Sherlock Holmes Murder Mystery

Bedrijfsuitje

Sherlock Holmes Murder Mystery

v.a. € 35.00 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Sherlock Holmes Murder Mystery

Sherlock Holmes Murder Mystery
Wie kent Sherlock Holmes niet, ’s werelds bekendste detective!

Je krijgt een politiebericht bericht te horen. Een 26-jarige vrouw is om half 3 ’s nachts dood aangetroffen in haar woning. Het slachtoffer heet Debby V. haar lichaam is gevonden door haar huisgenoot Kimberley H.

Debby V. is een bekende van Sherlock Holmes en daarom zal hij alles op alles zetten om deze mysterieuze moord op te lossen. Wie heeft Debby V. in koele bloede vermoord en waarom? Aan jullie de taak om de moord op Debby op te lossen.

De Sherlock Holmes Murder Mystery is een leuk en actief spel. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellendag, teambuilding of als teamuitje. Met de Sherlock Holmes Murder Mystery kruip je in de rol van een moderne Sherlock Holmes.

Dwars door een stad naar keuze, ga je met een iPad, op zoek naar verschillende aanwijzingen. Met elke opdracht die je voltooit ontvang je een nieuwe aanwijzing. Aan jou de taak om binnen 2 uur zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen en de moord op te lossen. Je werkt samen met je collega’s in een team en je neemt het op tegen andere teams. Wie is de echte Sherlock Holmes onder jullie en wie van jullie is Dr. John Watson? Welk team gaat deze moord mysterie als eerst oplossen?

Sherlock Holmes woonde met Dr. Watson in de 19e eeuw in Londen op 221B Baker Street. De verhalen van Sherlock Holmes zijn meerdere malen vertaald naar een serie en een film. Benedict Cumberbatch speelde de beroemde detective in de serie Sherlock. Robert Downey jr. had de eer om Sherlock Holmes op het grote doek te spelen. Dr. Watson werd vertolkt door Jude Law. Speel nu zelf detective! Kruip in huid van Sherlock Holmes en los de moord op Debbie V. op!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Nicole (Kon. Marechaussee)

De samenwerking, het maken van de filmpjes en het serieus nadenken over een oplossing was geweldig.

Rees (ING Fraude)

De van prekers monsterevent waren ook erg fijn, leuke route met iPad door de stad en als kers op de taart lekker borrelen!

Rebecca

Het was net echt! Wat een spanning, met goede samenwerking hebben we het uiteindelijk gehaald.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.30 Aanvang activiteit
16.30 Einde activiteit en prijsuitreiking
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy