Zeilen op echte racers

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Zeilen op echte racers
Met echte wedstrijd zeiljachten een dag zeilen op het IJsselmeer.

Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen, een dag om nooit te vergeten!!!

Op deze vernieuwende wijze kan Monsterevents een uitdagend, bewustmakend, leerzaam en ontspannen programma bieden. Waarbij rekening wordt gehouden met ieders capaciteit en interesse.

Waarom zeilen op een wedstrijd zeiljacht?
Al zeilend leer je elkaar beter kennen, zaken doen op niveau, lekker bezig, lekker buiten. Samen een ervaring delen die je nooit meer vergeet. Hier worden hechte banden gesmeed. Maar wat úw insteek ook is om te gaan zeilen, wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Van uw parkeerplaats, volledige catering, vergaderplek, beker voor de wedstrijd, shirts, petten en wat u verder nog kan verzinnen.

Wij richten ons niet alleen op de perfecte invulling van úw wensen, maar wij proberen iets toe te voegen waardoor uw evenement als samen beleven, samen herinneren wordt beschouwd.

Er kan, afhankelijk van de grootte van de groep, gebruik worden gemaakt van meerdere schepen per evenement. De schepen zijn altijd voorzien van een zeer ervaren schipper. Zeilkleding, zwemvesten en veiligheidsmiddelen zijn aan boord van de schepen en vrij voor gebruik.

Zeilervaring is niet noodzakelijk.

Om een idee te krijgen hoe uw arrangement ''Zeilen op echte racers''  eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 10.00 uur         Ontvangst en uitleg door de schipper
• 10.15 uur         Stap aan boord van uw zeilboot
• 11.30 uur         Pauze, met heerlijke lunch (optioneel)
• 12.30 uur         Tweede deel van de dag
• 14.00 uur         Einde van de dag

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escobar's Favela Cartel

2. De Escape Race

3. Help we zijn gehackt


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Zeilen op echte racers

v.a. € 79.50 p.p.