Bedrijfsuitje

Airsoft Real Military Experience

v.a. € 49.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Op aanvraag
  • 20 – 5000 personen

Bedrijfsuitje

Airsoft Real Military Experience

Airsoft Real Military Experience geldt als de overtreffende trap van paintball. De realisme factor is dermate hoog dat deelnemers het idee hebben zelf in een film te spelen a la ‘Black Hawk Down’ of ‘Platoon’.

De sport kan gezien worden als een vorm van militaire simulatie met behulp van AEG’s (replica’s) die kleine 6mm biologisch afbreekbare kogeltjes schieten.

Black Hawk Down of Platoon
Altijd al gefascineerd geweest van het leger en alle extreme missies en activiteiten die daar worden uitgevoerd? Dan is Airsoft Real Military Experience, het uitje voor jou! Niet alleen maar te spelen op een spelcomputer, op onze extreme terreinen zul je zelf ervaren hoe het voelt om in de schoenen van een militair te staan! Dit uitje is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, teambuilding en bedrijfsfeesten.

Real soldier!
Deelnemers krijgen een militair tenue, een AEG-replica van een bestaand machinegeweer en een beschermbril. Welk wapen past het beste bij jou? Wij bezitten de types; AK47, M16, M15, Famas, MP5, Steyr Aug, MP40, M60 of UZI! Als iedereen in het militaire tenue is gestoken, zal de Experience van start gaan! Je zult met je groep op dag, week of weekendbasis op missie gestuurd worden in een gekozen type terrein, dat bijvoorbeeld is voorzien van bunkers etc.

Bij de verschillende missies, kan je denken aan;
• Black Hawk Down
• We Were Soldiers
• Day of the Jackal
• Enemy at the Gates
• Saving Private Ryan
• Predator

Kun jij deze uitdaging aan?
Centraal staat de factor teambuilding waarbij “Airsoft real Military Experience” laat zien dat types als John Rambo in de werkelijkheid weinig of geen kans maken tegen een overmacht. Ben jij legerwaardig? Kom er tijdens deze extreme missies achter en geef je tijdens deze ervaring helemaal en laat zien uit welk hout jij gesneden bent!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Jolien (SVB)

Als organisator van een uitje voor 70 personen was het super fijn dat alles vloeiend verliep en MonsterEvents alles regelde en stroomlijnde, zodat ikzelf gewoon met mijn collega’s kon genieten. Mijn collega’s en ik zijn dik tevreden over de activiteiten en hebben gelachen!

Fred (Vrijgezellendag)

Een vernieuwende sport met een hoog realisme gehalte. gevolg is dat een aantal waaronder ik deze sport gaan oppakken.

Officier (DPG Media)

Goede begeleiding bij de Airsoft, zeer vriendelijk, enthousiast en behulpzaam personeel!

Stefan (Vrijgezellendag)

Het airsoften zelf was erg vermakelijk!

Dirk (particulier)

Het was een ontspannende, toch actieve ervaring. De spelen zorgden ervoor dat je jezelf echt even een soldaat voelde!

Nicole (Eltra Engineering BV)

Leuke activiteit op spannende locatie met echt de beleving gezamenlijk een missie uit te voeren!.

Roy (vrijgezellendag)

Super goed! Dat je in het spel werd mee genomen door de hardcore fanatiekelingen en dat je gelijk in de missi zat. Gewoon DOEN!!!

Rob (Vriendenuitje)

Vernieuwend, spannend, en realistisch. Een leuk uitje voor een groep mannen die het niet erg vinden om de hele dag buiten te zijn. Het versterkt de band met je maten, en aan het eind van de dag heb je toch het gevoel dat je samen lekker bezig ben geweest.

Bjorn (Vrijgezellendag)

Voor hen die een keer iets anders willen doen dan paintballen! Geef de gemiddelde man een geweer in zijn handen en het wordt weer een klein jongetje.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst op locatie met koffie en thee
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
16.30 Einde gezamenlijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy