Personeelsuitje Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van provincie Zeeland en het ligt op het eiland Walcheren. Middelburg is ontstaat door de Vikingen. Zij hebben de ringwalburg opgeworpen om zichzelf tegen de indringers te beschermen. Zoals u leest, er is genoeg geschiedenis in Middelburg. Middelburg is echt een stad met karakter en is geschikt voor verschillende personeelsuitjes.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Middelburg

  De Eetkamer

  Geniet van een echte culinaire uitje in Middelburg. Michelin heeft dit gezellige restaurant bekroond met twee rode bestekjes. Na uw leuke bedrijfsuitje heerlijk genieten van de Franse keuken.

  La Piccola Italia

  Een heerlijke, echte Italiaans restaurant. Geniet van een echte Italiaanse pizza of pasta na jullie teambuildingsuitje bij dit klassieke restaurant. Met heerlijk weer kunnen jullie ook nog op het terras genieten.

  Grand Café Brooklyn

  Een sfeervolle Amerikaanse eetcafé. In hartje Middelburg kunt u heerlijk borrelen en dineren na jullie bedrijfsuitje in het historisch centrum. Naast Amerikaanse gerechten kunt u ook genieten van Zeeuwse hapjes.

  Vriendschap

  Heerlijk genieten van de wereldkeuken bij dit gezellige eetcafé in het hart van Middelburg. Een gezellig einde van jullie personeelsuitje bij dit eetcafé dat in de Iens top 2017 staat.

  Peper en Zout

  Geniet van de Franse keuken in het kloppend hart van historisch Middelburg. Hebben jullie zin in een culinair bedrijfsuitje? Dan zitten jullie bij Peper en Zout goed!

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Middelburg voor uw uitje

  Naast alle geschiedenis en moderne architectuur heeft de stad ook intieme pleinen, sfeervolle straatjes, gezellige cafeetjes en unieke boetiekjes, galeries en kunsthandels. Genoeg om te zien en te beleven!

  Kies voor een rondvaart samen met uw collega’s en ontdek de stad vanaf het water en zie de oude gebouwen en pakhuizen uit het VOC- tijdperk. Heeft u liever een sportiever personeelsuitje? Verken dat Middelburg met een kano of een waterfiets.

  Er valt genoeg te zien en te beleven in Middelburg. Zo kunnen jullie verschillende workshops, stadsspellen en dinerspellen doen. Bekijk hiernaast ons groot assortiment voor personeelsuitjes in Middelburg en organiseer samen met ons een onvergetelijke personeelsuitje.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.