Bedrijfsuitje Leiden

Leiden, ook wel de Sleutelstad genoemd is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland. Door de diversiteit die deze stad te bieden heeft is dit de ideale locatie voor jullie bedrijfsuitje in Leiden. De stad is onder andere bekend om haar rijke geschiedenis met haar oude binnenstad, de grachten, de monumentale bouwwerken en mooie en gezellige hofjes. De grachten zijn meer dan geschikt voor onder andere ons meest populaire uitje De Sloepen Game of ga voor de Stand up Paddle. Zo leer je de stad eens kennen vanaf het water. Liever met beide benen op de grond? Dan zijn de stadsspellen het meest geschikt. Wat dacht je van The Phone, CSI Real Life Moordzaak, Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol of een Dag vol goede daden. 
Lees meer

Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres voor zowel sportieve, creatieve als culinaire bedrijfsuitjes in Leiden. Zo kunnen de echte fanatiekelingen onder ons laten zien wat ze in huis hebben tijdens de Ultieme Zeskamp, Missie Geschikt of Ongeschikt, Een dag als marinier of Expeditie Robinson. Stap je liever in een gemotoriseerd voertuig? Dan raden wij de Daf 33 tocht aan of de 4x4 adventure day. Hoe dan ook, dit wordt een dag die niet snel vergeten wordt. 

Hebben jullie een eigen locatie in Leiden? Kies dan voor de Office Battle of de Escape Room Box op Locatie. Wil je kiezen voor een echt spectaculair uitje? Stuntman of vrouw voor een dag is zeker een bedrijfsuitje in Leiden waar nog lang over zal worden nagepraat. Na een actieve dag biedt Leiden genoeg gelegenheden voor een lekker hapje en drankje. Optimaal genieten voor jou en al je collega's. Ons team van adviseurs staat voor je klaar om je te helpen bij het organiseren en samenstellen van jullie bedrijfsuitje in Leiden.

Getoond 1–50 van 1541234