Personeelsuitje Den Haag

Den Haag is de ideale plek voor een personeelsuitje. Er zijn genoeg bezienswaardigheden voor onze Ipad City Challenge waarbij je zelf een speurtocht 2.0 door de stad doet. Of kies een van onze stad en dinerspellen als de Gouwe Ouwe Popquiz of het spannende Help! De Directeur Is Ontvoerd! Ben je toch op zoek naar een personeelsuitje in de natuur dan is het prachtige strand van Scheveningen een ideaal decor voor Expeditie Robinson XL, waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt, overleef jij de Eilandraad? Of het spectaculaire Blokarten op het strand.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Den Haag

  Brasserie Dudok

  Bij stadsbrasserie Dudok kunt u tijdens uw teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje genieten van een heerlijke lunch, afternoon tea, diner of een gezellige borrel. Dudok omarmt de kunst en cultuur van Den Haag, een levendige ontmoetingsplek!

  Restaurant Café Rootz

  Restaurant Café Rootz is gevestigd in een oud koetshuis in het levendige centrum van Den Haag en is verkozen tot het beste bierrestaurant van Nederland. Houd u van goed eten in combinatie met een lekker biertje, dan is Rootz de plek voor uw bedrijfsuitje.

  Bar Restaurant Pavlov

  Restaurant Pavlov biedt ruimte voor bedrijfsborrels, recepties, themadiners, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Het restaurant heeft een ongedwongen sfeer, er wordt gekookt met veel liefde en met de beste ingrediënten.

  Bar & Restaurant Milú

  Industrieel, authentiek, robuust en zeer gezellig. Wanneer u tijdens uw teambuildingsdag, bedrijfsuitje of personeelsuitje wilt proeven van gevarieerde internationale gerechtjes, dan is Milú een echte aanrader.

  Restaurant-Café Barlow

  Barlow is eigentijds een No Nonsense Café met een stoere twist gelegen aan het altijd levendige plein in Den Haag. Hier kunt u tijdens uw uitje genieten van een eerlijk geprijsde en variërende kaart. Ook voor de beste cocktails bent u hier aan het juiste adres.

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Haagse uitjes voor u

  In de stad Den Haag zijn er genoeg mogelijkheden om uw uitje naar uw wensen in te vullen. Jong, oud, een grote of kleine groep, Monsterevents heeft voor elke samenstelling een gepast uitje.

  Den Haag is natuurlijk niet de enige stad waar Monsterevents activiteiten aanbiedt voor uw uitje met collega’s, vrienden of familie. Ook in Leiden, Delft en Rotterdam bieden wij een tal van mogelijkheden aan om uw uitje tot een succes te maken.

  Uitjes in Den Haag zijn:

     • – Geheel verzorgd
     • – Met ervaren begeleiding
     • – Zowel indoor als outdoor

  Op deze pagina vindt u een overzicht van alle uitjes die wij aanbieden in de stad Den Haag. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie. Organiseert u uw uitje toch liever in een andere provincie dan Zuid-Holland? Bekijk dan eens de mogelijkheden in onder andere Noord-Holland, Zeeland of Utrecht.

  Drie top activiteiten in Den Haag

  Pub Quiz in Den Haag

  Een leuk uitje met vrienden of collega’s met de Pub Quiz! Wie weet alle antwoorden en gaat er naar huis met de titel pubquizmaster? Door middel van verschillende vragen tijdens de verschillende rondes wordt de winnaar bepaald. Let the Quiz begin!

  Koffieproeverij in Den Haag

  Het Haagse bakkie. Deze en andere koffies kunt u proeven tijdens deze koffieproeverij. Na afloop bent u een ware koffiekenner!

  Escape Room in Den Haag

  Durven jullie een Escape Room te betreden? Door het oplossen van raadsels door middel van samenwerking kunnen jullie de kamer ontsnappen. Tik Tok, de tijd vliegt voorbij!

  Hofstad Den Haag

  Den Haag heeft een bruisende binnenstad waar u zich zeker niet hoeft te vervelen. U kunt natuurlijk de bekende bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde en ‘t Vredespaleis bezoeken, maar Den Haag heeft ook een hoop boetiekjes, cafés, galerieën, musea en nog veel meer.

  Uw personeelsuitje in Den Haag organiseren? Monsterevents kan alles regelen in deze Hofstad. Van stadsspellen tot workshops en van borrelcruise tot stadswandeling. Uw personeelsuitje wordt hoe dan ook een succes in Den Haag.

  Bent u op zoek naar een cultureel of culinair uitje? Dan is Den Haag de geschikte plaats voor uw personeelsuitje. Bel of mail ons en wij helpen u bij het organiseren.

  Vijf Haagse feitjes

  1. Dat snoepkettingen uit je kindertijd zijn afkomstig uit Den Haag.

  2. Een derde tot een kwart van de Chinezen in Nederland wonen in Den Haag.

  3. Anouk, Direct en Shantie Mahabier zijn geboren in Den Haag.

  4. Je woont ‘op’ Scheveningen en niet ‘in’.

  5. Minister President Rutte geeft maatschappijleer op de Johan de Witt school.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen


  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.