Een dag als marinier

Bedrijfsuitje

Een dag als marinier

Prijs op aanvraag
  • 45-120 minuten
  • Indoor/outdoor
  • Heel Nederland
  • 20-200 personen

Bedrijfsuitje

Een dag als marinier

Altijd al willen weten hoe het is om een marinier te zijn? Hoe het is om als hecht team een missie uit te voeren? Te leren hoe je een spoor kunt volgen en je weg te vinden met slechts een kaart en kompas? Dan is de Marinier voor 1 dag Experience iets voor jou! Een ware teambuilding activiteit. Deze Experience wordt begeleid door een actief dienend marinier. Hij zorgt ervoor dat jij en je team de gehele dag als een echte marinier beleven. Direct vanaf de start van de dag kruip je in de huid van een marinier met een missie

Bedrijfsuitje, teambuilding, personeelsuitje, teamuitje of een jubileumuitje? Met de “Marinier voor 1 dag” hebben jullie het ultieme teambuilding event. Samen met je collega’s ga je ondervinden hoe het is om een dag door het leven te gaan als marinier.

Discipline, uithoudingsvermogen en elkaar helpen zijn de sleutels naar succes. Zorg dat niets zal jullie in de weg staat om deze missie te laten slagen. Je team zal op diverse fronten worden uitgedaagd. Een dag marinier zijn, betekent dat je volledig opgaat in de wereld van deze krijger; tot het eten aan toe. Dus geen drie gangen menu, maar blikvoer verwarmd op een brandertje. Kortom, je gaat je begeven in de wereld van een soldaat waarvoor geen opdracht te gek of onmogelijk is. Want dat is het kenmerk van een marinier; can do!

Het Korps Mariniers, opgericht op 10 december 1665, is een elite onderdeel van de Koninklijke Marine en een van de oudste militaire onderdelen van de huidige Nederlandse krijgsmacht. Het heeft een rijke historie. Luitenant-admiraal Michiel de Ruyter was de oprichter van het korps. Mariniers worden ingezet op de grens van land en water. Amfibische operaties zijn de specialiteit van het korps.

Je kunt kiezen uit drie thema’s; de Land Experience, de Water Experience en een combinatie van deze twee. De Water Experience vindt meestal plaats op het strand en in de zee. De Land Experience kan plaatsvinden in bijvoorbeeld een bos of op de hei.

Marinier voor 1 dag is een dag waarin jij en je team volledig uit de comfortzone gehaald worden om een unieke ervaring te beleven. Na deze Experience is jouw team hechter dan ooit. Dat is namelijk het kenmerk van een echte marinier; het is een teamplayer. Dit terug te vinden in hun lijfspreuk; ‘Qua Patet Orbis’ wat staat voor ‘zo wijd de wereld strekt’. Je bent er voor elkaar en blijft er voor elkaar, waar je ook bent en wat je ook doet!

Een uitje op maat

Zoals gezegd kan het teamuitje Marinier voor 1 dag volledig aan jouw team(wensen) worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.45 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
17.45 Einde gezamenlijke activiteit
18.00 Aanvang borrel (optioneel)
18.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy