Bedrijfsuitje Gelderland

Zijn jij en je collega’s toe aan een inspirerend bedrijfsuitje in Gelderland? Bij Monsterevents heb je de meeste keuze uit echte topactiviteiten. Of je nu wilt survivallen, lekker dineren, een maffe workshop volgen of een mysteriespel oplossen: we hebben altijd iets dat jou én je teamgenoten aanspreekt. Ontdek en boek direct jullie volgende ideale bedrijfsuitje in Gelderland.

 

Fun, actie en spanning: zoek jouw ideale bedrijfsuitje in Gelderland

Elk team is anders, en een bedrijfsuitje moet aansluiten bij jullie interesses en energieniveau. Gelukkig heeft Monsterevents een ruime keuze aan events. Van gezellige workshops en ontspannen dineren tot zweten op een hindernisbaan of je hersens kraken op een mysteriespel. Bij ons vind je precies het uitje waar jouw team voorlopig niet over uitgepraat raakt.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Bedrijfsuitjes in Gelderland: ons aanbod

  In Gelderland heeft Monsterevents verschillende activiteiten voor jouw bedrijfsuitje. Wij streven ernaar om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen! Met ons diverse aanbod van uitjes is er voor elk wat wils te vinden in Gelderland.

  Is jouw team sportief en competitief? Ons sportieve Expeditie Robinson is dan perfect voor jullie team. Voor degenen die liever iets rustiger aan willen doen, bieden we andere activiteiten aan, zoals het maken van je eigen videoclip. Voor een dosis actie en spanning is onze Shooting Range ook een geweldige optie, met activiteiten zoals kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Met behulp van onze filters kun je gemakkelijk jouw wensen selecteren en het ideale bedrijfsuitje voor jouw team vinden. Kies uit verschillende thema’s, bepaal je budget en selecteer de gewenste locatie. Onze bedrijfsuitjes zijn beschikbaar in steden als Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn.

  Als het kiezen van een passend bedrijfsuitje niet lukt, staat ons team klaar om je te helpen! Onze eventmanagers zijn bereid om de volledige organisatie op zich te nemen. Natuurlijk betrekken wij je team bij de plannen en checken we regelmatig jullie wensen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen geniet van een leuk en passend bedrijfsuitje.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Gelderland

  Monsterevents organiseert verschillende bedrijfsuitjes in Gelderland. Stijg tot grote hoogtes met je collega’s met een ballonvaart. Of doe de iPad City Challenge in Arnhem of Apeldoorn. Bij Monsterevents kan het allemaal!

  Top 5 bedrijfsuitjes in Gelderland

  Wij helpen je met de keuze voor jouw bedrijfsuitje met onze top 5 bedrijfsuitjes in Gelderland.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Bij ons heb je de mogelijkheid om op onze unieke schietbaan avontuurlijk te schieten. Of je nu de voorkeur geeft aan boogschieten als een echte avonturier, of liever schiet met een geweer, bij Monsterevents kan het allemaal!

  2. Wreck smash your car

  Bij het bedrijfsuitje “Wreck smash your car” heb je de kans om je uit te leven op een autokerkhof gevuld met kapotte auto’s die je mag slopen. Het is een absolute droom voor iedereen die altijd al eens een auto aan flarden heeft willen slaan. Hoeveel schade denk jij te kunnen aanrichten voordat de auto naar de sloop gaat?

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Beleef samen met je collega’s en/of vrienden de dienstplicht tijdens ons bedrijfsuitje ‘Militaire Dienstplicht met een knipoog’. Tijdens dit avontuur is plezier, teamwork en het stimuleren van doelgericht en oplossingsgericht denken het belangrijkste.

  4. Expeditie Robinson

  Je kan bij ons het televisieprogramma Expeditie Robinson zelf ervaren. Tijdens ons bedrijfsuitje Expeditie Robinson worden jullie teambuildingvaardigheden op de proef gesteld met uitdagende opdrachten, groepsuitdagingen en talloze onvergetelijke momenten.

  5. Workshop verf gooien

  Ontdek een schildertechniek die nieuw voor je is! Bij de workshop “Verf gooien” zijn er geen grenzen en is alles mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat de verf op het doek terecht komt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Gelderland

  Het liefst heb je natuurlijk een dag waarop de meeste collega’s bij het teamuitje aanwezig kunnen zijn. Op een normale werkdag zijn de meeste collega’s er altijd, daarom is een doordeweekse dag een slimme keuze. Voor het vinden van een geschikte datum is een datumprikker of een WhatsApp-groep handig om te gebruiken.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes in Gelderland

  Wat kosten jullie bedrijfsuitjes ongeveer?

  Je vindt bij ons altijd een bedrijfsuitje in Gelderland dat bij jullie budget past. Van een workshop van € 20,- per deelnemer tot een survivalweekend van € 99,- per persoon. De meeste van onze uitjes hebben een prijs die daar tussenin valt.

  Kunnen we overnachten na ons bedrijfsuitje in Gelderland?

  We kunnen een accommodatie op maat voor jullie in de omgeving boeken. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan, en we vertellen je snel wat de mogelijkheden zijn.

  Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?

  Dat hangt af van de activiteit die je kiest. Kijk op de productpagina van jouw bedrijfsuitje in Gelderland voor meer info. Wij hebben keuzes voor groepen vanaf 20 tot en met 500 mensen.

  In welke plaatsen kunnen we een bedrijfsuitje in Gelderland meemaken?

  Je boekt een activiteit van Monsterevents in de steden Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn. Voor sommige sportieve uitjes heten we je graag welkom in een bos, in de duinen of aan het strand.