Reviews

Marloes (Amsterdam UMC)

Hele leuke pubquiz, goede vragen, leuke quizmaster (vooral goede outfit), en leuke muziek tussendoor. Behulpzaam met klaarzetten ruimte, snelle opbouw, fijn dat geluid zelf geregeld was. Goed tempo, niet te snel/traag!

Suzanne (Willis Towers Watson)

Alles was top geregeld, een geslaagde en onderhoudende pubquiz!

Maartje (amstelhaven)

Leuke vragen en lekker interactief!

Mossanne (Mossanne)

Het was een erg leuke quiz!

Ortal (Luden Amsterdam)

De persoonlijke vragenronde was leuk en zorgde ervoor dat iedereen goed betrokken raakte bij de quiz!
Meer reviews

Irma (InteraktContour)

Wij hebben een super leuke dag gehad! Tijdens de quiz werden we in groepen verdeelt om zo ook andere collega's beter te leren kennen, dus helemaal goed. Bedankt voor deze dag!

Simone (Prinses Beatrix Spierfonds)

Leuke, gevarieerde quiz met een goede quiz master

Lidy (OPSO - SPOOR)

We hebben erg genoten van de activiteiten en de presentatie daarvan. De algehele sfeer en het enthousiasme van de begeleiders.

Stefan (RET)

De pub quiz was zeer geslaagd en erg gezellig. De begeleiding was ook erg enthousiast. We hebben erg veel gelachen met elkaar!

Thom (ASML)

De quiz was echt super. De quiz was afwisselend en iedereen deed leuk mee. De begeleider was ook echt top!

Shannon (Vriendenuitje)

We hebben echt zo gelachen met elkaar! Niet iedereen wist antwoord op de vragen, maar dat maakte het juist zo super leuk. De begeleider deed het ook echt geweldig.

Sonja (Stadsdeel Nieuw West (Handhaving))

De pubquiz was erg leuk om te doen! Leuk om te zien dat iedereen actief mee deed.

Marc (DLL International)

Super georganiseerd! Alles liep volgens schema en wij hebben met de groep een super dag gehad!

Nadina (CCV)

De Pub Quiz was top! Geen op- of aanmerkingen!

Robin (Muziekvereniging ONA)

Met een leuk verklede Quizmaster, muziek en antwoordformulieren gingen we een voor een de verschillende rondes af. Er was veel variatie in de rondes, van foto's herkennen, muziekfragmenten en logo's! We hebben erg genoten!

Astrid (BKD)

"Wat heeft de quizmaster het goed gedaan! Het heeft zo een ongelofelijk positieve sfeer in het team opgeleverd. Kortom wij zijn heel blij dat we voor jullie hebben gekozen. Vraag is alleen hoe gaan we dit volgend jaar kunnen toppen, we komen daarop zeker bij jullie terug????!

Ming-nog Wong (Uwv)

"Het feit dat Roel de quiz persoonlijk had gemaakt door het gebruik van de namen van de deelnemers. Zeer strak opgezet. Alles verliep zoals van te voren was gepland. Juiste moeilijkheidsgraad van de vragen en varieteit."

Dennis (Premeo / Thuisvaccinatie)

Het was een leuke activiteit die voor onze nogal diverse groep perfect was. Iedereen heeft heel veel plezier beleefd!

Marjolein ( Eaton Industries (Netherlands) B.V. )

Wij hebben een super avond gehad met alle collega's van Eaton Industries (Netherlands) B.V.. Iedereen was zeer enthousiast en het was super geregeld. De quizmasters hebben een top pubquiz in elkaar gezet en het persoonlijk gemaakt voor ons bedrijf. Het eten en de verzorging van Van der Valk hotel Arnhem was ook goed.!

Pub Quiz, gezelligheid tijdens de borrel!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Pub Quiz, gezelligheid tijdens de borrel!
Een quizcafé, heerlijk borrelen en happen terwijl je je hersens laat kraken!

 

Voor je verder leest: weet je het zeker? Een pubquiz kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de quiz te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie?

 

De pubquiz is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen. En ondertussen wordt er goed gezorgd voor de inwendige mens. Je speelt de quiz in combinatie met een borrel/hapje/diner.

 

Het is mogelijk om deze quiz uit te voeren op jullie eigen werkplek. Ook kan de quizmaster een paar vragen over het bedrijf in de quiz verwerken.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 16.00 uur     Ontvangst op de locatie

• 16.05 uur     Kennismaking met de begeleider, uitleg en spelregels

• 16.15 uur     Start Pubquiz

• 17.50 uur     Verrassende ludieke prijsuitreiking

• 18.00 uur     Einde Pubquiz

• 18.00 uur     Aanvang diner/buffet/bbq (optioneel)

 

Wat staat je te wachten tijdens de Pubquiz?

Jouw gezelschap wordt ontvangen door een heuse quizmaster. Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt. Aan de hand van vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-rondes, multiple choice, schattingsrondes, fotorondes, muziek fragmenten …. Wie ontpopt zich tot een ware Pubquiz kampioen?

 

Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, met algemene kennis alleen ga je het zeker niet redden. Muziekfragmenten herkennen, geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, anagrammen oplossen en hoeveel weet je eigenlijk van literatuur?

 

De beste masterminds komen elkaar tegen in de grand finale. De pittigste vragen gaan nu over tafel en de quizmaster geeft geen millimeter toe. Hier win je alleen op inzicht, maar een sprankje geluk is zeker welkom!

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Biertap cursus 

2. Escape Room Race

3. Moorddiner


Wil jij een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Pub Quiz, gezelligheid tijdens de borrel!

v.a. € 24.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid