Bedrijfsuitje

King of Bingo

v.a. € 25.00 p.p.
  • 60-300 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 50 – 5000 personen

Bedrijfsuitje

King of Bingo

The King Of Bingo staat garant voor een hilarische middag of avond entertainment voor het hele bedrijf. Onze vermakelijke King Of Bingo voelt feilloos aan hoe het publiek vermaakt moet worden. Geen oubollig gedraai en gekras, maar de King Of Bingo maakt er een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor interactie en entertainment van. Onze King is snel, scherp, alert en gul en zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek. Daarnaast zorgt de King Of Bingo voor onverwachte muzikaliteit. Want onze King zingt ook … en niet onverdienstelijk! Het dak gaat eraf met heerlijke meezingers, evergreens en smartlappen. De polonaise kan van start.

Alweer een winnaar!
Het prijzenpakket wordt in overleg met jullie samengesteld. Wat er weggegeven wordt is aan jullie. Kies je voor een gigantisch prijzenpakket met grote prijzen zoals tv’s, iPads en zelfs een auto of ga je voor de kleine rare, grappige en ludieke cadeaus. De King Of Bingo neemt zelf ook nog een aantal fantastische prijzen mee die je kunt winnen (die je eigenlijk niet wil winnen), De keuze is aan jullie.

Uit ervaring weten wij dat er als leeuwen fanatiek gestreden wordt om de grote, kleine dubbelzinnige of mooie prijzen. Het leukste is om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om met een prijs naar huis te laten gaan. Of het nou gaat om een iPad, een fles advocaat of een draadloze speaker, winnen is altijd leuk.

Bingo Paleis

The King Of Bingo zorgt zelf voor de opbouw en aankleding van zijn Bingo Paleis bij jullie op kantoor of op een externe locatie. Hij neemt zijn eigen bingomolen mee, legt de bingokaarten en stiften neer en regelt een leuke display van de door jullie uitgekozen prijzen. Moeiteloos neemt hij een complete zaal mee en net zo makkelijk zorgt hij met z’n bingopaleis voor een intieme sfeer, persoonlijk contact en tranen…. van het lachen!

Het wordt een onvergetelijke gezellige ervaring…feest, feest & nog meer feest!!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

16:00 Ontvangst met Champagne (optioneel)
16.00 Ontvangst op locatie
16.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma
16.15 Start activiteit
17.15 Einde activiteit
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy