Bedrijfsuitje Leiden

Leiden, ook wel de Sleutelstad genoemd is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Door de diversiteit die deze stad te bieden heeft is dit de ideale locatie voor jullie bedrijfsuitje in Leiden. De stad is onder andere bekend om haar rijke geschiedenis met haar oude binnenstad, de grachten, de monumentale bouwwerken en mooie en gezellige hofjes. De grachten zijn meer dan geschikt voor onder andere ons meest populaire uitje De Sloepen Game of ga voor de Stand up Paddle. Zo leer je de stad eens kennen vanaf het water. Liever met beide benen op de grond? Dan zijn de stadsspellen het meest geschikt. Wat dacht je van The Phone, CSI Real Life Moordzaak, Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol of een Dag vol goede daden. 

Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres voor zowel sportieve, creatieve als culinaire bedrijfsuitjes in Leiden. Zo kunnen de echte fanatiekelingen onder ons laten zien wat ze in huis hebben tijdens de Ultieme Zeskamp, Missie Geschikt of Ongeschikt, Een dag als marinier of Expeditie Robinson. Stap je liever in een gemotoriseerd voertuig? Dan raden wij de Daf 33 tocht aan of de 4×4 adventure day. Hoe dan ook, dit wordt een dag die niet snel vergeten wordt.

Hebben jullie een eigen locatie in Leiden? Kies dan voor de Office Battle of de Escape Room Box op Locatie. Wil je kiezen voor een echt spectaculair uitje? Stuntman of vrouw voor een dag is zeker een bedrijfsuitje in Leiden waar nog lang over zal worden nagepraat. Na een actieve dag biedt Leiden genoeg gelegenheden voor een lekker hapje en drankje. Optimaal genieten voor jou en al je collega’s. Ons team van adviseurs staat voor je klaar om je te helpen bij het organiseren en samenstellen van jullie bedrijfsuitje in Leiden.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Cultureel Leiden voor uw bedrijfsuitje

  Wil je Leiden ontdekken door middel van een stadswandeling? Hier maak je samen met jouw collega’s en een gids kennis met de stad. Jullie lopen bijvoorbeeld langs Het statige Rapenburg, Het Academiegebouw, De Pieterskerk (oudste kerk van Leiden). Genoeg cultuur te zien! Ook kun je Leiden ontdekken met een vaararrangement waarbij jullie genieten van een heerlijk culinair diner.

  Bedrijfsuitje Leiden Grachten Sloepen Outdoor

  De stad is verrassend verrijkend, prikkelt de nieuwsgierigheid en nodigt jullie uit een kijkje te nemen in haar roemrijke verleden. Ben je opzoek naar een uniek en bijzonder bedrijfsuitje bekijk dan snel het volledige overzicht aan bedrijfsuitjes in Leiden en organiseer het leukste bedrijfsuitje!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio