Escape The City

Bedrijfsuitje

Escape The City

v.a. € 32,50 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • 10 grote steden in Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Escape The City

Bloedstollend bedrijfsuitje
Escape The City is de ultieme teambuildingservaring met spannende uitdagingen, intrigerende puzzels en stad gebonden opdrachten. Dit unieke spel is beschikbaar in 10 bruisende steden in Nederland.

Bereid je voor op een race tegen de klok die de adrenaline doet stromen, waarbij elk team slechts 120 minuten heeft om het ultieme extractiepunt te bereiken. Daar, op deze geheime locatie, staat onze meedogenloze spelleider op jullie te wachten, klaar om jullie veiligheid te garanderen en jullie als ware helden uit de stad te evacueren.

De klok tikt genadeloos door, en het team dat als eerste het extractiepunt bereikt, wordt gekroond tot de onbetwiste kampioen van dit adembenemende spel. Maar weet dit: de stad is meedogenloos voor degenen die te laat komen. De teams die de deadline niet halen, zullen voor altijd in het duister tasten over de locatie van het exclusieve diner, een geheim dat voor hen verborgen blijft.

Een iPad, spanning en adrenaline
Elk team ontvangt een iPad om de strijd met elkaar aan te gaan. Onze slimme aanpak zorgt ervoor dat de teams verspreid door de stad opereren. Op verschillende locaties krijgen jullie via de iPad opdrachten doorgestuurd en doorlopen jullie samen 10 boeiende levels. Sommige levels vereisen het verkennen van de stad voor informatie, terwijl andere bestaan uit raadsels die op één plek kunnen worden opgelost. Verdien sleutels om door te gaan naar het volgende level, maar wees gewaarschuwd: tijd is cruciaal!

Duik in een wereld van opwinding en uitdaging terwijl je ontsnapt aan de dagelijkse sleur en een meeslepend avontuur tegemoet gaat!

Durf jij de ultieme uitdaging aan te gaan, je team naar de overwinning te leiden en te ontsnappen aan de mysteries van de stad? De race begint nu, en de stakes zijn hoger dan ooit tevoren.

De klok tikt, de stad wacht. Ben jij klaar voor de ultieme test?

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Amber (Gemeente Alkmaar)

Fantastische middag gehad met mijn collega’s. Weer een keer iets anders dan bowlen of uit eten gaan. Leuk contact, goede service een echte aanrader.

Rens (Adidas)

Toffe game, veel gelachen gewoon een top dag!

Manuel (Rabobank)

We hebben een super leuke middag gehad. Een interactieve en competitieve game waarbij je je collega’s ook nog beter leert kennen. Allemaal positieve reacties dus zeker voor herhaling vatbaar.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
13:20 Kennismaking + uitleg programma
13.25 Indeling teams
13.30 Tijd voor actie, teams naar buiten met iPads
15.30 Teams terug op de eindlocatie (prijsuitreiking)
16.00 Aanvang borreluurtje (optioneel)
17.00 Aanvang bbq/buffet/diner (optioneel)
19.00 Einde programma (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy