Bedrijfsuitje Lelystad

Een bedrijfsuitje in Lelystad, is een bedrijfsuitje in de jongste stad van Nederland gelegen in de provincie Flevoland. De prachtige omgeving met uitgestrekte polders, meren en waterwegen is een paradijs voor waterliefhebbers. Daarom dat Monsterevents de mogelijkheid biedt om Lelystad vanaf het water te beleven. Ga voor een uniek ervaring op een zeilboot, Stand up paddle of stap aan boord van de borrelboot. Het stadsstrand van Lelystad maakt het mogelijk om Expeditie Robinson te spelen tijdens jullie bedrijfsuitje in Lelystad of kies voor de Ultieme zeskamp. Zijn jullie iets minder sportief aangelegd? Kies voor de Dag vol goede daden en ga op pad om anderen een helpende hand te bieden, terwijl je Lelystad van een heel andere kant leert kennen. Naast deze activiteiten raden wij ook aan om eens een kijkje te nemen bij onze actieve bedrijfsuitjes, culturele bedrijfsuitjes en gemotoriseerde bedrijfsuitjes. 

Ook de stadsspellen die wij aanbieden zijn één van de meest gekozen activiteiten tijdens een bedrijfsuitje in Lelystad. Enkele voorbeelden zijn: Help! De directeur is ontvoerd, Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol, The Phone, CSI Real Life Moordzaak of de iPad City Battle. Ga de uitdaging aan tegen je collega’s tijdens de verschillende opdrachten. Samenwerking is hierbij het keyword! Natuurlijk is het heerlijk om een actieve dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Zo kun je kiezen voor een kookworkshop een culinair walking dinner of ga voor een dinerspel en speel tussen de gangen door bijvoorbeeld Wie ben ik? of een Popquiz.

Naast een bedrijfsuitje in Lelystad biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten en teamuitjes in Lelystad aan. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs en zij helpen je graag bij het samenstellen en organiseren van jullie ideale bedrijfsuitje in Lelystad. Het wordt een dag om nooit te vergeten.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Veelzijdig Lelystad

  Ondanks de relatief lage leeftijd van Lelystad is de stad rijk aan cultuur. Dit kunt u ontdekken tijdens een solex tocht of combineer uw bedrijfsuitje met een bezoekje aan de replica van de Batavia. Heeft u geen zeebenen? Dan kunt u ook altijd terecht in Batavia stad. Het Aviodrome is ook een echte beleving waarbij u en uw collega’s tijdens het bedrijfsuitje alles te weten komen over de luchtvaart.

  Bedrijfsuitje Lelystad Zonsondergang Oostvaardersplassen natuurgebied

  Monsterevents kan voor uw bedrijfsuitje zelfs een proefvlucht regelen. Durft u een sprong in het diepe te maken tijdens een echte parachutesprong? Het wordt een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten. Het mooie Lelystad is omringd door water en biedt genoeg mogelijkheden tot een bedrijfsuitje. Met een Rib boot scheuren over het water of met een borrelboot rustig rond dobberen, het is allemaal mogelijk.

  RIB Powerboat Experience Lelystad Water Actief Uitje

  Bekijk ons volledig overzicht aan bedrijfsuitjes in Lelystad en organiseer het leukste uitje.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio