Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Hoek van Holland is een fijne locatie voor een bedrijfsuitje. Het mooie strand met de verschillende beachclubs is een fantastisch toneel voor een dag op het strand.
De Ultieme Stranddag is een dagvullende bedrijfsuitje waarbij wij een passende aanbod van verschillende sporten als beachvolleybal, golfsurfen, vliegeren, raften en diverse workshops kunnen combineren. Of een dag actie en avontuur en ga de strijd aan met de wind. Spring aan boord van een stoere Blokart waarbij je, gedragen door de wind, met hoge snelheid over het strand vliegt.
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en een onbezorgde bedrijfsuitje in Hoek van Holland
Bedrijfsuitje Hoek van Holland: Workshop IJssculpturen bouwen
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Amsterdam
  • 20 - 5000 personen
v.a. € 32.50 p.p.
Getoond 1–50 van 132123

Actief bedrijfsuitje

We verzorgen de leukste actieve bedrijfsuitjes, die geschikt zijn voor iedereen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals een creatieve workshop of een sportieve activiteit, maar ook een gemotoriseerd bedrijfsuitje. Natuurlijk kunnen jullie het bedrijfsuitje ook afsluiten met een themafeest. Het bedrijfsuitje kan altijd aangepast worden aan het seizoen: zo hebben we bijvoorbeeld verschillende winterarrangementen en in de zomer leuke vaararrangementen.

 

Bedrijfsuitje voor iedereen

Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn, maar ook vernieuwend, origineel en onafhankelijk zijn. Het jaarlijkse bedrijfsuitje is hét moment om plezier te hebben met je collega's en de werksfeer te verhogen door middel van leuke teambuilding activiteiten. Daag je collega's uit in een quiz of test je smaakpapillen bij een proeverij. Ga een dagje naar het strand of speel een van onze spannende stadsspellen. We hebben ook culturele bedrijfsuitjes en dinerspellen in ons assortiment, bijvoorbeeld in Rotterdam, Utrecht, Den Haag of Alkmaar.

 

Bedrijfsuitjes per provincie

Bedrijfsuitje Limburg

Bedrijfsuitje Zeeland

Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Groningen