Jongens Tegen De Meisjes

Bedrijfsuitje

Jongens Tegen De Meisjes

v.a. € 32.50 p.p.
  • 120 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 5000 personen

Bedrijfsuitje

Jongens Tegen De Meisjes

Geen strijd is zo bekend als de strijd tussen mannen en vrouwen!

Sinds de lagere school houdt dit vraagstuk ons al in z’n greep. Mannen liegen altijd maar vrouwen zijn er beter in, mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen niet kaartlezen. Dit zijn zomaar stellingen die tijdens dit bedrijfsuitje aan bod kunnen komen. Tijdens deze gezellige en humoristische dinerquiz of borrelquiz zal dit nader onderzocht worden. Het meest typerende bedrijfsuitje van dit moment!

Tijdens Jongens tegen de Meisjes kan je elkaar nu eindelijk eens goed de waarheid vertellen. Hoe erg is het dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar door blijven praten… Juist deze verschillen zorgen voor een gehaaid spanningsveld. Herken je al iets? Ga de strijd met je collega’s aan tijdens de Jongens tegen de Meisjes dinerquiz of tijdens een gezellig bedrijfsborrel!

Het wordt een hilarische avond bij de Jongens tegen de Meisjes met veel herkenningen, erkenningen en uiteraard met veel ontkenningen. Tijdens deze dinerquiz of borrelquiz zal de strijd voor eens en voor altijd worden beslist. Je wordt getest op het gebied van het andere geslacht, maar natuurlijk ook op behendigheid.

Jullie zullen niet zomaar in het diepe gegooid worden. Na een vriendschappelijke ontvangst zullen alle ins en outs uitgelegd worden. Nadat de mannen en vrouwen in hun eigen team zitten stijgt de spanning behoorlijk!

Tijdens de quiz zullen verschillende rondes gespeeld worden. Zo moet iedereen zich inleven in de andere sekse om te kunnen winnen. Elke ronden vragen de teams zich af hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Het gaat er dus om wie het meeste inlevingsvermogen heeft

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Paulien

De spelleider was echt onwijs enthousiast, wat zorgde voor een leuke avond!

Marjolein (Politie)

Erg leuk. Reacties waren heel positief. Iedereen kon meedoen. Het had nog wel wat langer mogen duren. Erg leuk. Reacties waren heel positief. Iedereen kon meedoen. Pluspunten: dat het echt lijkt op het tv-programma. Leuke spellen. Dit spel is ontzettend leuk om met een groep te doen. Iedereen werd er competitief van en we hebben erg gelachen.

Amanda (Burgers makelaardij en assurantiën)

heel leuk opgezet, vooral de persoonlijke onderdelen vonden we erg leuk. Ontzettend enthousiaste spelleider! Er was een lekker teamgevoel, Het was gezellig en ontzettend gelachen!

Overduin (Politie Rotterdam Rijnmond)

We hebben genoten van de verschillende onderdelen en veel gelachen! Het was top!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

16:00 Ontvangst met Champagne (optioneel)
16.00 Ontvangst op locatie
16.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma
16.15 Start activiteit
18.15 Einde activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
20.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy