en dat je gelijk in de missi zat. Gewoon DOEN!!!

Meer reviews

Fred (Vrijgezellendag)

Een vernieuwende sport met een hoog realisme gehalte. gevolg is dat een aantal waaronder ik deze sport gaan oppakken.

Rob (Vriendenuitje)

Vernieuwend, spannend, en realistisch. Een leuk uitje voor een groep mannen die het niet erg vinden om de hele dag buiten te zijn. Het versterkt de band met je maten, en aan het eind van de dag heb je toch het gevoel dat je samen lekker bezig ben geweest.

Bjorn (Vrijgezellendag)

Voor hen die een keer iets anders willen doen dan paintballen! Geef de gemiddelde man een geweer in zijn handen en het wordt weer een klein jongetje.

Jolien (SVB)

Als organisator van een uitje voor 70 personen was het super fijn dat alles vloeiend verliep en MonsterEvents alles regelde en stroomlijnde, zodat ikzelf gewoon met mijn collega's kon genieten. Mijn collega's en ik zijn dik tevreden over de activiteiten en hebben gelachen!

Airsoft Real Military Experience

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Airsoft Real Military Experience

Airsoft Real Military Experience geldt als de overtreffende trap van paintball. De realisme factor is dermate hoog dat deelnemers het idee hebben zelf in een film te spelen a la 'Black Hawk Down' of 'Platoon'.

De sport kan gezien worden als een vorm van militaire simulatie met behulp van AEG's (replica's) die kleine 6mm biologisch afbreekbare kogeltjes schieten.


Black Hawk Down of Platoon
Altijd al gefascineerd geweest van het leger en alle extreme missies en activiteiten die daar worden uitgevoerd? Dan is Airsoft Real Military Experience, het uitje voor jou! Niet alleen maar te spelen op een spelcomputer, op onze extreme terreinen zul je zelf ervaren hoe het voelt om in de schoenen van een militair te staan! Dit uitje is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, teambuilding en bedrijfsfeesten.

Real soldier!
Deelnemers krijgen een militair tenue, een AEG-replica van een bestaand machinegeweer en een beschermbril. Welk wapen past het beste bij jou? Wij bezitten de types; AK47, M16, M15, Famas, MP5, Steyr Aug, MP40, M60 of UZI! Als iedereen in het militaire tenue is gestoken, zal de Experience van start gaan! Je zult met je groep op dag, week of weekendbasis op missie gestuurd worden in een gekozen type terrein, dat bijvoorbeeld is voorzien van bunkers etc.

Bij de verschillende missies, kunt u denken aan;
• Black Hawk Down
• We Were Soldiers
• Day of the Jackal
• Enemy at the Gates
• Saving Private Ryan
• Predator

Kun jij deze uitdaging aan?
Centraal staat de factor teambuilding waarbij “Airsoft real Military Experience” laat zien dat types als John Rambo in de werkelijkheid weinig of geen kans maken tegen een overmacht. Ben jij legerwaardig? Kom er tijdens deze extreme missies achter en geef je tijdens deze ervaring helemaal en laat zien uit welk hout jij gesneden bent!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 10.00 uur     Ontvangst met koffie/ thee (optioneel)
• 10.30 uur     Uitdelen militaire tenues, replica, machinegeweer etc.
• 10.45 uur     Uitleg programma
• 11.00 uur     Start Airsoft Real Military Experience
• 13.00 uur     Pauze/ lunch
• 14.00 uur     Vervolg Airsoft Real Military Experience
• 16.00 uur     Einde
• 16.15 uur     Borreluurtje (optioneel)
• 17.30 uur     Diner (optioneel)
Op en top; spanning en sensatie!
Afhankelijk van het doel van uw evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen kiest u zelf een missie dat het best bij uw gezelschap past. Hiermee bieden wij u een compleet ingevulde dag aan. De activiteiten en opdrachten worden zo ingepland, dat uw dag op een ontspannende en gezellige manier gevuld kan worden.

 

Optioneel toe te voegen aan het programma: 

Lunch, diner, bbq, overnachting

 

Top 3 combinatie met andere programma's

1. Cocktail Workshop

2. Ipad City Challenge

3. Masterchef


Wilt u het arrangement “Airsoft” boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Airsoft Real Military Experience

v.a. € 49.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.