Bedrijfsuitje Groningen

Van plan om een bedrijfsuitje in Groningen te organiseren? Monsterevents helpt je bij het samenstellen van een onvergetelijke dag. Groningen is een bruisende stad in de gelijknamige provincie Groningen, met veel historie. De Martinitoren is bepalend voor deze stad. Maar Groningen kent meer unieke plekjes, gebouwen en mogelijkheden. Jullie bedrijfsuitje in Groningen wordt een dag vol belevingen. Een stadsspel in Groningen biedt de uitgelezen kans om niet alleen je collega’s, maar ook de stad beter te leren kennen. Kies voor Hunted, The Masked Colleague, Expeditie Robinson in de stad, CSI Real Life of Help! De directeur is ontvoerd. Zowel voor sportieve, actieve, creatieve als culinaire bedrijfsuitjes in Groningen, kan Monsterevents je helpen. Een aantal echte klassiekers zijn Ontmasker de Mol, Ik Hou van Holland en Ranking The Stars. Deze spellen zijn zowel te organiseren tijdens een diner als door de stad.

Liever creatief aan de slag? Dan biedt Monsterevents verschillende workshops aan tijdens jullie bedrijfsuitje in Groningen. Kies voor een Workshop Graffiti, verfgooien, Bob Ross schilderij maken of een workshop Body Art. Maar ook voor de dansliefhebbers is er voldoende aanbod. Ga voor een Salsa workshop of leer Haka dansen. Na een dag vol entertainment is het tijd voor een culinaire afsluiting. Jullie kunnen natuurlijk zelf aan de slag gaan tijdens een workshop koken of kies voor een culinaire walking dinner. Ook mag je Groningen echt niet verlaten voordat je de Groninger koek hebt geprobeerd die al sinds 1923 op traditionele wijze geproduceerd wordt.

Naast een bedrijfsuitje in Groningen, organiseert Monsterevents ook teambuildingsactiviteiten, teamuitjes en personeelsuitjes in Groningen aan. Wil je het bedrijfsuitje in Groningen personaliseren? Ook dit is mogelijk. Voeg eigen vragen toe of zet het bedrijf extra in het zonnetje. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke dag. Hier zal nog lang over worden nagepraat.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Typisch Gronings bedrijfsuitje

  Groningen staat bekend om de rijke historie en vele bezienswaardigheden zoals kerken en torens, musea en monumenten, kunst op straat en galerieën. Maar niet alleen op cultureel gebied heeft Groningen veel te bieden. Ook is Groningen zeer geschikt voor fiets- en wandelliefhebbers, vissers en ook varen is een leuke activiteit tijdens uw bedrijfsuitjes. De natuur van Groningen is zeker de moeite waard.

  Bedrijfsuitje Groningen Gekleurde huizen wijk Reitdiephaven

  Om de binnenstad van Groningen beter te leren kennen is een stadswandeling een goede optie voor jullie bedrijfsuitje. Wilt u iets meer spel? Kies dan voor een GPS City Battle en ga de strijd aan met uw collega’s.

  City Battle Bedrijfsuitje Groningen Stad verkennen Stadswandeling

  Benieuwd geworden naar alles dat Groningen te bieden heeft? Wij vertellen u graag meer over deze unieke stad en de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitjes.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes


  Vanaf hoeveel personen kunnen wij een bedrijfsuitje doen?
  Groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje.
  Is je groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen we bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Een bedrijfsuitje boeken kan ook met een klein budget. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een bedrijfsuitje organiseren in ons eigen bedrijf. Is dit mogelijk?
  Niet alle bedrijfsuitjes zijn geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties zoals schilderen met Bob Ross, de Improvisatie Workshop of het bloedstollend Favela Cartel.

  Hebben jullie ook bedrijfsuitjes met teambuilding?
  Veel van onze bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze activiteiten zijn erop gericht om de sfeer en communicatie in het team te verbeteren.

  Kies bijvoorbeeld Help, de directeur is ontvoerd!, iPad City Challenge, Bekend van BNN Crazy 88. De nadruk wordt gelegd op samenwerking.

  Neem eens een kijkje op onze pagina met teambuilding uitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.