Sloepen Game Leeuwarden

Personeelsuitje

Sloepen Game Leeuwarden

v.a. € 49.50 p.p.
  • 120-180 minuten
  • Outdoor
  • Leeuwarden
  • 24 – 500 personen

Personeelsuitje

Sloepen Game Leeuwarden

De Sloepen Game Leeuwarden is het leukste en gezelligste bedrijfsuitje op het water van Friesland. Sloepen Game Leeuwarden is een interactief uitje waarbij je de competitie aangaat over de mooie grachten van Leeuwarden. Met een iPad in de hand gaan jullie met onze gameapp, via gps-hotsports, een fantastische route varen in jullie eigen electrische sloep. Ieder team bepaald zijn eigen route over het water dus een goede strategie is belangrijk. Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit op het water om samen te doen met collega’s en of vrieden? Dan is de Sloepen Game in Leeuwarden iets voor jullie! Het ideale uitje voor jong en oud, sportief en niet sportief!

Als echte matrozen gaan jullie over de grachten van Leeuwarden jullie eigen route varen waarbij jullie verschillende vragen moeten beantwoorden en challenges uitvoeren, om uiteindelijk de winst over te nemen van de rivaliserende teams. Om zo succesvol mogelijk te zijn tijdens de Sloepen Game is het een goede taakverdeling heel erg belangrijk. Wie is er een ervaren stuurman of stuurvrouw en weet de sloep door de nauwe grachten van Leeuwarden te manoeuvreren?

Lukt het jullie om je ouderwets te navigeren over de wateren van het Friese Leeuwarden en met ogen dicht de juiste windrichtingen te bepalen en als winnende team te eindigen? Ga de strijd aan en vaar als ware zeelui naar de overwinning!

Tijdens de Sloepen Game verplaatsen jullie je in de schoenen van echte zeelui, en varen langs de mooiste plekken in Leeuwarden zoals: de Prinsentuin, de Oldehove, Blokhuispoort en de Harmonie.

De Game
De Sloepen Game speelt zich af op de grachten van Leeuwarden Met 8 landrotten per sloep worden jullie omgetoverd tot ware zeelui. Het doel van de Sloepen Game is om zoveel mogelijk punten te verdienen met jouw team. Punten kun je verdienen door het uitvoeren van video- en foto opdrachten en het beantwoorden van de vragen. Snelheid is niet belangerijk het gaat vooral op de originaliteit en het creatief oplossen van opdrachten en vragen. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Op de grachten van Leeuwarden ben je je eigen kapitein!

De Sloepen Game is het leukste uitje op de grachten van Leeuwarden. In tegenstelling tot gewone sloepentochten worden jullie bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Alle vragen, foto- en video-opdrachten worden live gejureerd door de GameMaster. Spanningen sensatie is er tot aan de finish!

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, andere teams aboteren en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Doormiddel van een live scorebord kun je exact zien op welke plek je staat met je team. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij geven je ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (met eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Alle kan niets moet!

Wil je de sloepen game in een andere stad dan kun je ook kiezen voor; Sloepen Game Amsterdam, Sloepen Game Alkmaar, Sloepen Game Utrecht, Sloepen Game Leiden, Sloepen Game Rotterdam; de Bergse Plassen, Sloepen Game op de Biesbosch.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Johan (Wageningen University & Research

Een heerlijke dag gehad samen met mijn collega’s. Interactief, competitief en een leuke route. Gewoon goed geregeld!

Gonda (Jacfriesland B.V.)

Geweldig leuk programma, alles goed en duidelijk geregeld en we komen volgend jaar terug!

Rick (Uniform Agri)

Leuke begeleiders, goede ontvangst en uitleg. Leuke route met een goed gevulde koeltas en versnaperingen voor onderweg. Een echte aanrader voor een leuk bedrijfsuitje.

Ruud (Vodafone/Ziggo)

Mooi weer, leuke collga’s, goede begeleiding en service. Kortom een geslaagde teambuildingdag!

Bernard (particlier)

Super leuk, Goed geregeld en enthousiaste begeleiding. Super leuk om een keertje te doen met vrienden.

Simone (Maandag)

Super leuke middag gehad op de grachten van Leeuwarden. Is een keer iets anders dan alleen een hapje eten. Een echte aanrader en gaan we zeker nog eens doen.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.30 Aanvang Sloepen game Leeuwarden
17.30 Einde Sloepengame en prijsuitreiking
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy