Workshop Alkmaar

Wilt u de leukste workshop volgen in Alkmaar voor uw personeels- of groepsuitje? Monsterevents heeft de leukste workshop voor u op een rijtje gezet. Wij organiseren namelijk vele verschillende workshops in heel Noord- Holland.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  de Leukste plekjes in Alkmaar

  Restaurant Ereburger

  Tijdens uw bedrijfsuitje of teambuilding uitje genieten van een mengeling van de Franse en mediterrane keuken met Arabische tintjes? Bij Restaurant Ereburger in Alkmaar kunt u in huiselijke sferen genieten van de lekkerste gerechten.

  Fonduerestaurant de Fransman

  Restaurant de Fransman is hét fonduerestaurant van Alkmaar. Vele fondue specialiteiten sieren de menukaart. Fondue is gezellig tafelen voor met z’n tweeën maar ook zeer geschikt voor elk bedrijfsuitje, teambuildingsdag of vriendenuitje.

  Restaurant Le Bon

  Restaurant Le Bon is een rustig, romantisch en intiem restaurant waar u tijdens uw uitje kunt genieten van een compleet verzorgde avond. Bij Le Bon wordt gekookt met de mooiste biologische streekproducten.

  Restaurant Le Bon Restaurantzaal

  Restaurant Wereldwijd

  Restaurant wereldwijd is trendy en hip waar u tijdens uw uitje kan eten volgens het all-inclusive concept voor een vaste prijs. De naam zegt het al, je kan hier genieten van gerechten afkomstig over de hele wereld.

  Restaurant Fellini

  Restaurant Fellini is passie, bezieling en een traditioneel Italiaans familiegevoel. Bij Fellini kunt u samen met uw collega’s of vrienden lunchen, dineren of borrelen. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.

  Gastvrij Alkmaar

  Met haar vele monumenten is Alkmaar de ideale stad om te bezoeken tijdens uw uitje. Het gezellige stadshart biedt veel mogelijkheden voor activiteiten, proeverijen en natuurlijk een heerlijk diner om uw uitje mee af te sluiten.

  Naast Alkmaar kent Noord-Holland meer mooie en bijzondere steden zoals Amsterdam, Haarlem en Zaandam waar uw uitje plaats kan vinden.

  Uitjes in Alkmaar:

  • – Geheel verzorgd
  • – Ervaren begeleiding
  • – Programma’s op maat
  • – Zowel indoor als outdoor

  Hier vindt u een overzicht van alle uitjes die wij aanbieden in de stad Alkmaar. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie. Niet alleen Noord-Holland biedt u vele mogelijkheden. Ook in Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht is er genoeg te zien en te beleven tijdens uw uitje.

  Top 3 activiteiten in Alkmaar

  Ranking the Stars in Alkmaar

  Denk jij alles van jouw vrienden of collega’s te weten? Speel dan het Ranking the Stars spel (bekend van tv) als bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

  Boerengolf in Alkmaar

  Boerengolf, ook wel Jeu de Boer, kan door iedereen worden gespeeld. In teams gaan jullie tegen elkaar spelen terwijl de natuur en weilanden worden ontdekt.

  Knotsgekke Crazy 88 Walking Dinner Spel in Alkmaar

  Door middel van knotsgekke opdrachten gaat u van restaurant naar restaurant. Welke team is het beste?

  Workshops in heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Het is mogelijk om workshops te volgen in het hele land. Van Amsterdam tot Zwolle en van Groningen tot Den Bosch. Bij alle workshops hanteren wij de maatregelen van het RIVM.

   

  Workshop boeken

  Door jullie wensen te filteren, vinden jullie snel een geschikte workshop voor collega’s, familie en/of vrienden op 1,5 meter afstand. Selecteer eerst de soort workshop die jullie willen volgen. Ben je op zoek naar een creatieve workshop of ga je liever op de culinaire tour? Geef vervolgens aan wat het budget is en selecteer de provincie of de stad waar de workshop plaats moet vinden.

  Komen jullie er niet uit? Wij helpen jullie graag bij het maken van een keuze. Monsterevents vindt gegarandeerd een geschikte workshop bij jullie in de buurt en binnen het budget. Tevens nemen wij de gehele organisatie van de workshop op ons. Hebben jullie hulp nodig bij de keuze van een workshop of kunnen jullie wel wat advies gebruiken voor een geschikte workshop die geheel coronaproof is?

  Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Gezellige workshop in Alkmaar

  Heeft u altijd al eens een workshop in Alkmaar willen organiseren, maar weet u niet hoe?

  Monsterevents heeft verschillende workshop voor u klaar staan en samen met u organiseren wij een gezellige, spannende of een leerzame workshop voor uw personeels- of vrijgezellenuitje.

  Alkmaar staat natuurlijk bekend om de kaasmarkt in de zomer, waar jaarlijks duidende mensen de markt bewonderen. Uiteraard kan hier een workshop zelf kaasmaken niet ontbreken!

  Ook staat Alkmaar bekend om haar kleine en oude straatjes, waar de gezelligste winkels, restaurants en cafés zich bevinden. Wilt u een heerlijke bonbon workshop volgen in één van de knusse steegjes van Alkmaar of bent u eerder van een workshop verf smijten, workshop smartlappen zingen of Lipdub workshop?

  Kortom wij hebben een breed assortiment en wij organiseren vele workshops voor u.

  Voor meer informatie voor de verschillende workshops kunt u contact op nemen met een van onze medewerkers of verder kijken op de website.

  Vijf Alkmaarse Feitjes

  1. Gerard Joling, Marco Borsato en Alex Kolk zijn geboren in Alkmaar.

  2. De Kaasmarkt in Alkmaar is al meer dan vier eeuwen een traditie.

  3. Alkmaar is door het CBS benoemd tot vijfde winkelstad van Nederland.

  4. Het grootste Beatles museum van Europa is gevestigd in Alkmaar.

  5. Alkmaar heeft een officieel stadslied, luister deze hier!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio