Reviews

Hanna (Akkermans & Leisure)

We hebben een leuke dag gehad en er was een goede teamspirit in de keuken. De dag werd heerlijk afgesloten met een zelf bereid diner.

Antonie (D&A consultant)

Een leuke dag vol met ontdekkingen en een leuke gezamenlijke afsluiting.

Laura (ABN AMRO)

Zeer geslaagd! Ook leuk voor een teambuildingsdag.

Robbert (Crossroads)

Goed, het was erg leuk om samen te koken. Verschillende groepen, lekker eten en humor van de host.

Workshop Koken

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Kookworkshop 

Het enige recht is uw aanrecht!

 

Heb je een passie voor koken of wil je eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop perfect voor jullie. Een verrassende workshop en een enthousiaste kok die u alle fijne kneepjes van zijn of haar vak leert! Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden.

 

Een goed ontvangst is het halve werk!
De middag/avond kan beginnen met een lekker ontvangstdrankje en een introductie over de workshop. Daarna worden de schorten voorgebonden en gaan we de keuken in. In de keuken liggen alle producten uitgestald om mee aan de slag te gaan. Heerlijke verse producten die u niet bij elke workshop tegen zult komen!

 

Vis, vlees.. voor ieder wat wils!
Onze kok heeft een passie voor eten en kookt daarom samen met u met mooie verse producten. Van vis en vlees tot heerlijke groenten en fruit. Omdat wij met deze kookworkshop voor ieder wat wils aanbieden kunt u een keuze maken uit diverse thema´s. Een programma op maat samengesteld, is bij dit arrangement ook mogelijk. Elke groep is immers anders en heeft een verschillend verwachtingspatroon.

 

Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht!
Onze werkwijze bestaat uit koken, eten, koken, eten enz.! Als de schorten zijn aangetrokken en iedereen gereed staat, kan het culinaire koken beginnen. U kunt optimaal genieten van de bereide gerechten tussen de gangen door aan een gezellig gedekte tafel. Een heerlijk ontspannen manier van koken, de afwisseling van de bereiding en het tafelen tussendoor!

 

Helemaal voorzien!
Om uw kookworkshop en het diner helemaal af te maken is er de mogelijkheid om bij uw 3-4-5 gangen menu naar keuze (of een uitgebreid Tapas programma) drankjes tijdens het koken, onbeperkt huiswijn, tafelwater, diverse sappen, bier, koffie en thee te reserveren! Kookles, drankjes, lekker eten.. alle ingrediënten voor een geslaagde kookworkshop!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

•16.00 uur   Ontvangst met een drankje
•16.15 uur   Uitleg inhoud kookworkshop en verdelen teams
•16.30 uur   Start kookworkshop
•19.30 uur   Einde kookworkshop

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, trainingen, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. De Gouwe Ouwe Popquiz

2. Wijnroute 

3. Segway Safari


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Workshop Koken

v.a. € 55.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.