Reviews

Alex (H&M)

Spannend, competitief en gezellig programma op een mooie locatie, erg leuk als teamuitje. De dag was goed georganiseerd door Monsterevents.

Rachel (Haribo)

De hele groep was enthousiast over het event. Bedankt!

Hans (Unilever)

Goed georganiseerd evenement met veel avontuur. Het programma was professioneel en realistisch opgezet.

Nancy (ZEKUR)

Het team heeft een gezellige dag gehad op de Veluwe. Zeker voor herhaling vatbaar.

Danielle (Nova Engineering m.h.o.d.n. Teqoia)

Geweldig teamuitje voor een echte adrenaline boost! perfect georganiseerd en geregeld. @Wiebe; opnieuw bedankt voor de organisatie!

De Beruchte Veluwe Dropping

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De Beruchte dropping op de Veluwe is een spectaculair en avontuurlijk bedrijfsuitje of teamuitje op de Veluwe. Dit onvergetelijke personeelsuitje staat in het teken van leiderschap, strategie, teambuilding, creativiteit, competitie en vooral heel veel plezier!

 

Tijdens De Beruchte dropping op de Veluwe zitten jullie midden in de Tweede Wereldoorlog en dreigt een Duitse invasie uit te breken. Aan jullie de taak om dit te voorkomen! Verschillende crypto-analytische diensten hebben de belangrijke taak om onderschepte gecodeerde berichten van de Duitsers te ontcijferen. Jullie kunnen de oorlog winnen door als eerste de enigma te kraken!

 

De Beruchte dropping op de Veluwe

Tijdens De Beruchte dropping op de Veluwe hebben jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie voorkomen wordt. Jullie zijn de codekrakers. Aan jullie de taak om een slimme strategie te bedenken, de meeste punten te verdienen en zo de andere teams te slim af te zijn. Ondertussen moeten jullie ook nog oppassen voor de Duitse legioenen! Meteen iPad gaan jullie op pad. Maak in teamverband de mijnen onschadelijk door raadsels op te lossen. Verzamel zoveel mogelijk aanwijzingen. Door opdrachten te voltooien komen jullie dichterbij de oplossing om de enigma te kraken en de vijand te stoppen. Redden jullie het land van de Duitsers en win je met jouw team De Beruchte dropping op de Veluwe?

 

Elk team een iPad

Voor De Beruchte dropping op de Veluwe krijgt elk team een iPad. Op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied waarin je de verschillende opdrachten uitvoert. Je kan op de iPad chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen om de code te kraken en de Duitse legioenen de baas te zijn. Als alle aanwijzingen verzameld zijn, krijgen de teams de mogelijkheid om de enigma te kraken tijdens een spannend eindspel. Kortom, een actief buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur     Ontvangst met Lunch (optioneel)

• 14.00 uur     Ontvangst deelnemers

• 14.30 uur     Uitleg programma Veluwe Dropping

• 14.45 uur     Teams zijn op pad

• 17.00 uur     Teams gaan met aanwijzing op zoek naar de eindlocatie

• 17.30 uur     Tijd voor napraten tijdens de borrel + prijsuitreiking!

• 18.15 uur     Einde programma / diner / bbq (optioneel)


 

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Jeep Safari op de Veluwe

2. Militaire dienstplicht met een knipoog

3. Expeditie Robinson


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

De Beruchte Veluwe Dropping

v.a. € 34.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.