Bedrijfsuitje

Highland Games XXL

v.a. € 52.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Midden Nederland
  • 20 – 250 personen

Bedrijfsuitje

Highland Games XXL

Een van de allerleukste outdoor bedrijfsuitjes is de Schotse Highland Games. Een schitterend landgoed in het midden van het land is het toneel voor een dag vol actie, onderlinge competitie en teambuilding op z’n Schots. Jullie worden welkom geheten met prachtige klanken van Schotse doedelzakmuziek waarna iedereen zijn Schotse tenue inclusief kilt uitgereikt krijgt. Na het omkleden is het tijd om de mouwen op te stropen en jullie klaar te maken voor de uitdagende Highland Games. Jullie worden ingedeeld in verschillende teams en zullen jullie het deze dag tegen elkaar opnemen in de eeuwenoude traditionele onderdelen van de Highland games. Elk team bestaat uit 4-6 personen. Samen met jullie instructeur ga je de strijd aan met je collega’s.

Programma
Het programma kan bestaan uit een selectie van de allerleukste disciplines zoals Tossing & Trowing waarbij jullie gaan paalwerpen, gewicht stoten, speerwerpen en hamerwerpen, de echte Schotse klassiekers. Vervolgens staat Archery op het programma waarbij jullie tegen andere teams gaan opnemen in een boogschiet competitie. Ook op het programma Pushing & Pulling een onderdeel waar jullie de andere teams proberen af te troeven met, paalslepen, kar duwen en band trekken.

Alle onderdelen van dit personeelsuitje staan in het teken van samenwerking en teambuilding. Zo ook de laatste onderdelen zoals vaten rollen, whiskyvaten race, boomstamparcours en houtblok vissen. Het programma kan in onderling overleg aangepast worden.

Winner takes it all
Na een intensieve dag vol van inspanning en activiteiten om de winnaar bekend te maken. Jullie instructeurs zullen met de andere instructeur de teamresultaten overleggen. Het team dat het gemiddeld het beste heeft gepresteerd gaat er vandoor met zege, de eeuwige roem, een fles Scotch Whisky een ereronde over het terrein maken met de Schotse vlag. Daarna is het tijd om te ontspannen met bijvoorbeeld een barbecue of en borrel. Jullie kunnen terugkijken op een dag waarbij je spierballen zijn gebruikt maar voor een dag met heel veel plezier, fun, gezelligheid en saamhorigheid.

Locatie
De Schotse Highland Games wordt gespeeld op een prachtig landgoed. Een schitterende outdoor locatie midden in Nederland nabij Utrecht. Deze fantastische locatie ligt midden in het bos en beschikt over perfecte faciliteiten en sfeer om jullie personeelsuitje tot een groot succes te maken.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Stefan (Vrijgezellendag)

Alles was super goed geregeld en alles verliep zoals we hadden afgesproken. De begeleider deed ook leuk mee.

Geert (Groepsuitje)

Een goede communicatie vooraf, goed ingekleed en voldoende variatie in de verschillende spelen.

Maike (Groepsuitje)

Iedereen vond het uitje super leuk, iedereen werd ook goed betrokken en iedereen kon mee doen tijdens de spellen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst op locatie met koffie en thee
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
16.30 Einde gezamenlijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy