Bedrijfsuitje Noord-Holland

Is jouw team toe aan een eersteklas bedrijfsuitje in Noord-Holland? Monsterevents organiseert de beste teamevents in jouw regio. We bieden avontuurlijke spellen, sportieve challenges, bedrijfsfeesten en originele workshops. Die maken van jullie dagje uit een belevenis waar iedereen nog lang over napraat. Kom erachter welke activiteiten wij aanbieden en boek direct jullie eigen bedrijfsuitje in Noord-Holland.

 

Welk bedrijfsuitje in Noord-Holland past bij jouw team?

Wil je met jouw collega’s sporten en survivallen in de woeste natuur? Zijn jullie meer het type voor een lekkere tapas-workshop? Of lossen jullie zonder probleem de moeilijkste mysteries op? Monsterevents heeft een enorme keuze aan activiteiten. En daar zitten er altijd een paar tussen die perfect zijn voor jouw team. Laat je inspireren door onze events en vind jouw volgende bedrijfsuitje in Noord-Holland.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes in Noord-Holland

  Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Noord-Holland heb je bij Monsterevents veel verschillende activiteiten. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd beleeft. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er voor elk gezelschap een passend en plezierig uitje te vinden in Noord-Holland.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Vind snel het perfecte bedrijfsuitje voor jouw bedrijf door je wensen te filteren. Kies uit veel verschillende thema’s, stel het budget vast en selecteer de gewenste locatie voor het uitje. Wij hebben bedrijfsuitjes in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, IJmuiden, Wijk aan Zee, Zaandam en Zandvoort.

  Bij Monsterevents staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van het ideale bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Onze eventmanagers nemen graag de volledige organisatie op zich. Uiteraard blijven we jullie betrekken bij de planning en zullen we regelmatig om jullie input en wensen vragen. Zo kunnen jullie teamleden genieten van een bedrijfsuitje dat volledig op jullie behoeften is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Noord-Holland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes in Noord-Holland. Wil je een bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Het kan allemaal met de uitjes van Monsterevents.

  Top 5 bedrijfsuitjes in Noord- Holland

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes in Noord-Holland.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Bij Monsterevents kun je genieten van avontuurlijk schieten op onze unieke schietbaan in het hart van Nederland. Of je nu het opwindende gevoel van schieten met een geweer wilt ervaren, of liever de kunst van het boogschieten wilt ontdekken als een ware avonturier, bij ons is alles mogelijk!

  2. Wreck smash your car

  Bij ons kun je helemaal losgaan op een autokerkhof vol met kapotte auto’s die je mag aan gort slaan. Het is een paradijs op aarde voor iedereen die altijd al eens een auto aan stukken heeft willen slaan. Hoeveel schade kun jij aanrichten voordat de auto naar de sloop gaat?

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Stap terug in de tijd en herbeleef samen met je collega’s en/of vrienden de dienstplicht tijdens een van onze militaire programma’s. Het bedrijfsuitje ‘Militaire Dienstplicht met een knipoog’ is, ongeacht je fysieke gesteldheid of conditie, voor iedereen geschikt. De nadruk bij alle activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken.

  4. Expeditie Robinson

  Bijna iedereen is bekend met het opwindende spelprogramma Expeditie Robinson dat op televisie te zien is. Nu kun je zelf de spanning en sensatie van dit spectaculaire teambuildingprogramma ervaren bij Monsterevents. Ontdek teamwork op zijn best met uitdagende opdrachten, groepsuitdagingen en vele onvergetelijke momenten tijdens jullie bedrijfsuitje Expeditie Robinson.

  5. Workshop verf gooien

  Bij de workshop “Verf gooien” ga je schilderen op een manier die je waarschijnlijk nog nooit hebt ervaren! Hier is alles toegestaan en niets is te gek. Maar uiteraard is het wel de bedoeling dat de verf terechtkomt op het doek.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Noord-Holland

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer het bedrijfsuitje op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

  Voor hoeveel personen zijn deze events geschikt?

  Wij hebben geschikte bedrijfsuitjes voor elke groepsgrootte: vanaf 20 tot meer dan 500 deelnemers. Bij elke activiteit zie je direct hoeveel mensen eraan kunnen meedoen.

  Op welke locatie organiseren jullie dit?

  Je boekt jouw bedrijfsuitje in Noord-Holland onder andere in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Scheveningen en Wijk aan Zee. Sommige events organiseren we op jullie locatie, en bepaalde outdoor experiences vinden midden in de natuur plaats.

  Wat kosten jullie activiteiten?

  Monsterevents heeft altijd een uitje dat aansluit bij jullie budget. Een gave workshop boek je al vanaf € 20,- per persoon en de mooiste dagarrangementen kosten rond € 50,- per persoon. Je hebt de keuze uit tientallen uitjes die tussen die bedragen in zitten.

  Kunnen we eventueel overnachten na ons bedrijfsuitje?

  Zeker weten! We boeken graag een accommodatie op maat voor jouw team – wat jullie budget ook is. Informeer direct naar onze mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.