Bedrijfsuitje

Escape op locatie XXL

v.a. € 32.50 p.p.
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 250 personen

Bedrijfsuitje

Escape op locatie XXL

Escape Challenges zijn al geruime tijd een gevestigde teambuilding rage. De meeste escape rooms zijn vaak gebouwd voor kleinere gezelschappen en niet geschikt is voor grotere groepen van 20 tot 2000 personen. Om deze reden heeft Monsterevents escape room challenges ontworpen die op elke gewenste locatie gespeeld kunnen worden. Bijvoorbeeld bij jullie op kantoor, in een restaurant of in een grote evenementenhal. De Escape Room op locatie is een perfect bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenuitje, groepsuitje, personeelsuitje en als onderdeel van een netwerk event.

Wij hebben drie verschillende thema’s die stuk voor stuk bol staan van spanning en een zenuwslopend karakter hebben. De game begint met een indringende video waaruit blijkt dat de deelnemers direct actie moeten ondernemen. Dan verschijnt er een spelkist met daarin allerlei vraagstukken en puzzels en komt het verhaal echt tot leven. On the spot moeten jullie snel beslissingen maken, raadsels, vraagstukken en puzzels oplossen, coderingen kraken en kritieke keuzes maken. Welk team werkt het beste samen onder de immense tijddruk? Welk team vervult de opdrachten het snelst? Jullie hebben maar 1 uur de tijd op de sleutel te bemachtigen!

Onze Escape Rooms dragen bij aan:
Fun – Teambuilding – Competitie en prestatie onder druk – Succesbelevingen – Leiderschap – Doelgericht werken – Samenwerken – Communiceren – Onderlinge dynamiek

Diverse thema’s:
Het Cartel van Pablo Escobar
Bij deze escape room variant waan je je in een beruchte favela krottenwijk waar iemand aan de rand van de wijk wordt ontvoerd door leden van Pablo Escobar’s Favela Cartel. Deze uitvoering is helaas gezien door een groepje journalisten die er getuige van waren. Zij waren op dat moment een documentaire aan het maken waren over de favela’s. Pablo Escobar, leider van het Favela Cartel is hier totaal niet blij mee. Aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat deze groep journalisten zwijgt anders wordt jullie criminele organisatie ontmaskerd!

Deadline – 90 minutes
Toni Haris is hoofd ICT en zeer getalenteerd als het gaat om computers en verantwoordelijk voor vele IT-oplossingen binnen het bedrijf. Als hij wordt betrapt op het doorverkopen van gevoelige bedrijfsinformatie aan de concurrentie wordt hij op staande voet ontslagen. Hij is hier totaal niet mee eens en heeft zijn bedrijf een mail gestuurd waarin hij een grote som geld eist. Mocht het bedrijf niet ingaan op zijn eis dan decodeert hij de computerserver waardoor alle toekomstplannen van het bedrijf makkelijk openbaar toegankelijk zullen worden. Het bedrijf gaat niet in op zijn eis en Toni Harris begint met downloaden van alle bedrijfsinformatie en decoderen van de server. Het is echter nog niet helemaal te laat. Roepen jullie Toni Harris een halt toe? Het enige aanknopingspunt is een koffer die voor jullie staat.

Waargebeurde Missie met Korps Mariniers
Werk jij goed samen met al je collega’s? In deze management game is samenwerking en communicatie the key to succes. Jullie worden verdeeld in verschillende teams en gaan zelf een waargebeurde missie naspelen. Het is aan jullie de taak om de bekende moordenaar Milosovic op te sporen en mee te nemen naar Den Haag. Om deze missie te laten slagen moeten jullie van te voren een strategie en werkwijze bedenken. Samenwerking, overleg en communicatie is de essentie van dit spel. Alleen door goed samen te werken kunnen jullie de moordenaar opsporen en gelijk naar Den Haag getransporteerd worden. Verschillende aspecten maken het transport lastig, aan jullie de taak om samen deze aspecten te omzeilen de uitdaging aan te gaan en Milosovic uit te leveren.

Het bedrijfsuitje of teamuitje kan volledig aan jouw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de tijden of het aantal deelnemers als de specifieke invulling van de dag.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

van Dussen (Nationaal Comité 4 en 5 mei)

Een escape room die een combinatie biedt tussen samenwerken, competitie, logisch denken en puzzels oplossen. Heel geschikt voor een bedrijfsuitje!

Sadia (Workiva)

Everyone really enjoyed the event, I had great feedback. It was an intense 3 days of meetings and presentations, the escape rooms really broke the day up and built good relationships and created some good competitive fun. It was well received.

Daw (Geophy)

Het was een leuke en gezellige dag. De activiteit waren duidelijk en makkelijk te begrijpen. Leuke en aardige begeleiders. Zeker een aanrader

Femke en Ilse (VCK Logistics Airfreight)

Leuk programma, alleen wel wat aan de korte kant.

Amir (ING)

Leuke activiteiten en een goede en professionele organisatie.

Milena

Perfect team game to arrange in your own location!

Thea (ZorgDomein)

Spel was een onderdeel van de door ons zelf georganiseerde dag en werd als positief beoordeeld door de collega’s!

Saskia (Advitrae)

Super leuk, vooral het samenwerken in een team!

Patrick (Carl Stahl Benelux B.V.)

We vonden het erg leuk om het Favela Cartel spel tegen elkaar te spelen je wil toch de snelste zijn!

Paula (BDO accountants en Belastingadviseurs BV)

Wij hebben een spannende leuke dag gehad!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamelijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamelijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy