Reviews

Nicole (Kon. Marechaussee)

De samenwerking, het maken van de filmpjes en het serieus nadenken over een oplossing was geweldig.

Rees (ING Fraude)

De van prekers monsterevent waren ook erg fijn, leuke route met iPad door de stad en als kers op de taart lekker borrelen!

Sherlock Holmes Murder Mystery

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Sherlock Holmes Murder Mystery

Wie kent Sherlock Holmes niet, ’s werelds bekendste detective?!

 

Je krijgt een politiebericht bericht te horen. Een 26-jarige vrouw is om half 3 's nachts dood aangetroffen in haar woning. Het slachtoffer heet Debby V. haar lichaam is gevonden door haar huisgenoot Kimberley H.

Debby V. is een bekende van Sherlock Holmes en daarom zal hij alles op alles zetten om deze mysterieuze moord op te lossen. Wie heeft Debby V. in koele bloede vermoord? En waarom? Aan jullie de taak om de moord op Debby op te lossen.

 

De Sherlock Holmes Murder Mystery is een leuk en actief spel. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellendag, teambuilding of als teamuitje. Met de Sherlock Holmes Murder Mystery kruip je in de rol van een moderne Sherlock Holmes.


Dwars door een stad naar keuze, ga je met een iPad, op zoek naar verschillende aanwijzingen. Met elke opdracht die je voltooit ontvang je een nieuwe aanwijzing. Aan jou de taak om binnen 2 uur zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen en de moord op te lossen. Je werkt samen met je collega's in een team en je neemt het op tegen andere teams. Wie is de echte Sherlock Holmes onder jullie? En wie van jullie is Dr. John Watson? Welk team gaat deze moord mysterie als eerst oplossen?


Sherlock Holmes woonde met Dr. Watson in de 19e eeuw in Londen op 221B Baker Street. De verhalen van Sherlock Holmes zijn meerdere malen vertaald naar een serie en een film. Benedict Cumberbatch speelde de beroemde detective in de serie Sherlock. Robert Downey jr. had de eer om Sherlock Holmes op het grote doek te spelen.  Dr. Watson werd vertolkt door Jude Law. Speel nu zelf detective! kruip in huid van Sherlock Holmes en los de moord op Debbie V. op!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)

• 14.00 uur Ontvangst op locatie, uitleg spelprogramma Sherlock Holmes Murder Mystery

• 14.15 uur Start programma Sherlock Holmes Murder Mystery

• 16.15 uur Verrassende prijsuitreiking

• 16.30 uur Einde Sherlock Holmes Murder Mystery

Optioneel

• 16.30 uur Aansluitend borreluurtje

• 18.00 uur Aanvang BBQ/diner/buffet

• 20.00 uur Einde programma

 

Optionele toevoegingen aan het programma

Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea, kaas proeverij, wijnproeverij

 

Top 3 combinatie met andere programma’s

1. Masterchef, de culinaire strijd!

2. Escape Room XXL

3. Dining Cruise Amsterdam


Wil je een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Sherlock Holmes Murder Mystery

v.a. € 35.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.