Personeelsuitje

4x4 Terrein Rijden

v.a. € 99.50 p.p.
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Locatie op aanvraag
 • 20 – 250 personen

Personeelsuitje

4x4 Terrein Rijden

Deze Jeepsafari is een topper voor de actievere groepen. Off-Road rijden in deze 4×4 terrein Jeep is voor echte terreinvreters, die zich niet laten weerhouden door steile heuvels en onverwachte hindernissen.

Dankzij de vierwielaandrijving, de nodige pk’s en handige instructies weet je het spoor te vinden. Je verlaat de bewoonde wereld en doorkruist de vrije natuur. Het wordt een spectaculaire tocht vol spanning, avontuur en uitdagende safariopdrachten.

Tijdens het terrein rijden beleef je samen met jouw collega’s of vrienden een groot avontuur met de natuur als grootste uitdager. Tijdens de tocht ontdek je middels verschillende manieren van navigatie en samenwerking het prachtige 4×4 offroad gebied en beleef je de sensatie van het terrein rijden.

Na de instructie over de navigatie en het gebruik van de verschillende versnellingen vertrekken jullie richting de zandpaden. Via een bolletje pijl navigatie methode wordt er een prachtige route gereden met de nodige obstakels die overwonnen dienen te worden.

Tijdens de tocht zal er voldoende worden gewisseld van chauffeur en navigator, ook zal er dan tijd zijn voor een luxe kop koffie. Na ongeveer 3 a 4 uur zullen jullie terugkeren als ervaren Offroadrijders!!

Iedere deelnemer dient min. 25 jaar oud te zijn en 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig B-Rijbewijs.

* De mogelijkheid bestaat om deze dag nog completer te maken met verschillende catering- en uitbreidingsmogelijkheden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Melanie (Chgeurope)

De aanwezige begeleiding was spontaan, heel open en erg gastvrij. Ze waren geïnteresseerd en zeer behulpzaam. Vooral omtrent de lunch waaraan we zelf niet hadden gedacht

Arie (De jong Lelies Holland BV)

er werden meteen diverse broodjes geregeld.

Bert (Zwitserleven)

Een hele leuke middag waarin iedereen genoeg ruimte en tijd had om zelf een keer te kunnen rijden. Daarnaast kregen wij super goede tips!

Anne (Sandd B.V.)

Een leuke dag uit met een goede balans tussen de diverse activiteiten. Voor de saamhorigheid van een groep werknemers is het zeker een aanrader!

Annabel (Groepsuitje)

Fantastisch leuke dag, goede verzorging en een mooie ervaring.

Ton (Ernst & Young)

Helemaal top, wat we er ook van verwacht hadden. De activiteiten waren spannend en uitdagend. De afsluitende BBQ was top geregeld en er was rekening gehouden met de allergieën. Het uitje is zeker geslaagd!

Ellen (Nieman groep)

Iedereen was erg enthousiast over het 4×4 rijden. De goede balans tussen de activiteiten en het feit dat de samenwerking verbeterd werd maakte deze dag zeer geslaagd!

J. (VBK Covering)

In één woord fantastisch. We hebben genoten! De reacties waren heel positief. Het uitje was uniek, afwisselend en avontuurlijk.

Natasja en Martine (PV Grease Lightning)

Super afwisselend, leerzaam programma, dingen geleerd en flink lol gehad. Iedereen deed volop mee mede vanwege de enthousiaste instructeurs.

Tot in de puntjes verzorgde dag! Genoeg tijd en aandacht voor iedereen!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start activiteit
16.15 Einde activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Lunch
 • BBQ
 • Overnachting
 • Catering op locatie

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy