Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Personeelsuitje Groningen

Groningen is de jongste en de bruisende studentenstad van Nederland.  Groningen is een stad vol met historie en dat is te zien aan de gebouwen, hokjes en pakhuizen. Door de vernieuwde architectuur wordt Groningen gezien als de stad met lef! Groningen is een uitstekende stad om uw personeelsuitje te organiseren, omdat Groningen zelfs is verkozen tot de beste binnenstad van Nederland!

Lees meer

Groningen voor uw personeelsuitjes

Groningen heeft veel bezienswaardigheden zoals musea, monumenten, kerken, galerieën en kunst op straat! Maar natuurlijk heeft Groningen meer te bieden dan alleen culturele personeelsuitjes. Groningen is ook geschikt voor actieve, sportieve en culinaire personeelsuitjes. Denk aan samen varen door de grachten en tegelijkertijd een hapje eten of paarrijden door de natuur! Wilt u liever de strijd aan gaan met uw collega’s? Kies dan voor een stadsspel. Ben u benieuwd hoe hoog uw collega’s uw zullen ranken? Dan is Ranking the Stars precies wat u zoekt!

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat u nog meer kunt doen in Groningen? Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan personeelsuitjes in Groningen en wij helpen u graag verder.

Getoond 1–50 van 146123