Workshop bonbons maken

Bedrijfsuitje

Workshop bonbons maken

v.a. € 37.50 p.p.
  • 120 minuten
  • In & outdoor
  • Locatie op aanvraag
  • 20 – 100 personen

Bedrijfsuitje

Workshop bonbons maken

Een heerlijke workshop om je vingers bij af te likken!Hmmm chocolade!

Chocolade komt oorspronkelijk uit Midden Amerika, waar het door de Azteken als een niet-gezoete drank werd gedronken. De Spanjaarden namen de drank over, voegden er later ook suiker aan toe en introduceerden het in Europa. Pas in de 19e eeuw werd de huidige vaste chocolade ontwikkeld.

Feestelijke workshop
Een leuke workshop om echt iets feestelijks met elkaar te doen! In deze 2 uur durende verwen-workshop gaan we direct aan de slag met het maken van de heerlijkste bonbons met een keuze aan vullingen helemaal naar je persoonlijke wensen.

Geschiedenis en de choco-technieken
Tijdens deze smaakvolle workshop leren de gasten de basis van het werken met chocolade en zoete ingrediënten. Je wordt ontvangen met een welkomstwoord en daarna is het tijd voor een korte inleiding over de geschiedenis van de diverse chocolades en de technieken. De Workshop “Bonbons maken” is dus zowel lekker als informatief!

Puur, wit, melk… voor ieder wat wils!
Alle deelnemers maken hun eigen bonbons naar smaak en voorkeuren. We werken met puur, melk en witte chocolade van het bekende Belgische merk Callebaut. Ook gaan we de verrassende lekkere gekarameliseerde notenrotjes maken.Wat wens je nog meer?!

Eindeloos proeven…
Tijdens de workshop mag je alles eindeloos proeven en snoepen en wij zorgen ervoor dat aan het einde van deze workshop iedereen 2 dozen (600 gram) van de door jezelf gemaakte bonbons mee naar huis kan nemen. Ook na het uitje kan je dus nog heerlijk nagenieten! De workshop waar iedereen helemaal blij van wordt!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Fatiha (Waternet)

Het was een erg gezellige en creatieve workshop. De begeleiding was goed. Het zelf maken van de bonbons en daarna lekker opeten met z’n alle zorgt voor een zeer geslaagde dag.

Dirck-Jan (Yamaha)

Super workshop! We hebben genoten met z’n alle en de bonbons waren heerlijk!

Branka (WKK)

We hebben genoten van het maken van de bonbons een leuk activiteit voor iedereen. De workshop werd op een hele leuke en leerzame manier gegeven. Het was leuk dat we de zelfgemaakte bonbons mee mochten nemen in een doosje.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en/of iets lekkers
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie en uitleg van de workshop
13.30 Start workshop
15.30 Einde workshop
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy