Personeelsuitje Rotterdam

Rotterdam is de havenstad van Nederland die alles heeft wat u zoekt voor een leuk. Door de 173 verschillende nationaliteiten heeft de stad een open sfeer. Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen in deze stad. Maar ook de liefhebbers voor culinaire hoogstandjes komen niks te kort in Rotterdam.

Er zijn tal van mogelijkheden voor een personeelsuitje. Ontdek Rotterdam over het water door middel van een een vaararrangement zoals de Sloepengame, waarbij je het in je eigen sloep opneemt tegen je collega’s en je leukste opdrachten moet uitvoeren of kies voor de Tuk Tuk Rally dwars door de stad.

Boek een van de stad of dinerspellen zoals Help! We Zijn Gehackt of ontsnap uit een echte Escape Room. Natuurlijk kunnen wij op gebied van culinaire personeelsuitjes ook de leukste activiteiten voor jullie regelen zoals het Real-Life Moorddiner waar je tijdens een drie gangen diner een moord gaat oplossen of de Glühwein Route.

Mocht je in een creatieve bui zijn dan is de Workshop Body Paint of een workshop Verf Gooien.

Bij Monsterevents boek je de leukste personeelsuitjes. Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakte dag.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Rotterdam

  Grand café Restaurant Jazzclub Biblio

  Grand Café Restaurant Jazzclub Biblio is een uitstekende locatie voor een uitgelezen lunch of diner. Het Café Restaurant ligt aan de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam. De inrichting is uiterst sfeervol met mooie meubels en antieke boeken. De locatie leent zich ook voor bedrijfspresentaties, bruiloften en partijen.

  Restaurant MOOII

  MOOII is een modern, trendy restaurant zonder kapsones. Echt Rotterdams, zo zou men kunnen zeggen, maar dan wel met internationale uitstraling. Een perfecte locatie waar onze keukenbrigade speelt met allerlei smaaksensaties en zich heeft laten inspireren door gerechten uit de gehele wereld, ideaal voor uw uitje.

  Restaurant Dudok Rotterdam

  Dudok is gevestigd in het hart van wereldstad Rotterdam. De imposante ruimte is de gehele dag een levendige ontmoetingsplaats. Betaalbaar lekker eten en drinken met een ongedwongen service gaan hier samen met architectuur, kunst en cultuur.

  Grandcafé Prachtig aan de Maas

  Prachtig dankt haar naam aan het panoramische uitzicht op de skyline van Rotterdam, de Maas, de Willemsbrug, de Erasmusbrug en de centrale ligging. Deze unieke ingrediënten maken van Prachtig een plek om op zijn Rotterdams te genieten van een heerlijke lunch, diner of een fles rosé op het lounge terras tijdens uw uitje.

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Vijf Rotterdamse Feitjes

  1. Het meest gejatte straatnaambord van Nederland is het naambord de Ajaxstraat in Rotterdam.

  2. In Rotterdam kun je een boete van €130 krijgen voor je blaffende hond. Rotterdam heeft namelijk een blafverbod.

  3. De Euromast in Rotterdam is de hoogste publiek toegankelijke toren van Nederland.

  4. Het Witte Huis in Rotterdam was de allereerste wolkenkrabber van Europa.

  5. Paul de Leeuw en André van Duin zijn geboren in Rotterdam.

  Dynamiek tijdens uw personeelsuitje

  In Rotterdam is een combinatie te zien van moderne architectuur, zoals de Erasmusbrug met historische havengebouwen. Op sommige plekken in de stad zie je deze twee verschillen zij aan zij. Een prachtig gezicht. De Markthallen in Rotterdam zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Lekker eten en genieten van alle verschillende culturen die hier samen komen. Voor een feestje, musea of dagje winkelen is Rotterdam ook zeer geschikt.

  Personeelsuitje Rotterdam Markthal

  Uw personeelsuitje organiseren in Rotterdam is de ideale manier om teambuilding en een leuke dag weg te combineren. Wij helpen u graag bij het vinden van het personeelsuitje dat het beste past bij uw groep. Rotterdam heeft veel te bieden en wij zoeken graag met u mee.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio