Bedrijfsuitje Nijmegen

Nijmegen, ook wel bekend als de oudste stad van Nederland, is een levendige stad en gemeente gelegen in de provincie Gelderland. Met zijn rijke geschiedenis, levendige binnenstad en diverse mogelijkheden, is Nijmegen de ideale bestemming voor jullie bedrijfsuitje in Nijmegen. De stad staat bekend om zijn prachtige architectuur, gezellige terrassen en bruisende sfeer.

Verken Nijmegen vanaf het water tijdens een van onze populaire activiteiten, zoals de Stand up Paddle. Vaar door de grachten en ontdek de stad op een unieke manier. Als je liever met beide benen op de grond blijft, bieden wij diverse stadsspellen aan. Daag jezelf uit met spellen zoals The Phone, CSI Real Life Moordzaak, Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol of een Dag vol goede daden.

Bij Monsterevents hebben we een breed scala aan sportieve, creatieve en culinaire bedrijfsuitjes in Nijmegen. Laat je vaardigheden zien tijdens de Ultieme Zeskamp, Missie Geschikt of Ongeschikt, Een dag als marinier of Expeditie Robinson. Als je liever de adrenaline voelt, raden wij de Daf 33 tocht aan of de 4×4 adventure day. Hoe dan ook, het wordt een onvergetelijke dag.

Heb je een eigen locatie in Nijmegen? Kies dan voor de Office Battle of de Escape Room Box op Locatie. Wil je een echt spectaculair uitje organiseren? Ga voor Stuntman of vrouw voor een dag, een bedrijfsuitje in Nijmegen waar nog lang over nagepraat zal worden. Na een actieve dag zijn er talloze mogelijkheden in Nijmegen om te genieten van heerlijk eten en drinken. Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen bij het organiseren en samenstellen van jullie bedrijfsuitje in Nijmegen.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Diverse bedrijfsuitjes Nijmegen

  De stad Nijmegen heeft een aantal prachtige historische gebouwen en smalle straatjes die een inzicht geven in het mooie verleden van de stad. Voor wie nog meer wil ontdekken zijn er veel musea die je de verhalen vertellen over de oude Romeinen.

  Bedrijfsuitje Nijmegen Brug Zonsondergang Waalbrug

  Wil je het bedrijfsuitje wat luchtiger houden? Ga dan heerlijk winkelen of op een terrasje zitten aan de Waalkade. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Nijmegen? Wij helpen je graag verder!

  Contact Monsterevents Nijmegen

  Bekijk ons volledige overzicht aan bedrijfsuitjes in Nijmegen en organiseer het leukste uitje.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio