Reviews

Kim (Gemeente Amsterdam)

Een competitieve middag waarin we met z'n allen genoten hebben van de Drakenbootrace. Leuk om te zien hoe deze activiteit ons samen heeft gebracht.

Miriam (Militaire Geestelijke Gezondheidszorg)

Wij hebben een fantastische dag gehad mede dankzij Monster Events!

Drakenbootrace

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Drakenbootrace

Een spectaculaire en competitieve race op het water met uw vrienden, familie of collega's. Pak uw peddel en stap in.


Het drakenboot varen komt oorspronkelijk uit China. Deze traditie gaat meer dan 2000 jaar terug en is ontstaan aan de oevers van de rivieren in de Chinese valleien als vruchtbaarheidsritueel voor de goden om de gewassen elk jaar weer te laten groeien.

Een drakenboot is een 12 meter lange open kano met een drakenkop op de boeg. Tijdens de drakenbootrace vaart u samen met uw team tegen een andere boot. Tijd is cruciaal. Links, rechts, links, rechts. Peddel zo snel mogelijk de run en behaal de snelste tijd met uw team. U zal worden aangemoedigd door het luide tromgeroffel en door de toeschouwers vanaf de wal.

 

De drakenbootrace is een spectaculaire en competitieve race op het water, waar samenwerking en communicatie bovenaan staat. Een goede invulling voor jullie bedrijfsuitje, personeelsuitje of teambuildingsuitje. De kunst van de drakenbootrace is voor de peddelaars om zo gelijk mogelijk te peddelen en met de snelste tijd de finish te halen.

 

Teamindeling
Een drakenboot bestaat uit 16 peddelaars, links en rechts naast elkaar. De stuurman zal de boot op koers houden. Daarnaast heb je de trommelaar, hij zal het ritme aangeven met behulp van de trommel en ervoor zorgen dat de 16-koppige bemanning goed samenwerkt om als eerste de finish te halen.

 

De race

De drakenbootrace staat garant voor een actieve teambuilding middag. Een competitiestrijd tussen uw team en uw andere collega’s, vrienden of familie maakt de drakenbootrace extra spannend. De race bestaat uit het varen van een parcours. Telkens wordt er met twee teams tegen elkaar gevaren. Elk team vaart twee runs. Samenwerken is van groot belang tijdens het racen. Zorg dat de peddels gelijk gaan, anders draait uw boot rondjes! Voor een gezellige, actieve en spannende middag is de drakenbootrace zeer geschikt.

 

Om een idee te krijgen van dit spectaculaire programma, volgt hieronder een voorbeeldprogramma:

 

Voorbeeldprogramma: (de tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel) 
• 15.00 uur      Ontvangst drakenbootrace 
• 15.15 uur      Instructies en uitleg 
• 15.30 uur      Start drakenbootrace

• 16.30 uur      Een korte pauze
• 16.45 uur      Hervatten van de drakenbootrace
• 17.30 uur      Einde van de teambuildingsdag 
• 17.45 uur      Ludieke prijsuitreiking 
• 18.00 uur      Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)


Optioneel toevoegingen aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting

 

Top 3 combinaties met dit programma

  1. 1. Haka Experience

  2. 2. Help, de directeur is ontvoerd

  3. 3. Djembé workshop


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Drakenbootrace

v.a. € 39.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.