Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bij Monsterevents zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Hoek van Holland een onvergetelijke dag wordt. Met ons uitgebreide aanbod aan teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes creëren we de perfecte ervaring voor jouw team. Of je nu op zoek bent naar een sportief avontuur of een creatieve uitdaging, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale bedrijfsuitje in Hoek van Holland. Hoek van Holland, gelegen in het prachtige Noord-Holland, is de ideale locatie voor een sportief bedrijfsuitje aan het strand. Ontdek onze specialiteiten, zoals Expeditie Robinson, De Ultieme Beachdag en de Zeskamp, waarbij jullie in teams diverse sportieve spellen kunnen beleven, waaronder estafette en zaklopen. Voor een avontuurlijke en spannende speurtocht raden we onze Beruchte Strand-Duin Dropping aan, waarbij jullie op zoek gaan naar verborgen schatten en uitdagende opdrachten uitvoeren op het strand en in het pittoreske dorp van Hoek van Holland.

Maar dat is nog niet alles! Naast onze uitdagende strandactiviteiten bieden we bij Monsterevents ook een breed scala aan andere mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Hoek van Holland. Denk bijvoorbeeld aan onze Escape Room Box op Locatie, waarbij teamwerk en samenwerking essentieel zijn om te ontsnappen uit een spannende situatie. Of ga voor één van onze outdoor activiteiten, zoals de BoerenSurvival of Blokarten op het strand. Voor de creatieve onder ons bieden we workshops aan zoals Feedback Matters of Supercharge Your Team. En voor een bedrijfsuitje in Hoek van Holland met een maatschappelijk verantwoord karakter, hebben we een speciaal programma waarin je goede daden verricht en zowel je collega’s als de stad beter leert kennen. Daarnaast behoren ook populaire stadsspellen zoals Help, de Directeur is Ontvoerd, iPad City Challenge en Ontmasker de Mol tot ons aanbod.

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Hoek van Holland vol actie en spanning of juist ontspanning en creativiteit, bij Monsterevents hebben we voor ieder wat wils. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij kunnen betekenen voor jullie bedrijfsuitje in Hoek van Holland! Onze bedrijfsuitjes in Hoek van Holland zijn geschikt voor groepen van 20 tot 500+ personen. Samen creëren we een dag vol bijzondere herinneringen waar nog lang over nagepraat zal worden.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio