Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Personeelsuitje Delft

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts blauw. Maar dit is niet het enige dat deze stad kenmerkt. Delft is een stad met een rijke historie en veel culturele bezienswaardigheden. Er is genoeg te doen tijdens uw personeelsuitje.

Lees meer

Personeelsuitje in cultureel Delft

Delft laat u graag kennismaken met de rijke geschiedenis die de Koninklijke familie heeft opgebouwd in deze stad. Ook Johannes Vermeer komt uit deze stad. Delft is de stad waar hij is geboren en zijn levenslang heeft gewerkt. Voor cultuur liefhebbers zijn er genoeg musea om te bezoeken. Bezoek Museum Prinsenhof of het Vermeer centrum.

Delft is de ideale stad voor uw personeelsuitje. In Delft kunt u zowel genieten van cultuur, maar is het ook mogelijk om een actief, competitief of culinair uitje te organiseren.

 

Monsterevents helpt u graag bij het vinden van uw personeelsuitje. Delft heeft voor uw groep veel te bieden en wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden in deze stad.

Getoond 1–50 van 144123