Reviews

Sadia (Workiva)

Everyone really enjoyed the event, I had great feedback. It was an intense 3 days of meetings and presentations, the escape rooms really broke the day up and built good relationships and created some good competitive fun. It was well received.

Milena

Perfect team game to arrange in your own location!

Thea (ZorgDomein)

Spel was een onderdeel van de door ons zelf georganiseerde dag en werd als positief beoordeeld door de collega's!

van Dussen (Nationaal Comité 4 en 5 mei)

Een escape room die een combinatie biedt tussen samenwerken, competitie, logisch denken en puzzels oplossen. Heel geschikt voor een bedrijfsuitje!

Patrick (Carl Stahl Benelux B.V.)

We vonden het erg leuk om het Favela Cartel spel tegen elkaar te spelen je wil toch de snelste zijn!

Meer reviews

Paula (BDO accountants en Belastingadviseurs BV)

Wij hebben een spannende leuke dag gehad!

Daw (Geophy)

Het was een leuke en gezellige dag. De activiteit waren duidelijk en makkelijk te begrijpen. Leuke en aardige begeleiders. Zeker een aanrader

Amir (ING)

Leuke activiteiten en een goede en professionele organisatie.

Saskia (Advitrae)

Super leuk, vooral het samenwerken in een team!

Femke en Ilse (VCK Logistics Airfreight)

Leuk programma, alleen wel wat aan de korte kant.

Escape op locatie XXL

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Escape Challenges zijn al geruime tijd een gevestigde teambuilding rage. De meeste escape rooms zijn vaak gebouwd voor kleinere gezelschappen en niet geschikt is voor grotere groepen van 20 tot 2000 personen. Om deze reden heeft Monsterevents escape room challenges ontworpen die op elke gewenste locatie gespeeld kunnen worden. Bijvoorbeeld bij jullie op kantoor, in een restaurant of in een grote evenementenhal. De Escape Room op locatie is een perfect bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenuitje, groepsuitje, personeelsuitje en als onderdeel van een netwerk event.


Wij hebben drie verschillende thema’s die stuk voor stuk bol staan van spanning en een zenuwslopend karakter hebben. De game begint met een indringende video waaruit blijkt dat de deelnemers direct actie moeten ondernemen. Dan verschijnt er een spelkist met daarin allerlei vraagstukken en puzzels en komt het verhaal echt tot leven. On the spot moeten jullie snel beslissingen maken, raadsels, vraagstukken en puzzels oplossen, coderingen kraken en kritieke keuzes maken. Welk team werkt het beste samen onder de immense tijddruk? Welk team vervult de opdrachten het snelst? Jullie hebben maar 1 uur de tijd op de sleutel te bemachtigen!

 

Onze Escape Rooms dragen bij aan: 
Fun - Teambuilding – Competitie en prestatie onder druk – Succesbelevingen – Leiderschap – Doelgericht werken – Samenwerken – Communiceren – Onderlinge dynamiek

 

Diverse thema’s:

 

Het Cartel van Pablo Escobar 
Bij deze escape room variant waan je je in een beruchte favela krottenwijk waar iemand aan de rand van de wijk wordt ontvoerd door leden van Pablo Escobar's Favela Cartel. Deze uitvoering is helaas gezien door een groepje journalisten die er getuige van waren. Zij waren op dat moment een documentaire aan het maken waren over de favela’s. Pablo Escobar, leider van het Favela Cartel is hier totaal niet blij mee. Aan jullie de taak om ervoor te zorgen dat deze groep journalisten zwijgt anders wordt jullie criminele organisatie ontmaskerd!

 


Deadline – 90 minutes
Toni Haris is hoofd ICT en zeer getalenteerd als het gaat om computers en verantwoordelijk voor vele IT-oplossingen binnen het bedrijf. Als hij wordt betrapt op het doorverkopen van gevoelige bedrijfsinformatie aan de concurrentie wordt hij op staande voet ontslagen. Hij is hier totaal niet mee eens en heeft zijn bedrijf een mail gestuurd waarin hij een grote som geld eist. Mocht het bedrijf niet ingaan op zijn eis dan decodeert hij de computerserver waardoor alle toekomstplannen van het bedrijf makkelijk openbaar toegankelijk zullen worden. Het bedrijf gaat niet in op zijn eis en Toni Harris begint met downloaden van alle bedrijfsinformatie en decoderen van de server. Het is echter nog niet helemaal te laat. Roepen jullie Toni Harris een halt toe? Het enige aanknopingspunt is een koffer die voor jullie staat.

 

Waargebeurde Missie met Korps Mariniers
Werk jij goed samen met al je collega’s? In deze management game is samenwerking en communicatie the key to succes. Jullie worden verdeeld in verschillende teams en gaan zelf een waargebeurde missie naspelen. Het is aan jullie de taak om de bekende moordenaar Milosovic op te sporen en mee te nemen naar Den Haag. Om deze missie te laten slagen moeten jullie van te voren een strategie en werkwijze bedenken. Samenwerking, overleg en communicatie is de essentie van dit spel. Alleen door goed samen te werken kunnen jullie de moordenaar opsporen en gelijk naar Den Haag getransporteerd worden. Verschillende aspecten maken het transport lastig, aan jullie de taak om samen deze aspecten te omzeilen de uitdaging aan te gaan en Milosovic uit te leveren.

 

Het bedrijfsuitje of teamuitje kan volledig aan jouw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de tijden of het aantal deelnemers als de specifieke invulling van de dag. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.00 uur Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)
• 15.00 uur Ontvangst met uitleg
• 15.15 uur Start Escape Challenge 
• 16.15 uur Einde bloedstollende game en nabespreking
• 16.30 uur Start borreluurtje (optioneel)
• 17.30 uur Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

 

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

 

Optionele toevoegingen aan het programma
Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea, vergaderarrangement

 

Top 3 combinatie met andere programma’s
1. Poker workshop
2. Paralympische spelen Only Friends
3. De Sloepen Game

 

Wil jij een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Escape op locatie XXL

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.