Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Personeelsuitje Den Haag

Den Haag is de ideale plek voor een personeelsuitje. Er zijn genoeg bezienswaardigheden voor onze Ipad City Challenge waarbij je zelf een speurtocht 2.0 door de stad doet. Of kies een van onze stad en dinerspellen als de Gouwe Ouwe Popquiz of het spannende Help! De Directeur Is Ontvoerd! Ben je toch op zoek naar een personeelsuitje in de natuur dan is het prachtige strand van Scheveningen een ideaal decor voor Expeditie Robinson XL, waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt, overleef jij de Eilandraad? Of het spectaculaire Blokarten op het strand.

Getoond 1–50 van 1631234