King of Bingo

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

The King Of Bingo staat garant voor een hilarische middag of avond entertainment voor het hele bedrijf. Onze vermakelijke King Of Bingo voelt feilloos aan hoe het publiek vermaakt moet worden. Geen oubollig gedraai en gekras maar de King Of Bingo maakt er een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor interactie en entertainment van. Onze King is snel, scherp, alert en gul en zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek. Daarnaast zorgt de King Of Bingo voor onverwachte muzikaliteit. Want onze King zingt ook … en niet onverdienstelijk! Het dak gaat eraf met heerlijke meezingers, evergreens en smartlappen. De polonaise kan van start.

Alweer een winnaar!!
Het prijzenpakket wordt in overleg met jullie samengesteld. Wat er weggegeven wordt is aan jullie. Kies je voor een gigantisch prijzenpakket met grote prijzen zoals tv’s, ipads en zelfs een auto of ga je voor de kleine rare, grappige en ludieke cadeaus. De King Of Bingo neemt zelf ook nog een aantal fantastische prijzen mee die je kunt winnen (die je eigenlijk niet wil winnen), De keuze is aan jullie. Uit ervaring weten wij dat er als leeuwen fanatiek gestreden wordt om de grote, kleine dubbelzinnige of mooie prijzen. Het leukste is om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om met een prijs naar huis te laten gaan. Of het nou gaat om een iPad, een fles advocaat of een draadloze speaker, winnen is altijd leuk.

Bingo Paleis

The King Of Bingo zorgt zelf voor de opbouw en aankleding van zijn Bingo Paleis bij jullie op kantoor of op een externe locatie. Hij neemt zijn eigen bingomolen mee, legt de bingokaarten en stiften neer en regelt een leuke display van de door jullie uitgekozen prijzen. Moeiteloos neemt hij een complete zaal mee en net zo makkelijk zorgt hij met z’n bingopaleis voor een intieme sfeer, persoonlijk contact en tranen…. van het lachen!

Het wordt een onvergetelijke gezellige ervaring...feest, feest & nog meer feest!!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 16.00 uur Ontvangst op de locatie
• 16.15 uur Kennismaking met de begeleider, uitleg en spelregels
• 16.30 uur Start Bingo
• 17.30 uur Einde Bingo
• 17.30 uur Aanvang diner/buffet/bbq (optioneel)


Optionele toevoeging aan het programma

Ontbijt, lunch, diner, borrel, feestavond


Ook mogelijk in combinatie met: 

- Vergaderen

- Bedrijfs- / managementtrainingen 

- Vitaliteitscursussen 

- Overnachten

- Vervoer

 


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

King of Bingo

v.a. € 34.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.