Personeelsuitje

Sloepen Game Leiden

v.a. € 47.50 p.p.
 • 120 - 180 minuten
 • Outdoor
 • Leiden
 • 16 - 250 personen
 • 120 - 180 minuten
 • Outdoor
 • Leiden
 • 16 - 250 personen

Personeelsuitje

Sloepen Game Leiden

De Sloepen Game Leiden is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige wateren van Leiden. Gestuurd door een iPad vaart u in een eigen privé sloep met uw collega’s of vrienden als bemanning over de waterwegen van Leiden. Vriendenuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje? De Sloepen Game is het leukste uitje op de wateren van Leiden en is geschikt voor ieder gezelschap!

Als ware zeelui gaan jullie over de wateren van Leiden een route volgen, vragen beantwoorden en jullie rivaliserende teams zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de grachten van Leiden manoeuvreren? Kunnen jullie met jullie ogen dicht alle windrichtingen bepalen en ouderwets navigeren door de grachten van Leiden? Verdeel de taken en strijd als ware zeelui naar de overwinning!

Het allerleukste uitje op het water; dat is de Sloepengame Leiden. Stap aan boord van jullie eigen sloep en vaar en navigeer zelf door de wateren van Leiden. Gewapend met een iPad, die bij deze sloepengame jullie kompas is, voeren jullie de leukste opdrachten uit en neem je het op tegen je collega’s.

De competitie leidt je over de prachtige grachten en wateren van Steutelstad Leiden. Behendig loods je de sloep over de Oude Rijn, Oude Vest, Galgewater, Steenschuur en Herengracht. De geboortestad van Rembrandt van Rijn huisvest ook prachtige monumenten en andere highlights die je vanaf het water nog beter kan zien.

De Game
Het doel van de Sloepen Game is het zo goed en origineel mogelijk uitvoeren van vragen en opdrachten die verspreid door Leiden verborgen liggen. Welk team snapt het beste de coördinaten? Vervult het origineelste foto-opdracht? En lost het raadsel het snelste op?

Je navigeert door Leiden met hulp van de waterkaart op de iPad. Daarop vind je de opdrachten en het aantal punten wat je met de opdracht kunt halen. De Admiraal van Dienst zal de opdrachten aan wal jureren. Tevens staan jullie via de iPad in direct contact met de Admiraal. Wie de meeste opdrachten het best en origineels uitvoert én binnen de aangegeven tijd terug is, is de winnaar van een mooie prijs. Maar het mooiste is dat je met je team je collega’s hebt verslagen.

De Sloepen Game speelt zich af over de grachten van Leiden. Met 8 landrotten per sloep worden jullie omgetoverd tot echte zeelui. Het doel van de Sloepen Game is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Op de grachten ben je je eigen kapitein!

De Sloepen Game is het leukste uitje op de grachten van Leiden. In tegenstelling tot gewone sloepentochten worden jullie bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Pas als het correcte antwoord is gegeven ontvangen jullie de volgende coördinaten op de iPad. Spanning is er tot aan de finish!

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en leuke en uitdagende video- en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.) Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.

Wil je de sloepen game in een andere stad dan kun je ook kiezen voor; Sloepen Game AmsterdamSloepen Game AlkmaarSloepen Game UtrechtSloepen Game Rotterdam; de Bergse PlassenSloepen Game op de Biesbosch, Sloepen Game Leeuwarden.

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.30 Aanvang activiteit
16.30 Einde activiteit en prijsuitreiking
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager