Proeverijen bedrijfsuitje

Zin in een wijnproeverij samen met uw collega’s? Kaasproeverij of cocktailproeverij? Er is van alles mogelijk op het gebied van proeverijen. Bij u op het bedrijf of in een gezellige openbare gelegenheid. U geeft aan hoe u uw bedrijfsuitje eruit wil laten zien.

Lees meer

Een proeverij tijdens uw bedrijfsuitje

 

Gaat u voor een avond programma of toch voor een gezellige dag wat volledig staat in het teken van proeverijen? Er is van alles mogelijk. Van kleine groepen tot het hele bedrijf. Het staat in ieder geval vast dat u verzekerd bent van:

 

  • Professionele begeleiding
  • Geheel op maat gemaakte proeverijen
  • Een bedrijfsuitje vol plezier!

 

Bent u al klaar om uw smaakpapillen te prikkelen? Kijk dan verder naar al onze mogelijkheden op het gebied van proeverijen. Monsterevents helpt u graag bij uw bedrijfsuitje.

 

Laat uw smaakpapillen prikkelen door de unieke smaken van verschillende soorten kaas. Behalve dat er genoeg te proeven valt, leert u ook nog iets over de geschiedenis van deze kazen. Een glaasje witte wijn, rode wijn of port mag bij deze hartige proeverij natuurlijk niet ontbreken.

v.a. € 17.50 p.p.

Wij hebben een heerlijk en gezellig bedrijfsuitje voor jullie in petto. Er staan niet één maar wel twee proeverijen op het programma. Allereerst een bierproeverij, waarbij je bier leert proeven en  je bepaalt welke je het lekkerst vindt. Daarna is het tijd voor een hartige proeverij met allerlei soorten heerlijke kaas.

v.a. € 27.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje leert u Amsterdam op een unieke manier kennen. U maakt samen met uw collega´s een wandeling door deze mooie stad en geniet tussendoor van een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in drie verschillende restaurants.

v.a. € 67.50 p.p.

Altijd al willen weten hoe de lekkerste cocktails gemaakt worden? Tijdens deze cocktail workshop leert u samen met uw collega’s de kneepjes van het cocktail shaken. Na de demonstratie is het aan u om de heerlijkste cocktails te maken, te serveren én natuurlijk te proeven.

v.a. € 27.50 p.p.

  Bent u op zoek naar een origineel en uniek bedrijfs- of vriendenuitje, dan is dit het spektakel wat u ...

v.a. € 99.00 p.p.

Houden jullie van koken en lekker eten? Dan is het bedrijfsuitje Masterchef een echte aanrader. In teams wordt er gestreden om de titel Masterchef: wie kookt het beste, wie bedenkt de lekkerste recepten en wie weet het meest over eten? Dit wordt gegarandeerd een heerlijke middag!

v.a. € 70.00 p.p.

Proef de heerlijkste wijnen en ontdek een stad naar keuze bij deze wijnproeverij 2.0. Tijdens het lopen van een speciale wijnroute maken jullie op een unieke manier kennis met verschillende wijnsoorten. Word een echte wijnkenner tijdens dit leuke personeelsfeest!

v.a. € 32.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit bedrijfsuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie een stad naar keuze kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Bierbrouwen is de belangrijkste inkomstenbron van Nederland. Tijdens deze proeverij komen jullie alles te weten over dit proces. Het proeven van speciaalbiertjes mag tijdens dit bedrijfsuitje natuurlijk niet ontbreken. Witbier, bockbier en oud bruin; ze komen allemaal aan bod.

v.a. € 14.50 p.p.

ChampagneproeverijAlles weten over verschillende champagne soorten? Ontdek het tijdens een champagneproeverij!...

v.a. € 34.50 p.p.

Heeft u altijd al meer willen weten over koffie? Kies dan voor een bedrijfsuitje met een koffieproeverij in het centrum van uw favoriete stad. Samen met collega's geniet u van verschillende soorten koffie en de bijbehorende verhalen. De proeverij wordt afgesloten met een echte smaaktest.

v.a. € 47.50 p.p.

Tijdens deze proeverij komen jullie meer te weten over allerlei soorten whiskey's. Het proeven mag natuurlijk niet ontbreken. Leuk om te doen als bedrijfsuitje met collega's. Kom erachter welke whiskey jullie het lekkerst vinden en of u deze mét of zonder ijs hoort te drinken.

v.a. € 27.50 p.p.

PortproeverijMet port kennis maken tijdens een gezellige proeverij in een stad naar keuze.Port proeverij is ge...

v.a. € 27.50 p.p.

Maak samen met je collega's de lekkerste gerechten uit de Surinaamse keuken. Deze workshop bestaat uit simpliciteit en puurheid. Al het eten wordt met liefde en zorg gemaakt. De Surinaamse Kookworkshop is perfect als bedrijfsuitje!

v.a. € 55.00 p.p.