Bedrijfsuitje Limburg

Monsterevents staat klaar om een fantastisch bedrijfsuitje in Limburg voor jou te organiseren! Bij ons vind je unieke events vol met actie, avontuur, gezelligheid en teambuilding. Welk soort uitje jij en jouw collega’s ook waarderen, we zetten het voor je neer. Voor kleine en grote groepen, met of zonder overnachting, indoor of outdoor. Onze uitjes zijn door heel Nederland te boeken en op maat te maken. Vind nu je eigen bedrijfsuitje in Limburg en verras je team.

 

Welk bedrijfsuitje in Limburg wil jij beleven?

Bij Monsterevents heb je een enorme keuze uit de leukste bedrijfsuitjes. Een interessante workshop, een spannend mysteriespel of een heldhaftig sportprogramma: het is allemaal mogelijk. Als je gewoon gezellig wilt dineren of een themafeest wilt neerzetten, dan kan dat ook. Hieronder zie je een paar van onze echte toppers. Zit daar toevallig jouw volgende bedrijfsuitje in Limburg tussen?

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes in Limburg

  Bij Monsterevents in Limburg hebben we allemaal verschillende activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen een fantastische tijd beleeft. Met ons uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes is er voor iedereen een gezellig en passend uitje te vinden in Limburg.

  Is jouw team sportief en competitief ingesteld, en houden jullie van uitdagingen? Dan is het bouwen en racen met je eigen zeepkist een hele leuke optie. Maar ook kan er geracet worden met een 4×4 terreinwagen, een quad of ga op pad met een oude kever tijdens de Kever Cabrio Rally. Hebben jullie liever een rustiger tempo? Ga met je team aan de slag met het maken van een graffiti kunstwerk.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Vind moeiteloos het perfecte bedrijfsuitje voor jouw team door eenvoudig je voorkeuren te filteren. Kies uit verschillende thema’s, stel je budget vast en selecteer je gewenste locatie. Onze bedrijfsuitjes in Limburg worden gehouden in het prachtige Maastricht.

  Wij staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van het perfecte bedrijfsuitje voor jouw team, mocht je er zelf niet uitkomen. Onze eventmanagers zijn beschikbaar om de volledige organisatie op zich te nemen. Uiteraard zorgen we ervoor dat jullie nauw betrokken zijn bij de planning en zullen we regelmatig om jullie input en wensen vragen. Op die manier kunnen jullie teamleden genieten van een bedrijfsuitje dat volledig op jullie behoeften is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Limburg

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes in Limburg. Wil jij met jouw team een Haka Experience in Maastricht? Of beleven jullie liever avontuur tijdens een Kever Cabrio Rally? Bij Monsterevents kan het allemaal!

  Top 5 bedrijfsuitjes in Limburg

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, laten wij onze top 5 bedrijfsuitjes in Limburg hieronder zien.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Bij ons kun je een avontuurlijke schietsessie ervaren op onze unieke schietbaan. Als ware avonturier kun je kiezen tussen boogschieten of schieten met een geweer. In onze Shooting Range is werkelijk alles mogelijk!

  2. Wreck smash your car

  Bij Monsterevents krijg je de kans om je volledig uit te leven op een autokerkhof, gevuld met kapotte auto’s die je mag vernietigen. Het is een ware droom voor iedereen die altijd al eens een auto aan flarden heeft willen slaan. Durf jij te wedden hoeveel schade je kunt aanrichten voordat de auto naar de sloop gaat?

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Beleef samen met je collega’s en/of vrienden een hilarische interpretatie van de militaire dienstplicht tijdens ons bedrijfsuitje “Militaire Dienstplicht met een knipoog”. Dit uitje is geschikt voor iedereen, ongeacht je fysieke gesteldheid of conditie. De focus ligt voornamelijk op plezier, teamwerk en het bevorderen van doelgericht en oplossingsgericht denken.

  4. Expeditie Robinson

  Bijna iedereen is bekend met het televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Monsterevents krijg je echter zelf de kans om de spanning en sensatie van dit spectaculaire teambuildingprogramma te ervaren. Tijdens ons bedrijfsuitje Expeditie Robinson wordt jullie teambuilding op de proef gesteld met uitdagende opdrachten, groepsuitdagingen en talloze onvergetelijke momenten.

  5. Workshop verf gooien

  Bij onze workshop “Verf Gooien” ontdek je een schildertechniek die wellicht nieuw voor je is! Hier gelden geen regels en is alles mogelijk. Echter, het is vanzelfsprekend dat de verf uiteindelijk op het doek terechtkomt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Limburg

  Zorg ervoor dat zoveel mogelijk collega’s meedoen. Tijdens een werkdag zal het aantal deelnemers naar verwachting bijna 100% zijn. Nu moeten we alleen nog een geschikte datum vinden. Gelukkig zijn er verschillende handige hulpmiddelen beschikbaar, zoals een datumprikker of het aanmaken van een WhatsApp-groep.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes in Limburg

  Hoeveel collega’s kan ik meenemen op ons bedrijfsuitje?

  Wij hebben altijd events die aansluiten bij jullie groepsgrootte. Van 20 man tot 500 personen: geen probleem! Op de pagina van elke activiteit zie je voor hoeveel deelnemers die geschikt is.

  Kunnen we ook overnachten na een activiteit?

  Jazeker, wij boeken graag een volledig verzorgde overnachting voor jou en je collega’s. Vraag meteen even een vrijblijvende offerte aan, en we laten je zo snel mogelijk weten wat we voor je kunnen betekenen.

  Wat kost een bedrijfsuitje in Limburg bij jullie?

  De meeste van onze events zijn gunstig geprijsd en kosten tussen € 20,- en € 50,- per deelnemer. Een volledig weekend survivallen in de Ardennen boek je al vanaf € 99,- per persoon. Er is altijd een leuk uitje dat in jullie budget past.

  Waar in mijn regio organiseren jullie een bedrijfsuitje in Limburg?

  Je boekt onze events in Maastricht, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg en verderop in Nederland. Voor sommige actieve programma’s ben je welkom in de natuur.