Bedrijfsuitje Leeuwarden

Een bedrijfsuitje in Leeuwarden organiseren? De start- en finishplek van de Elfstedentocht, het historische stadscentrum, de vele musea en poppodia en de Sint-Bonifatiuskerk kenmerken de hoofdstad van Friesland. Deze stad kent veel verrassingen en is sfeervol en groen. De wateren van Leeuwarden zijn ideaal voor ons populaire uitje: De Sloepengame. Ga de strijd aan met je collega's op het water en voer hilarisch opdrachten uit. Liever een bedrijfsuitje in Leeuwarden op het land? Kies voor één van onze stadsspellen zoals Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol, Een dag vol goede daden of Expeditie Robinson in de stad. Zo leer je niet alleen je collega's, maar ook de stad beter kennen. Hebben jullie een eigen locatie in Leeuwarden? Dan is de Escape room Box op locatie of de Office Battle de ideale keuze voor jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden. 
Lees meer

Naast bedrijfsuitjes in Leeuwarden biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten en teamuitjes aan. Voor de sportievelingen is er onder andere de Highland Games, Missie Geschikt of Ongeschikt of ga voor de Ultieme Zeskamp. Liever creatief bezig? Onze Bob Ross schilderworkshop is daar meer dan geschikt voor. Maar ook tijdens de workshop Graffiti spuiten, Verfgooien of Body Art schilderen, kun je helemaal los gaan.

Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden. Neem contact op en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen. Het is mogelijk om je bedrijfsuitje in Leeuwarden te personaliseren of de dag vol activiteiten of te sluiten met een culinaire walking dinner, kookworkshop of drie gangen diner. We spreken je snel!

Getoond 1–50 van 149123