Bedrijfsuitje

The Masked Singer – City Game

v.a. € 37,50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 500 personen

Bedrijfsuitje

The Masked Singer – City Game

Boek nu het nieuwste bedrijfsuitje The Masked Singer City Game en ontdek hoe goed jij je collega’s nou écht kent. Belangrijk: Dit spel is géén zangcompetitie. Ook duurt dit uitje niet 1 dag, maar 1 hele maand. Wil je weten hoe dit zit? Lees dan verder.

Dit bedrijfsuitje, geïnspireerd door het populaire tv-programma “The Masked singer City Game”, heeft echt alles! Het is persoonlijk, hilarisch en bezit de nodige misleiding. Welke collega zit er in het apenkostuum die de pannen van het dak danst? Wie is toch dat konijn, die fan is van Queen, piano kan spelen en twee kinderen heeft? Oh en dan hebben we nog een bij met een hint naar het jaar 1997…. Wat kan dat nou toch betekenen?

Een goede voorbereiding is het halve werk!
Dit teambuildingsuitje start al een paar weken van tevoren. Dan worden drie van jouw collega’s benaderd om één van de The Masked te zijn tijdens jullie bedrijfsuitje. In het geheim ontmoeten wij hen voor een opname, waarbij ze een geschikt kostuum mogen kiezen en aantrekken. Op een cryptische manier worden hints over hun identiteit in de video’s verwerkt. In tegenstelling tot het tv-programma draait deze city teambuildings game niet om zangtalent, maar collega’s mogen natuurlijk wel hun zangkunsten laten horen als ze dat willen! De persoonlijke video’s worden bewerkt en er worden per personage 3 video’s in het spel geplaatst.

The City teambuilding Game
In de city game “The Masked Singer City Game” draait het grotendeels om de karakters die jouw collega’s hebben gekozen. Per collega zijn er 3 hints te vinden in de stad. Ieder team ontvangt een iPad en kan op bepaalde locaties in de stad deze hints activeren. Naast deze 9 locaties van de karakters bestaat het spel uit leuke algemene teambuildingopdrachten, zoals het raden van een BN’er, het herkennen van een zanger of het matchen van de juiste filmkarakters bij acteurs. Tot slot zitten er ook leuke imitatie foto-/video-opdrachten in het spel verwerkt. Behalve de 3 gemaskerde collega’s worden jouw andere collega’s dus ook een beetje uit de comfort zone gehaald tijdens dit personeelsuitje. Alle opdrachten én het ontmaskeren van jullie collega’s leveren de teams punten op. De winnaar is het team met de meeste punten!

Wie is de Aap? En wie is er in de aap gelogeerd?
Op de dag van het bedrijfsuitje zijn de 3 collega’s die The Masked Singer City Game zijn, net zoals alle andere collega’s, van harte welkom. Zij worden gewoon ingedeeld in een team, maar hebben tijdens het spel als doel om niet ontmaskerd te worden. Aan het einde van het stadsspel, als alle teams terug zijn op de startlocatie dan is het tijd voor de ontmaskering! Wie van jouw collega’s zaten er nou in de kostuums? Hoe hadden jullie dit kunnen weten? En welke teams hebben dit goed geraden? Deze punten tellen we op bij de overige opdrachten en dan hebben we een winnend team! De drie gemaskerde collega’s strijden tegen elkaar voor de titel van de beste Masked Singer City Game!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Liz (Kindercentrum WereldKids)

Tijdens het ontmasker de mol spel hebben we ontzettend veel lol gehad met elkaar en tegelijkertijd gewerkt aan onze teambuilding! Heel het team was enthousiast, fanatiek en gemotiveerd. Echt een aanrader!

Ian (Familie uitje)

Ontmasker de Mol is een zeer leuk event! We hebben erg veel plezier gehad en werden naarmate het spel vorderde steeds fanatieker.

Frederik (D-reizen)

Wij als organisatoren van de dag hebben alleen maar positieve dingen gehoord over het uitje. Bedankt voor de goede organisatie en het leuke spel!

Karen (Columbus)

Het spel was erg leuk en de opdrachten waren divers. Eerder heb ik ergens anders via een ander bedrijf ook ‘Ontdek de Mol’ gespeeld en toen werden we alleen met een aantal opdrachten de stad in gestuurd. Dat we nu ook team tegen team ballonnen moesten stampen en raadsels oplossen, zorgde voor een leuke afwisseling.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of  eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers.  Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
13:15 Welkom + uitleg van het spel
13.20 Indeling teams
13.30 Tijd voor actie, teams naar buiten met iPads
15.30 Teams keren terug naar de eindlocatie (prijsuitreiking)
16.00 Aanvang borreluurtje (optioneel)
17.00 Aanvang bbq/buffet/diner (optioneel)
19.00 Einde programma (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy