Een Dag Vol Goede Daden (MVO)

Bedrijfsuitje

Een Dag Vol Goede Daden (MVO)

v.a. € 32.50 p.p.
  • 180 minuten
  • outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Een Dag Vol Goede Daden (MVO)

Wil jij net als onze helden Dick Bruna, André Kuipers, Johan Cruijff en Carry Slee een Koninklijke onderscheiding verdienen in de vorm van een lintje en worden opgenomen in de Orde van Oranje Nassau?

Natuurlijk krijg je niet zomaar een lintje en een Koninklijke onderscheiding. Deze verdien je alleen wanneer je een bijzondere bijdrage hebt geleverd aan de samenleving. In Nederland zijn 6 rangordes. Elke onderscheiding is natuurlijk al een hele eer, maar de hoogste orde en zeer zeldzaam is “Ridder Grootkruis’’ orde van de Nederlandse Leeuw. Hiervoor moet je wel echt uitstijgen boven alle andere.

Lukt het jullie om op deze dag vol goede daden een Koninklijke onderscheiding te krijgen?

Tijdens de Dag Vol Goede Daden gaan jullie op pad met een Ipad. Via de Ipad krijgen jullie verschillende “Goede Daden” Challenges door, van vragen over het milieu, historische helden en goede doelen tot het verrichten van “bijzondere verdienstelijke” goede daden.

Deze moeten natuurlijk op video of foto worden vastgelegd, anders is het niet gebeurd…Bij elke goed uitgevoerde challenge worden jullie beloont met een een fairtrade object, deze heb je later nodig om de speciale “Orde van Oranje-Nassau” Challenges te kunnen openen en één van de Orde van Oranje-Nassau lintje te ontvangen.. Hoe meer goede daden, hoe hoger jullie Koninklijke onderscheiding uiteindelijk zal worden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een thema dat hedendaags steeds belangrijker wordt. Dompel samen met je organisatie, team of personeel onder in de wereld van duurzaamheid, goede doelen en klaarstaan voor de medemens.

Sla de handen in één en ga de “bijzondere verdienstelijke” Goede Daden (Challenge) aan.

Een goed gevoel en een Koninklijke onderscheiding ontvangen dat wil toch iedereen?

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Bernadette (LBL Communicatie & Contentmarketing BV)

Goed georganiseerd met een enthousiaste spelbegeleider. Reacties binnen het team waren erg positief.

Noah (Travel Bird)

Het helpen van mensen die het wat slechter hebben is in mijn mening 1 van de beste dingen die je als medemens kan doen! Al met al een aanrader.

Victor (Samsung)

Superleuk om te doen! En een prachtige reportage is er uit gekomen!

Cara (Jumbo)

Wat een leuk concept dit! Weer eens wat anders dan andere programma’s. Was leuk om eens gedaan te hebben, misschien toch eens vaker doen!

Ellis (Hema)

Wat een super leuke dag! Ik heb enorm veel mensen mogen helpen. Ik heb onder andere een wat oudere mevrouw mogen helpen oversteken bij een zebrapad. Gaf een onwijs goed gevoel! Een echte aanrader als je eens wat wilt doen voor de samenleving!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvanst met lunch (optioneel)
13.45 Instructies en uitleg van de spelbegeleider
14.00 Start gezamenlijke activiteit
17.00 Ontvanst deelnemers op eindlocatie met een borrel
17.15 Ludieke prijsuitreiking
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy