Teambuilding activiteiten & events

Teambuilding activiteiten & events

Teambuilding activiteiten & events

Hebben jullie er ook zo’n zin in? Gezellig met elkaar zijn even buiten het werk om en elkaar op een andere manier leren kennen! Vanwege het grote aanbod aan diverse uitjes zul je bij Monsterevents altijd iets kunnen vinden dat perfect bij jullie bedrijf past. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan helpt een van de monsters jou graag verder om erachter te komen wat bij jullie past! Bekijk hieronder onze top teambuildinguitjes en actitviteiten.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Bedrijfsuitjes tijdens corona

  Weer samen
  Kan jij ook niet meer wachten om weer je collega’s te zien en niet meer elke dag in je uppie thuis te werken? Goed nieuws, we mogen weer bedrijfsuitjes, teambuilding, teamuitjes en vrijgezellenfeesten organiseren. Daarnaast hebben wij ook diverse Online teambuilding programma’s, deze kan je hier vinden.

  Collega’s missen elkaar
  Uit onderzoek van onderzoeksbureau MeMo2. komt naar voren dat driekwart van de thuiswerkers zijn of haar collega’s en werkplek mist. Zij gaven aan dat ze het nieuwe bestaan toch wel saai en stil is zonder collega’s om je heen. Om de teamspirit hoog te houden is het dan ook ontzettend belangrijk om de focus weer te leggen op teambuilding.

  De gouden 1,5 meter regeling
  De nieuwe corona maatregelen geven ons de mogelijkheid om creatief om te gaan met nieuwe bedrijfsuitjes concepten. Zoals je op deze pagina ziet bieden wij een groot assortiment Corona proof programma’s aan. Bij alle bedrijfsuitjes, teambuilding programma’s, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten staat veiligheid boven alles.

  Corona maatregelingen
  Bij elk evenement zorgen wij voor gezonde begeleiders, coronamanager, mondkapjes, latexhandschoentjes en reinigingsmiddelen. Tijdens de voorbereidingen houden wij middels software nauw contact met jullie gasten zodat we live kunnen bepalen welke personen zich in de risico groep bevinden en snel kunnen schakelen wanneer dit nodig is.

  Vragen over evenementen tijdens Corona?
  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio