020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Actief workshops

Houdt u van een actieve workshop en wilt u ook eens iets anders doen met uw vrienden, familie of collega’s? Dan zit u goed bij Monsterevents! Wij bieden een breed assortiment aan op het strand, het bos of dicht bij u in de buurt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit skippyballen door de stad, een duin dropping bij hoek van Holland of een zeskamp op het strand. Bij zeskamp op het strand kunt u starten met beachvolleybal, zandsculpturen bouwen of jeu de boules.

Lees meer

De actieve workshops van Monsterevents

 

Bij Monsterevents is alles mogelijk. Het maakt niet uit of u een losse activiteit of dagprogramma wilt. Monsterevents organiseert een actieve workshop wat van A tot Z geregeld is met professionele begeleiders.

 

Kijk hieronder voor verschillende actieve workshops. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om een onvergetelijke dag te organiseren.