Personeelsuitje

Workshop Gospel zingen

v.a. € 35.00 p.p.
  • 45-120 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20-200 personen

Personeelsuitje

Workshop Gospel zingen

De workshop Gospel zingen is energieke zang workshop waarbij je gezamenlijk met je collega’s super swingende soul songs leert zingen! Gospel is een genre binnen de christelijke muziek en heeft dezelfde betekenis als ‘blijde boodschap’ of ‘goed nieuws’.

Onze enthousiaste dirigent neemt jullie mee terug in de tijd naar ruim een eeuw geleden naar (de Amerikaanse katoenplantages) waar de eerste gospels werden gezongen. Stilstaan is onmogelijk tijdens deze swingende workshop Gospel zingen, want samen leren jullie hoe je meerstemmig de sterren van de hemel zingt. Ook als je niet kunt zingen.

Het is het perfecte, creatieve teamuitje of teambuilding voor iedereen!

Onder begeleiding van bekende dirigenten en zangers uit de Nederlandse gospelmuziek leren jullie tijdens de workshop Gospel zingen samen meerstemmig te zingen van liedjes zoals “ Lean on Me” of “ Something Inside So Strong” .

De workshop kan afgesloten worden met een concert voor jullie collega’s of naasten. Onder begeleiding van een professionele band en met klapper op de vuurpijl een afsluiting met een professioneel gospelkoor.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Westendorp, Almere

“De workshopleidster heeft een prima workshop verzorgd. Ze kreeg de groep enthousiast en in beweging. Meerdere deelnemers hebben na afloop positief gereageerd. Dank voor de samenwerking, het is ons erg goed bevallen!”

Karen, SDWORX

“Het was heel geslaagd. Een fijne ervaring die bevorderend werkt voor de groepsgeest!”

Tonny, Vivace

“Onze groep was erg enthousiast en de workshopleiders brengen het ook met veel plezier en enthousiasme. Mede door deze workshop is de viering van ons jubileum een leuke dag geweest. Hartelijk dank hiervoor.”

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.45 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
17.45 Einde gezamenlijke activiteit
18.00 Aanvang borrel (optioneel)
18.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy