Nieuw
Expeditie Robinson in de stad

Bedrijfsuitje

Expeditie Robinson in de stad

v.a. € 24.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 25 – 500 personen

Bedrijfsuitje

Expeditie Robinson in de stad

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur met je collega’s! Na het enorme succes van Expeditie Robinson XL op het strand, is het tijd om de expeditie naar een nieuw niveau te tillen en het land te veroveren. Met trots bieden wij deze nieuwe en unieke ervaring aan in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Welk team lukt het na zes verschillende rondes met de beruchte winnaars vlag te zwaaien? De sleutel tot de overwinning is gebaseerd op vier hoofdpijlers van dit spel: samenwerking, vertrouwen, doorzettingsvermogen en teamgeest.

In deze versie van Expeditie Robinson ben jij de hoofdpersoon in dit spektakel, net als op tv. Het is een actief stadsspel dat je uitdaagt om obstakels te overwinnen en samen voor de eerste plek te gaan. Jouw missie is om ervoor te zorgen dat jouw team als sterkste over de finish komt. Strijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen en gebruik je verstand en sluwheid om het de andere teams moeilijk te maken tijdens de verschillende opdrachten!

Expeditie Robinson proeven
Bij aanvang van de Expeditie maakt ieder team eerst zijn eigen Teamvlag. Vervolgens gaat men strijden op onderstaande proeven tijdens de Expeditie Robinson in de stad;

– Vlaggen taal seinen
– Vlaggen signaleren
– Eetproef
– Geheimtaal
– Fotozoektocht
– Robinson kennisquiz

De rondes bestaan uit een reeks testen die je tot het uiterste drijven. Je wordt getest op je communicatieve vaardigheden, ruimtelijk inzicht en vertrouwen, maar ook op je kracht en uithoudingsvermogen. Wie wordt de uiteindelijke winnaar en verdient het de eeuwige roem op het werk? Wie gaat er met de felbegeerde prijs en de bewondering van zijn collega’s naar huis?

Dus bereid je voor, dit spannende avontuur dat je moed op de proef zal stellen gaat jullie band versterken als nooit tevoren!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Joris (Gemeente Amsterdam)

Wat een fantastisch teambuilding programma in de stad. Alle elementen komen aan bod, samenwerken, communicatie, leiderschap en teamuilding. En het mooie is dat iedereen mee kan doen. Bedankt!

Annet (Vodafone)

Nooit verwacht dat dit zo leuk zou zijn. Gewoon een super leuke dag in de stad samen met je collega’s. Daarna lekker een hapje eten. Gewoon een TOP dag.

Ruud (Belastingdienst)

Een super leuk activiteit voor een uiteenlopende groep mensen. Leuke dag gehad mede dankzij de leuke begeleiders. Een echte aanrader voor ieder bedrijf.

Denise (Rabobank)

Gezellig en zeer geslaagd bedrijfsuitje. Afwisselende en uitdagende opdrachten waar iedereen aan kan deelnemen. Top weer, top dag en super leuke begeleiders.

Karin (Gemeente Uitgeest)

Competitief, actief en teambuilding in de stad. We hebben een super leuke middag gehad met zijn alle.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
13:20 Kennismaking + uitleg programma
13.25 Indeling teams
13.30 Tijd voor actie, teams naar buiten met iPads
15.30 Teams terug op de eindlocatie (prijsuitreiking)
16.00 Aanvang borreluurtje (optioneel)
17.00 Aanvang bbq/buffet/diner (optioneel)
19.00 Einde programma (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy