Workshop Middelburg

Workshops in Middelburg organiseren voor uw bedrijfsuitje? Bij Monsterevents vindt u ze allemaal. Van actieve, culturele tot culinaire workshops. In Middelburg vindt u de workshop die u zoekt.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  Workshops in Middelburg voor uw uitje

  Middelburg wordt doorsneden door het Kanaal door Walcheren. Met zijn rijke verleden biedt Middelburg vele mogelijkheden tot de leukste workshops. Ten tijde van de VOC was Middelburg na Amsterdam, de belangrijkste stad van Nederland. Aan deze tijd heeft Middelburg goede herinneringen.

  Op zoek naar een leuke workshop in Middelburg? Geen probleem, bij Monsterevents bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een geschikte workshop. Een cd opnemen of toch een Bob Ross schilder workshop? Het is allemaal mogelijk bij Monsterevents. Omdat de meeste workshops niet locatie gebonden zijn kunnen wij onze workshops in verschillende steden organiseren.

  Speciaal voor u hebben wij alle workshops die in Middelburg georganiseerd kunnen worden alvast op een rijtje gezet. Mocht u er toch niet uit komen dan helpen wij u graag bij uw zoektocht. Bel of mail ons gerust.

  De leukste plekjes in Middelburg

  De Eetkamer

  Geniet van een echte culinaire uitje in Middelburg. Michelin heeft dit gezellige restaurant bekroond met twee rode bestekjes. Na uw leuke bedrijfsuitje heerlijk genieten van de Franse keuken.

  La Piccola Italia

  Een heerlijke, echte Italiaans restaurant. Geniet van een echte Italiaanse pizza of pasta na jullie teambuildingsuitje bij dit klassieke restaurant. Met heerlijk weer kunnen jullie ook nog op het terras genieten.

  Grand Café Brooklyn

  Een sfeervolle Amerikaanse eetcafé. In hartje Middelburg kunt u heerlijk borrelen en dineren na jullie bedrijfsuitje in het historisch centrum. Naast Amerikaanse gerechten kunt u ook genieten van Zeeuwse hapjes.

  Vriendschap

  Heerlijk genieten van de wereldkeuken bij dit gezellige eetcafé in het hart van Middelburg. Een gezellig einde van jullie personeelsuitje bij dit eetcafé dat in de Iens top 2017 staat.

  Peper en Zout

  Geniet van de Franse keuken in het kloppend hart van historisch Middelburg. Hebben jullie zin in een culinair bedrijfsuitje? Dan zitten jullie bij Peper en Zout goed!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio