Reviews

Natasja en Martine (PV Grease Lightning)

Tot in de puntjes verzorgde dag! Genoeg tijd en aandacht voor iedereen!

Anne (Sandd B.V.)

Fantastisch leuke dag, goede verzorging en een mooie ervaring.

J. (VBK Covering)

Super afwisselend, leerzaam programma, dingen geleerd en flink lol gehad. Iedereen deed volop mee mede vanwege de enthousiaste instructeurs.

Arie (De jong Lelies Holland BV)

Een hele leuke middag waarin iedereen genoeg ruimte en tijd had om zelf een keer te kunnen rijden. Daarnaast kregen wij super goede tips!

Ellen (Nieman groep)

In één woord fantastisch. We hebben genoten! De reacties waren heel positief. Het uitje was uniek, afwisselend en avontuurlijk.

Meer reviews

Annabel (Groepsuitje)

Helemaal top, wat we er ook van verwacht hadden. De activiteiten waren spannend en uitdagend. De afsluitende BBQ was top geregeld en er was rekening gehouden met de allergieën. Het uitje is zeker geslaagd!

Melanie (Chgeurope)

De aanwezige begeleiding was spontaan, heel open en erg gastvrij. Ze waren geïnteresseerd en zeer behulpzaam. Vooral omtrent de lunch waaraan we zelf niet hadden gedacht; er werden meteen diverse broodjes geregeld.

Ton (Ernst & Young)

Iedereen was erg enthousiast over het 4x4 rijden. De goede balans tussen de activiteiten en het feit dat de samenwerking verbeterd werd maakte deze dag zeer geslaagd!

Bert (Zwitserleven)

Een leuke dag uit met een goede balans tussen de diverse activiteiten. Voor de saamhorigheid van een groep werknemers is het zeker een aanrader!

4x4 Terrein Rijden

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

4x4 Terrein Rijden

Deze Jeepsafari is een topper voor de actievere groepen. Off-Road rijden in deze 4x4 terrein Jeep is voor echte terreinvreters, die zich niet laten weerhouden door steile heuvels en onverwachte hindernissen.

Dankzij de vierwielaandrijving, de nodige pk's en handige instructies weet u het spoor te vinden. U verlaat de bewoonde wereld en doorkruist de vrije natuur. Het wordt een spectaculaire tocht vol spanning,avontuur en uitdagende safariopdrachten.

Tijdens het terrein rijden beleeft u samen met uw collega's of vrienden een groot avontuur met de natuur als grootste uitdager. Tijdens de tocht ontdekt u middels verschillende manieren van navigatie en samenwerking het prachtige 4x4 offroad gebied en beleeft u de sensatie van het terrein rijden.

Na de instructie over de navigatie en het gebruik van de verschillende versnellingen vertrekken jullie richting de zandpaden. Via een bolletje pijl navigatie methode wordt er een prachtige route gereden met de nodige obstakels die overwonnen dienen te worden.

Tijdens de tocht zal er voldoende worden gewisseld van chauffeur en navigator, ook zal er dan tijd zijn voor een luxe kop koffie. Na ongeveer 3 a 4 uur zullen jullie terugkeren als ervaren Offroadrijders!!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur      Ontvangst 4x4 Terrein Rijden
• 13.30 uur      Vertrek voor bolletje pijl rit door de omgeving
• 15.00 uur      Pauze met luxe koffie
• 15.30 uur      Tweede rit, wat meer technische gedeelte
• 16.30 uur      Einde 4x4 Terrein Rijden
• 18.00 uur      Barbecue (optioneel)

Iedere deelnemer dient min. 25 jaar oud te zijn en 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig B-Rijbewijs.

* De mogelijkheid bestaat om deze dag nog completer te maken met verschillende catering- en uitbreidingsmogelijkheden.

Afhankelijk van het doel van uw evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen maken wij graag een offerte op maat dat het best bij uw gezelschap past. Hiermee bieden wij u een compleet ingevulde dag aan.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Moord Diner

2. Real Life Gaming: Het Favela Cartel

3. Airsoft Experience


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

4x4 Terrein Rijden

v.a. € 75.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.