Bedrijfsuitje

De Beruchte Veluwe Dropping

v.a. € 34.50 p.p.
  • 150 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 5000 personen

Bedrijfsuitje

De Beruchte Veluwe Dropping

De Beruchte dropping op de Veluwe is een spectaculair en avontuurlijk bedrijfsuitje of teamuitje op de Veluwe. Dit onvergetelijke personeelsuitje staat in het teken van leiderschap, strategie, teambuilding, creativiteit, competitie en vooral heel veel plezier!

Tijdens De Beruchte dropping op de Veluwe zitten jullie midden in de Tweede Wereldoorlog en dreigt een Duitse invasie uit te breken, aan jullie de taak om dit te voorkomen! Verschillende crypto-analytische diensten hebben de belangrijke taak om onderschepte gecodeerde berichten van de Duitsers te ontcijferen. Jullie kunnen de oorlog winnen door als eerste de enigma te kraken!

De Beruchte dropping op de Veluwe
Tijdens De Beruchte dropping op de Veluwe hebben jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie voorkomen wordt. Jullie zijn de codekrakers. Aan jullie de taak om een slimme strategie te bedenken, de meeste punten te verdienen en zo de andere teams te slim af te zijn. Ondertussen moeten jullie ook nog oppassen voor de Duitse legioenen!

Met een iPad gaan jullie op pad, maak in teamverband de mijnen onschadelijk door raadsels op te lossen. Verzamel zoveel mogelijk aanwijzingen, door opdrachten te voltooien komen jullie dichterbij de oplossing om de enigma te kraken en de vijand te stoppen. Redden jullie het land van de Duitsers en win je met jouw team De Beruchte dropping op de Veluwe?

Elk team een iPad
Voor De Beruchte dropping op de Veluwe krijgt elk team een iPad, op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied waarin je de verschillende opdrachten uitvoert. Je kan op de iPad chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen om de code te kraken en de Duitse legioenen de baas te zijn. Als alle aanwijzingen verzameld zijn, krijgen de teams de mogelijkheid om de enigma te kraken tijdens een spannend eindspel. Kortom, een actief buitenspel waarin tactiek, strategie en samenwerking centraal staan.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Rachel (Haribo)

De hele groep was enthousiast over het event. Bedankt!

Danielle (Nova Engineering m.h.o.d.n. Teqoia)

Geweldig teamuitje voor een echte adrenaline boost! perfect georganiseerd en geregeld. @Wiebe

Hans (Unilever)

opnieuw bedankt voor de organisatie!

Nancy (ZEKUR)

Goed georganiseerd evenement met veel avontuur. Het programma was professioneel en realistisch opgezet.

Alex (H&M)

Het team heeft een gezellige dag gehad op de Veluwe. Zeker voor herhaling vatbaar.

Tessa (AECOM)

Spannend, competitief en gezellig programma op een mooie locatie, erg leuk als teamuitje. De dag was goed georganiseerd door Monsterevents.

Super leuke actieve teambuilding in een heel mooie omgeving, een echte aanrader!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
13.30 Aanvang activiteit
16.30 Einde activiteit en prijsuitreiking
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy