Bedrijfsuitje Zeeland

Wil je voor je collega’s een bedrijfsuitje in Zeeland organiseren? Dan heeft Monsterevents de leukste activiteiten voor jou klaarstaan. Wij organiseren een sportieve, creatieve of feestelijke dag voor jou en je team. Of je nu zin hebt in een verrassende workshop of liever gaat survivallen. Ontdek hier onze topevents en boek snel jouw eigen bedrijfsuitje in Zeeland op maat.

 

Dit zijn populaire keuzes voor een bedrijfsuitje in Zeeland

Wij bieden tientallen verschillende groepsactiviteiten aan. Voor elk budget, en voor groepen vanaf 20 tot 500 man. En in elke mogelijke vorm en maat, want elke groep harde werkers doet graag iets anders op zijn bedrijfsuitje. Iets met motoren, iets met lekker tafelen, iets met rennen en klimmen, of juist iets met puzzelen – het kan allemaal. Laat je inspireren voor jullie persoonlijke bedrijfsuitje in Zeeland.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Onze bedrijfsuitjes in Zeeland

  Monsterevents heeft verschillende activiteiten voor bedrijfsuitjes in Zeeland. Ons doel is om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bieden! Met ons gevarieerde aanbod van uitjes is er voor iedereen iets te beleven in Zeeland.

  Als jouw team sportief en competitief is, is ons avontuurlijke Expeditie Robinson ideaal. Voor degenen die de voorkeur geven aan een rustiger tempo, bieden wij alternatieve activiteiten aan, zoals het creëren van je eigen videoclip. Voor wat meer actie kun je ook gaan zeilen met je team met ons bedrijfsuitje “Zeilen op echte racers”.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Met behulp van onze filters kun je gemakkelijk jouw wensen selecteren en het ideale bedrijfsuitje voor jouw team vinden. Kies uit verschillende thema’s, bepaal je budget en selecteer de gewenste locatie. Onze bedrijfsuitjes in Zeeland vinden plaats in Middelburg.

  Wanneer het selecteren van het ideale bedrijfsuitje een uitdaging lijkt, hoef je je geen zorgen te maken, want ons team staat klaar om te assisteren! Onze deskundige eventmanagers zijn klaar om de volledige organisatie op zich te nemen. We betrekken jouw team natuurlijk bij elk aspect van de planning en houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat al jullie wensen worden vervuld. Op die manier kunnen we garanderen dat iedereen van een plezierige en gepaste bedrijfsuitje kan genieten.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Zeeland

  Monsterevents organiseert verschillende bedrijfsuitjes in Zeeland. Er zijn verschillende stadsspellen die jouw bedrijffsuitje in Middelburg tot een succes maken. Zo bieden wij het spannende spel “Hunted” aan, waarbij jullie als team moeten vluchten en proberen uit handen te blijven van de hunters. Of doe de iPad City Challenge in Middelburg. Bij Monsterevents kan het allemaal!

  Top 5 bedrijfsuitjes in Zeeland

  Wij helpen je met de keuze voor jouw bedrijfsuitje met onze top 5 bedrijfsuitjes in Zeeland.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Bij ons bieden we een unieke schietervaring op onze speciale schietbaan. Of je nu de spanning van boogschieten als een ware avonturier wilt ervaren, of liever met een geweer schiet, bij Monsterevents is het allemaal mogelijk!

  2. Wreck smash your car

  Bij ons bedrijfsuitje “Car Wreck Smash” krijg je de kans om je volledig uit te leven op een autokerkhof vol met kapotte auto’s die je mag slopen. Het is een ongekende ervaring voor iedereen die altijd al eens de drang heeft gehad om een auto aan stukken te slaan. Durf jij te wedden hoeveel schade je kunt aanrichten voordat de auto naar de sloop gaat?

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Ervaar samen met je collega’s en/of vrienden een unieke twist op de militaire dienstplicht tijdens ons bedrijfsuitje ‘Militaire Dienstplicht met een Knipoog’. Tijdens dit avontuur staat plezier centraal, samen met teamwork en het stimuleren van doelgericht en oplossingsgericht denken.

  4. Expeditie Robinson

  Bij ons bedrijfsuitje Expeditie Robinson krijg je de kans om zelf deel te nemen aan het avontuurlijke televisieprogramma. Hier worden jullie teambuildingvaardigheden op de proef gesteld met uitdagende opdrachten, groepsuitdagingen en geweldige momenten.

  5. Workshop verf gooien

  In onze workshop “Verf gooien” leer je een nieuwe schildertechniek. Er zijn bij deze workshop geen grenzen, alles is mogelijk! Het is alleen wel de bedoeling dat de verf op het doel belandt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Zeeland

  Natuurlijk is het ideaal als de meeste collega’s kunnen deelnemen aan het teamuitje. Omdat op een normale werkdag de meeste collega’s beschikbaar zijn, is een doordeweekse dag een verstandige optie. Om een geschikte datum te vinden, kan het gebruik van een datumprikker of een WhatsApp-groep handig zijn.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes in Zeeland

  Hoe groot kan onze groep zijn?

  Dat verschilt per activiteit – klik een uitje aan voor meer info. Er zijn activiteiten voor groepen van 20 tot wel 500 mensen.

  Hoeveel kost een bedrijfsuitje in Zeeland bij jullie?

  De prijs van de meeste uitjes ligt tussen € 20,- en € 50,- per persoon. Er is altijd een geschikte activiteit voor jullie budget.

  Kunnen we eventueel overnachten?

  Jazeker. Als jullie na het uitje willen blijven slapen, dan boeken wij graag een accommodatie op maat voor jullie. Vraag een vrijblijvende offerte aan en we vertellen je meer over de mogelijkheden.

  Waar kunnen we terecht voor een bedrijfsuitje in Zeeland?

  Monsterevents organiseert teamdagen door heel Nederland. Onze bedrijfsuitjes in Zeeland worden gehouden in Middelburg. Bij bepaalde sportieve activiteiten zijn jij en je collega’s welkom in het bos, in de duinen of in de polder.