Workshop portret schilderen

Creatief personeelsuitje

Workshop portret schilderen

v.a. € 69.95 p.p.
  • 120 minuten
  • Indoor
  • Den Bosch
  • 20 – 40 personen

Creatief personeelsuitje

Workshop portret schilderen

Workshop portret schilderen

Een nieuw en uniek bedrijfsuitje waarbij je gaat schilderen met behulp van licht instructies!

Even helemaal weg van de werkvloer en samen met collega’s je creatieve brein activeren tijdens deze leuke creatieve workshop portret schilderen. Door de creatieve ontspanning die je ervaart tijdens het schilderen laat iedereen net iets meer van zichzelf zien en ontstaan de mooiste gesprekken tussen collega’s. Na 2,5 uur heeft iedereen een prachtig schilderij om mee naar huis te nemen.

Jullie worden warm ontvangen op locatie en kunnen een eigen vaak persoonlijk belangrijke foto na gaan schilderen aan één van de veertig schildersezels, waaraan je kunt zitten of staan.

De gekozen foto wordt door het systeem digitaal omgezet in zes verschillende lichtprojecties die door een projector op je 50x50cm schildersdoek kleur voor kleur worden uitgelicht. Met een zelfgekozen kleurenpalet ontstaat langzaam het portret. Al zie je tijdens het schilderen niet direct alles al staat, dat zorgt voor een WOW moment als de projector uit gaat en het licht aan. Wie is de grootste verborgen kunstenaar in jullie team? Alle resultaten zijn gegarandeerd een succes!

Dit maakt deze bijzondere masterclass portret schilderen bijzonder geschikt voor teambuilding, teamuitjes en bedrijfsuitjes. Het versterkt de teamspirit en het respect voor elkaar. Maar met name het gevoel van eigenwaarde met de ontdekking van de kunstenaar in ons alle.

Uit ervaring weten wij inmiddels dat zelfs de meest sceptische collega’s vol trots en blij naar huis gaan met hun persoonlijk portret. Veel schilderwerken kleuren inmiddels de woonkamer of de kantine en zorgen nog lang voor gespreksstof zowel thuis als op de werkvloer. Iedereen zal met blijvende trots terugkijken op een geslaagde teambuildingsdag en mooie herinnering overhouden aan deze workshop portret schilderen.
Drankjes en hapjes worden volledig verzorgt en de locatie sluit goed aan op een lunch, borrel of diner in de binnenstad van Den Bosch. Voor grote groepen heeft Den Bosch veel andere activiteiten die samen met de Masterclass portret schilderen kunnen worden gecombineerd en geboekt. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Dagplanning & Wensen:

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen wij volledig naar wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende het personeelsuitje. De begin -en of eindtijd of gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeldprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamenlijke activiteit
17.15 Einde gezamenlijke activiteit
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.30 Aanvang diner (optioneel)
19.00 Gasten gaan huiswaarts

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy