The Toolbox Experience

The Toolbox Experience

v.a. € 37.50 p.p.
 • 90 minuten
 • In & outdoor
 • Heel Nederland
 • 20 – 1000 personen

The Toolbox Experience

Het is bij een Escape Room vaak de bedoeling om binnen 60 minuten uit een ruimte te ontsnappen die gevuld is met raadsels, vraagstukken, codes en sloten. Een normale Escape Room is gebouwd voor 4 tot 8 spelers. Voor grote groepen heeft Monsterevents een speciale spelvariant ontwikkeld, welke op iedere gewenste locatie verzorgd kan worden. De Escape Room op locatie is een perfect bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenuitje, groepsuitje, personeelsuitje en als onderdeel van een netwerk event. De Toolbox Experience is het bedrijfsuitje waar iedereen tegelijk aan kan deelnemen. Jullie worden in teams van 7 deelnemers ingedeeld. Dit bedrijfsuitje bestaat uit 3 verschillende rondes met tussendoor nog enkele bonus rondes. De verschillende rondes staan hieronder in het kort toegelicht:

Ronde 1

De eerste ronde betreft een fotoronde. Uit één van de lades van de Toolbox komt een grote

stapel met foto’s. Op de achterkant van deze foto’s staat een vraag met een vraagnummer. De vraag gaat altijd over de foto waarbij de deelnemers iets moeten aanwijzen op de foto.

Bonusronde 1

Tijdens ronde 1 komt er onverwachts een ‘quick quiz’ naar voren op de tablet. De software

blokkeert waardoor jullie enkel antwoorden van deze bonusronde door kunnen voeren. Deze

bonusronde duurt 1 minuut en het is hierbij de bedoeling om in deze tijd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Hiermee kunnen jullie extra punten verdienen en dienen jullie met het gehele team de focus te verleggen naar deze tijdsgebonden bonusvragen.

Ronde 2

Ronde 2 bestaat uit twee delen. Met de eerste code kunnen jullie een lade openen. Na zo’n 25 minuten ontvangen jullie nog een code die een andere lade opent. Uit de twee lades komen verschillende kistjes. Op ieder kistje staat een logo afgedrukt dat staat voor een specifiek thema. In deze ronde wordt het team op verschillende kennis vlakken en vaardigheden getest.

Bonusronde 2

Ook tijdens ronde 2 zal er tussendoor weer een bonusronde voorbij komen. Deze is gelijk aan de eerdere ronde, maar dan met een andere vragen. Deze ronde duurt wederom 1 minuut en het hele team moet zich op deze bonus ronde focussen om weer zo veel mogelijk bonuspunten te verzamelen.

Ronde 3

De laatste ronde bestaat uit vier opdrachten. Deze vier opdrachten zijn enkel te beantwoorden door gebruik te maken van informatie die men eerder in het spel heeft verkregen. De deelnemers moeten dus de juiste informatie opzoeken die eerder verkregen is tijdens het spel om zo tot de oplossing te komen van deze opdrachten. Een kwestie van goed verbanden leggen en samenwerken.

Finale

Na 85 minuten spelen worden alle tablets geblokkeerd. De twee beste teams krijgen het bericht dat ze de finale hebben bereikt. Zij gaan strijden om de grote winnaar van het spel te worden.

Aanpassingen tijdens corona

  – Volledig volgens de corona maatregelingen
  – Kleinere groepen
  – Worden gecontroleerd door een corona manager op elk evenement
  – Inclusief mondkapjes, latexhandschoenen en handreiniging
  – Begeleid door corona getest (wanneer mogelijk) & gezond personeel
   – Uit te breiden met dinermogelijkheden voor grote groepen

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.15 Kennismaking met de begeleider, introductie en teambuilding programma
14.30 Start Escape Room
16.00 Finale en Einde Escape Room
16.00 Aanvang borrel (optioneel)
17.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy