Actief workshops

Houdt u van een actieve workshop en wilt u ook eens iets anders doen met uw vrienden, familie of collega’s? Dan zit u goed bij Monsterevents! Wij bieden een breed assortiment aan op het strand, het bos of dicht bij u in de buurt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit skippyballen door de stad, een duin dropping bij hoek van Holland of een zeskamp op het strand. Bij zeskamp op het strand kunt u starten met beachvolleybal, zandsculpturen bouwen of jeu de boules.

Lees meer

De actieve workshops van Monsterevents

 

Bij Monsterevents is alles mogelijk. Het maakt niet uit of u een losse activiteit of dagprogramma wilt. Monsterevents organiseert een actieve workshop wat van A tot Z geregeld is met professionele begeleiders.

 

Kijk hieronder voor verschillende actieve workshops. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om een onvergetelijke dag te organiseren.

Afrikaanse Djembé of Percussie WorkshopOnze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! Wa...

v.a. € 22.50 p.p.

Hooggeëerde publiek: Zapcircus! Dit is een zeer leuk bedrijfsuitje of groepsuitje waarover nog lang nagepraa...

v.a. € 29.50 p.p.

Salsa of Merengue workshop Maak nu kennis met de swingende dansen van de tropische eilanden Cuba en de Domini...

v.a. € 17.50 p.p.

Een echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een ware teambuildingsactiviteit. Leer de H...

v.a. € 25.00 p.p.

Ga met uw collega’s een super teambuildingsportdag tegemoet en help daarmee het voortbestaan van het jongere...

v.a. € 25.00 p.p.

De workshop Historische Zwaardkunsten & Stage Combat neemt je mee in de belevenis van de Middeleeuwen, waar ridders vochten voor kastelen en jonkvrouwen. Ga in tweetallen de strijd aan in duellen en voel je een echte zwaardvechter. In de workshop leer je de achtergrond, theorie en de technieken van het zwaardvechten. Verander in een van de karakters uit Game of Thrones en ga de strijd met elkaar aan! Overleef jij deze stoere workshop?

v.a. € 32.50 p.p.