Bedrijfsuitje Lelystad

Een bedrijfsuitje in Lelystad, is een bedrijfsuitje in de jongste stad van Nederland gelegen in de provincie Flevoland. De prachtige omgeving met uitgestrekte polders, meren en waterwegen is een paradijs voor waterliefhebbers. Daarom dat Monsterevents de mogelijkheid biedt om Lelystad vanaf het water te beleven. Ga voor een uniek ervaring op een zeilboot, Stand up paddle of stap aan boord van de borrelboot. Het stadsstrand van Lelystad maakt het mogelijk om Expeditie Robinson te spelen tijdens jullie bedrijfsuitje in Lelystad of kies voor de Ultieme zeskamp. Zijn jullie iets minder sportief aangelegd? Kies voor de Dag vol goede daden en ga op pad om anderen een helpende hand te bieden, terwijl je Lelystad van een heel andere kant leert kennen. Naast deze activiteiten raden wij ook aan om eens een kijkje te nemen bij onze actieve bedrijfsuitjes, culturele bedrijfsuitjes en gemotoriseerde bedrijfsuitjes. 
Lees meer

Ook de stadsspellen die wij aanbieden zijn één van de meest gekozen activiteiten tijdens een bedrijfsuitje in Lelystad. Enkele voorbeelden zijn: Help! De directeur is ontvoerd, Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol, The Phone, CSI Real Life Moordzaak of de iPad City Battle. Ga de uitdaging aan tegen je collega's tijdens de verschillende opdrachten. Samenwerking is hierbij het keyword! Natuurlijk is het heerlijk om een actieve dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Zo kun je kiezen voor een kookworkshop een culinair walking dinner of ga voor een dinerspel en speel tussen de gangen door bijvoorbeeld Wie ben ik? of een Popquiz. 

Naast een bedrijfsuitje in Lelystad biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten en teamuitjes in Lelystad aan. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs en zij helpen je graag bij het samenstellen en organiseren van jullie ideale bedrijfsuitje in Lelystad. Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Getoond 1–50 van 1591234