Bedrijfsuitje Twente

Wil je een bedrijfsuitje in Twente regelen voor jou en je collega’s? Monsterevents heeft het grootste aanbod en de beste events! Onze bedrijfsuitjes zijn verrassend, betaalbaar en door heel Nederland te boeken. Kijk hieronder naar een paar van onze best gewaardeerde programma’s. En je krijgt meteen zin om jullie volgende bedrijfsuitje in Twente te boeken.

 

Welk bedrijfsuitje in Twente past bij jouw team?

Wil je het liefst een bekende spelshow naspelen met jouw collega’s? Of is survivallen, quadrijden, surfen of een ander stoere activiteit meer jullie ding? Bij ons vind je ook de leukste workshops: van smartlappen zingen en schilderen als Herman Brood tot pokerclinics en valkerij. Verken onze topevents en raak geïnspireerd voor jouw eigen bedrijfsuitje in Twente.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Bedrijfsuitjes in Twente: ons aanbod

  Bij Monsterevents in Twente hebben wij diverse activiteiten voor jouw bedrijfsuitje. Wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven! Er is voor ieder wat wils in Twente met ons uitgebreide aanbod met uitjes.

  Heb jij een sportief en competitief team? Dan is de sportieve Expeditie Robinson echt perfect voor jullie team. Als jullie meer behoefte hebben aan rust, kunnen jullie kiezen voor een ander uitje, zoals het maken van een eigen videoclip. Voor actie en spanning hebben wij ook de Shooting Range, met onder andere kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Je kunt met onze filters makkelijk je wensen selecteren om het perfecte bedrijfsuitje te vinden voor jouw bedrijf. Kies verschillende thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie. Wij hebben bedrijfsuitjes in Enschede, Zwolle, Apeldoorn en Arnhem.

  Als het zelf niet lukt om een bedrijfsuitje te kiezen, staan wij klaar om je te helpen! Onze eventmanagers nemen graag de volledige organisatie op zich. Uiteraard betrekken we jullie actief bij de planning en vragen we regelmatig om jullie input en wensen. Op die manier kunnen alle teamleden genieten van een bedrijfsuitje dat geheel aan jullie behoeften voldoet.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Twente

  Monsterevents organiseert verschillende bedrijfsuitjes in Twente. Je leren gospel zingen bij een workshop Gospel zingen in Enschede, of doe de iPad City Challenge in Zwolle. Bij Monsterevents kan het allemaal!

  Top 5 bedrijfsuitjes in Twente

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes in Twente.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Bij ons kun je avontuurlijk schieten op onze unieke schietbaan. Of je nu als een echte avonturier wilt boogschieten of liever schiet met een geweer, op onze Shooting Range is alles mogelijk!

  2. Wreck smash your car

  Bij Monsterevents kun je helemaal losgaan op een autokerkhof vol met kapotte auto’s die je mag vernietigen. Het is een ware droom voor iedereen die altijd al eens een auto aan flarden heeft willen slaan. Kun jij veel schade aanrichten voordat de auto naar de sloop gaat?

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Ervaar samen met je collega’s en/of vrienden de dienstplicht tijdens ons bedrijfsuitje ‘Militaire Dienstplicht met een knipoog’. Dit uitje is geschikt voor iedereen, ongeacht de fysieke gesteldheid of conditie. Plezier, teamwork en het bevorderen van doelgericht en oplossingsgericht denken staan centraal tijdens dit avontuur.

  4. Expeditie Robinson

  Bij Monsterevents bieden we je de kans om zelf de spanning en sensatie van het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson te ervaren. Tijdens ons bedrijfsuitje Expeditie Robinson worden jullie teambuildingvaardigheden op de proef gesteld met uitdagende opdrachten, groepsuitdagingen en talloze onvergetelijke momenten.

  5. Workshop verf gooien

  Bij onze workshop “Verf gooien” ontdek je een verrassende schildertechniek die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt ervaren! Hier zijn geen grenzen en alles is toegestaan. Maar uiteraard is het van essentieel belang dat de verf uiteindelijk op het doek terechtkomt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Twente

  Het is leuk als alle collega’s meedoen met het bedrijfsuitje. Op een werkdag is de verwachting dat bijna 100% van de collega’s aanwezig zal zijn. Nu rest ons alleen nog het vinden van een geschikte datum. Een datumprikker of een WhatsApp-groep is perfect voor het vinden van een datum waarop iedereen kan.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes in Twente

  Op welke kosten moeten we rekenen voor een bedrijfsuitje in Twente?

  We bieden al workshops vanaf € 20,- aan, dus er is altijd een activiteit die bij jouw budget past. De meeste van onze events kosten minder dan € 50,- per persoon.

  In welke steden organiseren jullie bedrijfsuitjes?

  Monsterevents regelt voor jou graag een bedrijfsuitje in de steden Enschede, Zwolle, Apeldoorn en Arnhem. Sommige sportieve uitjes vinden plaats in het bos, in de polder of aan het strand.

  Voor hoeveel mensen is een bedrijfsuitje in Twente geschikt?

  Kijk op de productpagina van een event hoeveel deelnemers er welkom zijn. Wij hebben uitjes voor groepen vanaf 20 tot wel 500 personen.

  Is het mogelijk een overnachting te boeken?

  Wil je graag met je team blijven slapen na een geslaagd bedrijfsuitje? Geen probleem: we boeken graag een verzorgde accommodatie voor jullie, wat jullie budget ook is. Vraag een vrijblijvende offerte aan en we bespreken samen de mogelijkheden.