Reviews

Fatiha (Waternet)

Het was een erg gezellige en creatieve workshop. De begeleiding was goed. Het zelf maken van de bonbons en daarna lekker opeten met z'n alle zorgt voor een zeer geslaagde dag.

Dirck-Jan (Yamaha)

Super workshop! We hebben genoten met z'n alle en de bonbons waren heerlijk!

Branka (WKK)

We hebben genoten van het maken van de bonbons een leuk activiteit voor iedereen. De workshop werd op een hele leuke en leerzame manier gegeven. Het was leuk dat we de zelfgemaakte bonbons mee mochten nemen in een doosje.

Workshop bonbons maken

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Workshop "Bonbons maken"

Een heerlijke workshop om uw vingers bij af te likken!


Hmmm chocolade!

Chocolade komt oorspronkelijk uit Midden Amerika, waar het door de Azteken als een niet-gezoete drank werd gedronken. De Spanjaarden namen de drank over, voegden er later ook suiker aan toe en introduceerden het in Europa. Pas in de 19e eeuw werd de huidige vaste chocolade ontwikkeld.

 

Feestelijke workshop

Een leuke workshop om echt iets feestelijks met elkaar te doen! In deze 2 uur durende verwen-workshop gaan we direct aan de slag met het maken van de heerlijkste bonbons met een keuze aan vullingen helemaal naar uw persoonlijke wensen.

 

Geschiedenis en de choco-technieken

Tijdens deze smaakvolle workshop leren de gasten de basis van het werken met chocolade en zoete ingrediënten. Je wordt ontvangen met een welkomstwoord en daarna is het tijd voor een korte inleiding over de geschiedenis van de diverse chocolades en de technieken.De Workshop "Bonbons maken" is dus zowel lekker als informatief!

 

Puur, wit, melk... voor ieder wat wils!

Alle deelnemers maken hun eigen bonbons naar smaak en voorkeuren. We werken met puur, melk en witte chocolade van het bekende Belgische merk Callebaut. Ook gaan we de verrassende lekkere gekarameliseerde notenrotjes maken.Wat wenst u nog meer?!

 

Eindeloos proeven...

Tijdens de workshop mag u alles eindeloos proeven en snoepen en wij zorgen ervoor dat aan het einde van deze workshop iedereen 2 dozen (600 gram) van de door uzelf gemaakte bonbons mee naar huis kan nemen. Ook na het uitje kunt u dus nog heerlijk nagenieten! De workshop waar iedereen helemaal blij van wordt!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

•15.00 uur   Ontvangst Workshop "Bonbons maken"

•15.15 uur   Uitleg en start Workshop "Bonbons maken"

•17.15 uur   Einde Workshop "Bonbons maken"

•17.30 uur   Aansluitend diner (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Koffieproeverij

2. De Wijnroute

3. Sloepengame


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Workshop bonbons maken

v.a. € 37.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.