Bedrijfsuitje

Veluwe Adventure Day

v.a. € 50.00 p.p.
 • 240 minuten
 • Outdoor
 • Veluwe
 • 20 – 5000 personen

Bedrijfsuitje

Veluwe Adventure Day

Gemotoriseerd, teambuilding, sensationeel en exclusieve belevenissen!

Ervaar het avontuur, de adrenaline en het ultieme outdoor gevoel nu zelf… De Veluwe Adventure Day is een totaal spektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven. Dit programma wordt op maat gemaakt en is één van de meest spectaculaire arrangementen die door Monsterevents wordt aangeboden. De activiteiten vinden plaats op ons prachtige terrein op de Veluwe, goed bereikbaar in het midden van het land!

Tijdens het Veluwe Adventure programma ga je met elkaar de strijd aan in een gevarieerd programma waarin iedereen zijn “skills” kan bewijzen. Iedere activiteit vraagt andere vaardigheden van het team of specifiek de behendigheid van de chauffeur. Alle proeven die je aangaat zijn gesneden op een grote dosis fun en samenspel, en vormen een ware uitdaging voor alle teams! Een programma met verschillende voertuigen, activiteiten, veel uitdaging, teambuilding en fun in een zeer bijzondere omgeving.

Afhankelijk van het doel van jullie evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen stellen wij een programma op maat voor je samen. Hiermee bieden wij een compleet ingevulde dag aan. De activiteiten worden zo ingepland, dat jullie dag op een ontspannen en gezellige manier gevuld kan worden.

Afhankelijk van jullie wensen en de groepsgrootte wordt er een exclusief evenement, bedrijfsuitje of relatie dag op maat samengesteld waarbij het samenwerken, fun en avontuur centraal staan.

De prijs van jullie Veluwe Adventure day, is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers, het aantal voertuigen/activiteiten en de gewenste catering.

Wij nodigen de stoere mannen en vrouwen graag uit voor een Fun Veluwe Adventure…!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Yuri (Shoptrader BV)

“Lasergamen was de bom! Leuke “”bunker”” om in te gamen.
Powerturnen was voor velen niet echt hun ding maar heeft wel een leuk teamwork element. Quads rijden was ieders favoriet, lekker door de bagger scheuren en elkaar inhalen was doel nummer 1. 4×4 rijden was verbazingwekkend leuk. Niemand had verwacht er zoveel lol mee te beleven. BBQ achteraf was geweldig geregeld, mooie locatie in het bos bij een mooi hotel.”

Rune (Vrijgezellendag)

De gevarieerdheid van de activiteiten, de begeleiding en de goede locatie voor die activiteiten waren top! Iedereen heeft zich vermaakt.

Miriam (Hype Automatisering)

Goed programma. De intensieve onderdelen werden goed afgewisseld met de iets rustigere.

Ayse (MGHolland)

Helikopter vlucht was natuurlijk fantastisch! Fietsen en wandelen was ook leuk. Een spectaculaire dag die je niet zo snel meer zal vergeten!

Kees (Itris)

Het programma van Monster Events was zeer gevarieerd waardoor elke deelnemers zijn hart kon ophalen aan de activiteiten die werden aangeboden. Daarbij werd alles prima begeleid zodat iedereen ontspannen aan de activiteiten kon deelnemen.

Marloes (Van Beek)

Ontvangst met een heerlijke lunch waarna we een super gezellige dag hebben beleefd onder enthousiaste én professionele begeleiding!

Joop (Heijkoop Kraanverhuur)

Soepel in het veranderen van programma! Kortom een een hele gezellige dag op de Veluwe.

Wouter (New Wave)

Top dag op de Veluwe met een leuke combinatie van activiteiten!

Charlotte (Groepsuitje)

We hebben een erg leuke dag gehad. De activiteiten waren spectaculair en voldeden aan de verwachtingen. We konden tussen veel verschillende activiteiten kiezen. Met de hulp van Monsterevents hebben we de juiste activiteiten voor de groep kunnen vinden.

Irina (N.V. BIM)

We hebben een leuke dag gehad. We kijken terug op een geslaagd bedrijfsuitje met outdoor activiteiten.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.45 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
17.45 Einde gezamenlijke activiteit
18.00 Aanvang borrel (optioneel)
18.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Lunch
 • BBQ
 • Vervoer
 • Overnachting
 • Vergadering
 • Diner

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy