Bedrijfsuitje

Speeddaten met collega's

v.a. € 25.00 p.p.

Bedrijfsuitje

Speeddaten met collega's

De beste presterende teams bestaan vaak uit collega’s, die weten wat ze aan elkaar hebben en wat ze van elkaar kunnen verwachten. Ze kunnen op elkaar bouwen omdat ze weten wat de sterke en zwakkere punten van de teamleden zijn. Een persoonlijke klik met elkaar zorgt voor verbinding waardoor er automatische een betere samenwerking ontstaat en meer werkplezier is. Om erachter te komen waar jullie sterke punten en persoonlijke verbinding met jouw collega’s ligt, brengt Monsterevents “speeddaten met collega’s” een unieke en effectieve manier van teambuilding.

Wat kun je verwachten
Speeddaten is een razendsnelle en leuke manier om elkaar in korte tijd beter te leren kennen. Het gesprek wat je met je collega hebt duurt enkele minuten en binnen die tijd beantwoorden jullie elkaars vragen, voeren jullie opdrachten uit en doen jullie teambuilding games. Je zult merken dat je op deze manier een persoonlijke klik kan vinden en je leert elkaar op een speelse en interactieve manier nog beter kennen. Door middel van prikkelende vragen, opdrachten en oefeningen leren jullie over elkaars competenties en uitdagingen. Maar ook over elkaars stoutste dromen, levensvragen of gekste gewoontes.

Resultaat
Om tot het beste resultaat te komen nemen wij voorafgaand aan de speeddate contact met jullie op en bespreken we samen de wensen, jullie situatie en stemmen we hierop de inhoud van het programma met jullie af. Speeddaten met collega’s draait om teambuilding, elkaar beter te leren kennen en beter te leren begrijpen op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Je krijgt meer begrip voor elkaars standpunten en je voelt je meer verbonden met elkaar wat uiteindelijk de teamspirit vergroot. Wie heeft het meest geleerd over zijn collega? Je ontdekt het door de “ken je collega-quiz” en van de onderdelen van deze dag. De uiteindelijke uitkomst moet zijn dat jullie een leerzame dag gehad hebben waar verbinding, plezier, openheid en begrip voor elkaar centraal staan.

Benieuwd naar deze speeddate teambuilding neem dan gerust contact met ons op.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Ontbijt, lunch, diner, borrel, feestavond


Ook mogelijk in combinatie met: 

- Vergaderen

- Bedrijfs- / managementtrainingen 

- Vitaliteitscursussen 

- Overnachten

- Vervoer

 


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager