Bedrijfsuitje Nijmegen

Nijmegen, ook wel bekend als de oudste stad van Nederland, is een levendige stad en gemeente gelegen in de provincie Gelderland. Met zijn rijke geschiedenis, levendige binnenstad en diverse mogelijkheden, is Nijmegen de ideale bestemming voor jullie bedrijfsuitje in Nijmegen. De stad staat bekend om zijn prachtige architectuur, gezellige terrassen en bruisende sfeer.

Verken Nijmegen vanaf het water tijdens een van onze populaire activiteiten, zoals de Stand up Paddle. Vaar door de grachten en ontdek de stad op een unieke manier. Als je liever met beide benen op de grond blijft, bieden wij diverse stadsspellen aan. Daag jezelf uit met spellen zoals The Phone, CSI Real Life Moordzaak, Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol of een Dag vol goede daden.
Lees meer

Bij Monsterevents hebben we een breed scala aan sportieve, creatieve en culinaire bedrijfsuitjes in Nijmegen. Laat je vaardigheden zien tijdens de Ultieme Zeskamp, Missie Geschikt of Ongeschikt, Een dag als marinier of Expeditie Robinson. Als je liever de adrenaline voelt, raden wij de Daf 33 tocht aan of de 4x4 adventure day. Hoe dan ook, het wordt een onvergetelijke dag.

Heb je een eigen locatie in Nijmegen? Kies dan voor de Office Battle of de Escape Room Box op Locatie. Wil je een echt spectaculair uitje organiseren? Ga voor Stuntman of vrouw voor een dag, een bedrijfsuitje in Nijmegen waar nog lang over nagepraat zal worden. Na een actieve dag zijn er talloze mogelijkheden in Nijmegen om te genieten van heerlijk eten en drinken. Ons team van adviseurs staat klaar om je te helpen bij het organiseren en samenstellen van jullie bedrijfsuitje in Nijmegen.

Getoond 1–50 van 1591234